- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ - ДНЕВНИК 2
Ми за 1-2 седмици някъде,беше миналата годинаи всеки ден си позволявах по-малко сладко,защото не можех и приемах от позволената храна в огромно количество
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Охоо кви теми имало тук!
Супер и аз съм нa диета + hollywood slim
някой тествал ли го е? я споделете !!
След седмица и аз ще споделя първи впечатления
иначе диетата ми е що годе готина http://prikachi.com/users/narciso/1r.jpg
снимки после
Я, я сподели, че ми стана интересно.. Диетата не е тежка.. но дали ще има резултати.. и аз малко не разбрах това другото Холивуд слим какво е..??
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
Хапчета за отслабване,които са пълен боклук и към тях има книжка с диети,иначе диетите са добри
Да се чудиш от диетата ли отслабваш или от хапчетата...Първоначално написано от billytalent
![]()
ОпределеноПървоначално написано от Goddess
чудят се как да вземат парите на хората,имам приятелки които се набутаха да ги пробват...
Здрасти, мацкиаз от днес съм на диетата "Японско чудо", винаги съм се мъчила да отслабна, ала не можех, но този път съм решена (стискайте ми палци да успея) чее трябва да сваля килца.Сутринта пих чаша мляко с много малко количество нескафе, на обяд-2 твърдо варени яйца(които попринцип много мразя, но красотата иска жертви
) и за вечеря една салата (краставици и домати) със 3 парченца шунков салам. Не бях гладна, но въпреки това спазих хранителния режим и сега също не съм гладна,общо взето се чувствам мн добре, но все пак ми е едва 1 ден
![]()
Успех на всички, искрено ви пожелавам да успеете да свалите излишните килограми![]()
Вечерята ти трябва да е пилешко.Първоначално написано от s0s3xy
И мляко не може да се пие/яде.
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
Ахамм.Първоначално написано от billytalent
вече почна да ми се прояснява картинката..
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
Е не те лъже... ;д Вярно е. Затова по принцип не се спазват диети през зимния период, трудно е, самият организъм трудно се поддава. Има си хора, които успяват, но принцино пролетта - лятото се спазват диетите.Първоначално написано от MichellePhan
Лятото има и повече зеленчуци и плодове за ядене. Поне такива каквито обичам...Зимата само ябълки, друго не ям. Докато лятото - ягоди, череши, праскови, кайсии...Краставици, домати, зелена салата, които и сега има, но са безвкусни направо...Пък и лятото в жегата нямаш толкова апетит, движиш се повече...Затова така съм си го решила. Сега ще си се освинвам докато мога... ;д
Мерси....И на мен повече ми харесват плодовете и зеленчуците през лятото.Аз миналото лято тежах 45 кг,есента 50 и зимата 55Първоначално написано от Goddess
![]()
![]()
Сега може само да се ограничавам и постепенно да спра сладкото.Само с мисълта,че трябва да отслабна станах от 58-55 кгБаси кефа
![]()
азПървоначално написано от vampireee
![]()
ами ок :Д от кога почваме утре?
аз свалих 6 кг с хапчета и за мое щастие няма йо-йо ефект ама както друго момиче беше писало зациклих до тука не отслабвам повече :Д
Колкото по-скоро почнем,толкова по-рано ще свършимПървоначално написано от vampireee
![]()
Колко кг искаш да отслабнеш.Колко си висока.На колко години си?
на 16 съм, висока съм 176 искам да стана около 55 кг няма да си казвам сегашните![]()
Някъде бях гледала подобна диета като тази на Боряна,но не мога да я намеря,продуктите бяха други,аз повечето неща от тази диета не ги ям![]()
Аз пък само в този ден с твърдосварените яйце не знам как ще е.Миналия път като ядох яйца повърнах...Първоначално написано от billytalent
![]()
Познато ми е,аз ям само жълтъка,така че 1-ви,4-ти и 5-ти ден за мен са невъзможни,другият вариант имаше 1 ден само сирене или кашкавал,плодове и т.н.ще я потърся пак![]()
На мен 2 млека са ми много,човеек.От малка съм свикнала най-много 3 пъти на ден да ям.Имало е период в който съм яла 3 месеца само попара,защото другото съм плюела.На 7 години бях 15 кг.Баба ми се притесняваше.Като ходих на село правяше супер мазни неща ама аз супер много мразя манджи(изобщо БГ кухня мразя,освен някой салати).Първоначално написано от billytalent
Всички се опитваха да напълнея.А сега от напълняване трябва да отслабна
И може би зат'ва преувеличавам с кг-те си както казвате,но за мен са много....хипер много.
При мен е почти същото,преди бях супер слаба,даже са ми давали някакви хранителни добавки да напълнея и сега гледай кво ставаиначе аз мляко не обичам,най-много 2 супени лъжици на ден и манджи мразя...
Аз мляко обичам ама нещо все да ми омръзваПървоначално написано от billytalent
![]()
За мен не е трудно да ям малко ама майка ми като ми взема неща ...Как да издържа след като е взела любимия ми шоколад/бисквити и аз като и казвам "на диета съм ве" и тя вика "ами аз за себе си си купих(тя не може без шоколад)".После като види че пак се тъпча с сладко ми вика "ейй диетолошката,ко стана?"А сега ми вика "виж на ко си замязала.Я се стегни.
Баща ми също.
Аз ако не отслабна тази година ще се побъркам![]()
Нищо,че не е сезон за диети,аз ще си почна моя режим "Бързо и дълготрайно отслабване"За 1 месец и половина ще стана от 55 на 40/41/42 кг и после няма да имам проблеми с теглото
Почнах дневник и пиша на мой език(кодиран)
Майко колко съм зле
Още не съм писала,защото не съм направила и 1 нормален ден
![]()
П.С:Пиша много ,защото умирам от скука
Иска се много воля и майка ми постоянно взима сладки неща и аз докато не хапна нещо не мога,затова вече не се занимавам с определена диета,а се ограничавам много и гледам да се храня по-здравословно,а и при мен проблема е,че някой ако ми каже например "нямаш нужда от диета" или нещо подобно,вместо това да ме мотивира още повече,защото аз не се харесвам,започвам да ям супер много...да така го написах,не е истина просто![]()
Наиш ли к'во.....Гледам профила в импулс на една приятелка(преди най-добра) и искам да приличам на неяПреди не съм искала да приличам на някой толкова много.Тя е слаба(42кг) и висока (159) и тренира от 1 клас...и аз тренирам от 1-ви клас.Има ли вероятност ако отслабна да приличам на нея(имаме еднакви структори само че аз съм 55кг)И си приличаме по лице,ама тя има БХТ яките жабешки и зелени очи.