- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ - ДНЕВНИК 2
така аз мн пъти съм споменавала ,че преди година спазвах 90 дневната диета за 2 седмици и свалих 5 килограма от 50 станах 45сега съм напълняла с един килограм ама не е знай колко
с майка както казах започнахме от днес отново 90 дневната диета + изтеглих си клипчета с аеробика и упражнения който да правя
пък колко ще ги правя и аз незнам
![]()
днешното ми меню
Белтъчен ден
1 филия хляб+ 100 грама краве сирене
1 даже не една ами половин ябълка
половин кофичка кисело мляко
до края на деня ще доизям киселото мляко +малко пилешко ама мн малко![]()
някой може ли да ми даде хубав калкулатор за калории в нета не намерих такъв ,който да ми допадне![]()
целта ми е да стана около 40-42![]()
П.П. какво ще кажете
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
http://www.zdravoslovno.com/Calculat...cCalories.html
Този калкулатор е много подробен.
Искаш да станеш 40 кг? Аз като те гледах на снимките ми се стори супер в момента, не мисля, че трябва да сваляш още.
Искам и аз да ги видя,но не ми ги отваряПървоначално написано от HexGirl
![]()
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
И аз я почнах вече. Половин мляко съм изяла за целият ден, сега дояждам другата половина. Ма ми е толкова гадно, че не знам дали ще ям 2 - ро.Прегреших с 2 парченца млечен шоколад ( 2 квадратчета ), ама си го прощавам. ;д
Искам вече да ям яйца и месоо...1-ия ден е най - гаден !
Диета явно не мога да спазвам, ако е точно определено кво да се ядеПросто се ограничавам. Днес прекалих доста
Ядох картофена салата, 2-3 пил. дробчета и консервирана царевица
Утре си продължавам гладуването, но добавям и изкачване на 15 етажен блок неколкократно + преси
Да ви се похваля, че се пръскам от любов![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Днес съм брутално доволна от себе сиуспях да изкарам един ден без шоколад
и пак нищо не свалям,не мога повече
То за един-два дена без шоколад няма да тслабнеш.Първоначално написано от billytalent
Все пак не се отказвай.
А иначе правиш ли някакви упражнения, тренираш ли?
Намалила съм храната супер много и няма абсолютно никакъв ефект,преди време като правих 90-дневната още първите дни имаше видим ефект и от тогава нещо не ми се получават нещата-в някакъв застой съм,иначе започнах да въртя обръч...Първоначално написано от BlackKeys
![]()
А защо не почнеш пак 90 дневната, щом ти е помагала?Първоначално написано от billytalent
Може ли ако направя Диетата на Бояна (10 дена) + 90 дневна за 2-3-4 седмици + след т'ва разделно хранене да си запася кг много дълго време?Защото от тази Диета на Бояна съм сигурна,че най-много 2 сед. ще се задържи ефекта.Искам да отслабна бързо,а след това да го направя продължително.Днеска се опитах да почна тази Диета на Бояна.Изядох 1 кисело мляко 0.1% на Бор Чвор.Беше бахти якото кисело мляко
Ядох си кофичката цял ден и бях нахранена.Вечерта изядох 1 пакетче бонбони MM,5 лъжици боб и вафла
И за ко...даже не ми се ядеше
От утре(за пореден път
) ще я почна.Сега съм 55-7 кг. Целта ми е с Диетата на Бояна да стана 50,а след това с 90 дневната 40-1-2 кг.С разделното хранене ще се опитам да си ги задържа колкото може повече.Упражнения ще правя обикновени(коремни,гръдни, лякания и бой с барат ми
).Ще стане ли така както съм го намислила?
Не я започнах отново,защото реших просто да се ограничавам и да спра боклуците,а преди се хранех само с това,сега от 3 февруари започвам пречистването с жито![]()
Плюсчиии от мен![]()
HexGirl наистина е много слаба![]()
gret4ety диета ли ще правиш или се фукаш,че дори и да ядеш цял живот гнусни джумерки няма да недебелееш?
То защото е мн яко да се хвалиш,как ядеш боклуци.Първоначално написано от MichellePhan
Ама пък тя не е казала какво яде така че.
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
абе момичета вярно ли е че VEGA Testa е безплатен за ученици под 18г.?![]()
От утре почвам 90-дневната, пожелайте ми успех.
Никъде не съм иждала такова нещо и ми се струва абсурдно. Няма кой да го плати, все пак това не е нещо важно за здравето, че примерно здравната каса да го поеме.Първоначално написано от titinkaa
Успех и спокойно ще се справиш , защото все пак при тази дието количеството храна , която се приема дневно е абсолютно досаттъчно на един организъм, за да функционира нормално , а нали това е целта всичко останало е една мръсна лакомия.Първоначално написано от vanilievisez
![]()
Съветвам всички да го давате малко по-спокойно , защото понякога тука като ви чета имам тъпото чувство , че направо светът ви се върти около тая пуста храна , както казах това е просто начин за оцеляване и не виждам какво толкова сте се запънали като магарета на мост.![]()
ВОЛЯ !
Успех на всички.![]()
Успех ти пожелавам и аз съм с теб! Днес ми е 4 ден и се чувствам много добре!Е не я спазвам много стриктно но резултат има близо -3 килограма съм свалила!Първоначално написано от vanilievisez
![]()
![]()
![]()
Само малко на плодовете ми е гадно но ще гледам да издържа! А според мен тази диета е за тези който не могат без сладко като мен защото вчера ядох доста сладко е беше въглехидратен ден но все пак доста хапнах и не съм качила
![]()
![]()
!!!
Аз каквото и да правя, не помръдвам.Диети ли не спазвах, на фитнес ли не ходих, не се ли ограничавах, не не и не.Не мърдам.А не трябва да съм тези кг, които съм.Отчайвам се.
![]()
Big or small, lies are lies!
Аз съм същата,няколко пъти драматизирах в темата за същотоПървоначално написано от vagarious
![]()
И на мен това ми е за 2ри път... хахах..![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Сигурна ли си,че имаш за свалянеПървоначално написано от vagarious
![]()