- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ - ДНЕВНИК 2
billytalent Абсолютно.Не съм се филмирала.Имам какво да махам от себе си, но уви..![]()
Big or small, lies are lies!
Пробвала ли си да броиш калории? Кофти е, но така можеш да разбереш дали наистира поемаш по-малко енергия, отколкото изразходваш. Винаги има логична причина да не отслабваш.Първоначално написано от vagarious
Би ли ми обяснила как става това броене !?Смисъл, от къде да гледам и какво трябва да знам, за това броене!?Мерси.Първоначално написано от Sissy90
![]()
Хмм бих те попитала същото.. (не се заяждам !!!!! )Първоначално написано от billytalent
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
От 8 дни съм на Дюкан и съм -3/4 кг (колебае се кантара), направо не мога да повярвам, при положение че не бях 100% стриктна, имах 1-2 прегрешения, и все пак...От днеска обаче след този резултат просто няма как да си позволя прегрешения...![]()
Да,не си харесвам тялотоПървоначално написано от silviau66
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Еее ти си знаешПървоначално написано от billytalent
Но по снимкитее.. нямам идея какво не харесваш.. както и да е..
![]()
![]()
Успех тогава..
![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
:/ Абе пак да питам,може някой да ми отговори...:
Ако направя Диетата на Боряна за 10 дни(-8/-9кг) и после 90 дневната(-10кг) и продължа с разделно хранене ще си задържа ли минусите(свалените кг)?
Ами трябва да си теглиш храната или горе-долу да преценяваш порциите - например кофичка мляко е 400 грама, една чиния прясно зеле е към 200, 1 пълна ч. л. мед е 15-20 гр. и т. н. Записваш си какво и колко си яла и накрая смяташ. Ето този калкулатор не е лош:Първоначално написано от vagarious
http://www.zdravoslovno.com/Calculat...cCalories.html
Аз преди имах и програма, с която си смятах, но сега нещо не иска да работи, откакто си преинсталирах компютъраНе че съжалявам де, тя не е толкова подробна.
Точно това ми е най-трудното.Няма как да меря кое колко е.![]()
Аз от тази на Боряна се отказах..2 дни и не мога повече.![]()
Сега чета 90 - дневната, че все не я дочитам докрай...
Ама, Боже, вярно ли се отслабва толкова от нея ?? Направо не ми се вярва - ядеш си всичко - и месо, и хляб, и салати, и сладко...
Вероятно, съчетано в режим си е друго, но все пак..![]()
Та засега няма да я почвам, защото през зимния период повече си стоя вкъщи - не се движа много, не излизам и повече мисля за храна. ;д
Към май месец вероятно ще я почна.
Предполагам, че мога да я спра по всяко време, когато реша, че съм свалила достатъчно ? И ефекта пак да е траен ?
Хубаво е след като я спреш да почнеш 1-2 седмици разделно хранене за да се задържат по-дълго време(2-3г.)Първоначално написано от Goddess
МерсиПървоначално написано от silviau66
сега се храня здравословно
от 3-ти започвам прочистването с жито и ако нищо не стане се отказвам
![]()
Първоначално написано от Goddess
(music)
Ооо каде ще се отказваш бе.. Я се стягай.. Вместо да даваш пример на мен и останалите тук.. ти се отказваш..Първоначално написано от billytalent
![]()
![]()
![]()
(music)
Мерси момичета.silviau66, колко време я спазваше, за да свалиш толкова ? Защото и аз искам толкова някъде...
Притеснява ме това с 29 - ия ден. Само на вода не знам как се издържа, но... ;д Та и затова предпочитам лятото - в жегите, само на студена вода, ще ми е по - лесно, отколкото сега...
^^ Аз съм възможно най-лошият пример...иначе аз като бях на 90-дневната не съм правила воден ден![]()
Хмм и мен ме притесняваше 29тия ден ноо... така и не се стигна до него понеже ми се събраха няколко РДта и всичко се прецака..Първоначално написано от Goddess
Ами правих я приблизително 25-26 дни.. Като поне 5-6 от тях имах недопустими грешки,, ноо...
И не беше много стриктно..
![]()
![]()
(music)
Между другото и аз лятото ще я правя задължително защото изкарвам с много малко храна и не ми е голям проблем гладуването..![]()
(music)
А, супер. Въпреки че всеки организъм си е строго индивидуален и не е казано, че и аз за тези дни ще сваля толкова, но все пак...приблизително..
И казваш, че въпреки, че не си била стриктна и си я прекратила, си си запазила килограмите ? И си ядеш нормално ?
Днеска направих 1 ден от 90 дневната...Първоначално написано от tonitta
Ама сега нещо супер много ми се яде
Ако не издържа почвам пак отначало...Свършиха плодовете
![]()
^ Пий вода или яж кисело мляко,пак казвам че 90-дневната не е гладуване,аз с толкова много прегрешения свалих 5 кг.,което за мен е супер много![]()
За колко дни 5 кг?Оф...не знам.Майка ми ми каза,че сега понеже е зима и по-трудно се отслабва заради липсата на движение и защото понеже е студено тялото се "запасява" с храна ама може да ме лъже,защото иска да не спазвам диети и се опитва по всякакъв начин да ме накара.Първоначално написано от billytalent