.
Затворена тема
Страница 28 от 73 ПървиПърви ... 1824252627282930313238 ... ПоследнаПърви
Резултати от 676 до 700 от общо 1803
    Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Ми за 1-2 седмици някъде,беше миналата година и всеки ден си позволявах по-малко сладко,защото не можех и приемах от позволената храна в огромно количество
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Охоо кви теми имало тук!
    Супер и аз съм нa диета + hollywood slim
    някой тествал ли го е? я споделете !!
    След седмица и аз ще споделя първи впечатления
    иначе диетата ми е що годе готина http://prikachi.com/users/narciso/1r.jpg

снимки после

Град
    Хасково
    ^^^ Диетата ми се вижда интересна и не много тежка Какви са ти отзивите от нея?

Повече от фен Аватара на silviau66
    Я, я сподели, че ми стана интересно.. Диетата не е тежка.. но дали ще има резултати.. и аз малко не разбрах това другото Холивуд слим какво е.. ??
    Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??! (music)

Град
    Карлово
    Хапчета за отслабване,които са пълен боклук и към тях има книжка с диети,иначе диетите са добри

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Хапчета за отслабване,които са пълен боклук и към тях има книжка с диети,иначе диетите са добри
    Да се чудиш от диетата ли отслабваш или от хапчетата...

Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от Goddess
    Определено чудят се как да вземат парите на хората,имам приятелки които се набутаха да ги пробват...

Здрасти, мацки аз от днес съм на диетата "Японско чудо", винаги съм се мъчила да отслабна, ала не можех, но този път съм решена (стискайте ми палци да успея) чее трябва да сваля килца.Сутринта пих чаша мляко с много малко количество нескафе, на обяд-2 твърдо варени яйца(които попринцип много мразя, но красотата иска жертви ) и за вечеря една салата (краставици и домати) със 3 парченца шунков салам. Не бях гладна, но въпреки това спазих хранителния режим и сега също не съм гладна,общо взето се чувствам мн добре, но все пак ми е едва 1 ден
    Успех на всички, искрено ви пожелавам да успеете да свалите излишните килограми

Цитирай Първоначално написано от s0s3xy
    Здрасти, мацки аз от днес съм на диетата "Японско чудо", винаги съм се мъчила да отслабна, ала не можех, но този път съм решена (стискайте ми палци да успея) чее трябва да сваля килца.Сутринта пих чаша мляко с много малко количество нескафе, на обяд-2 твърдо варени яйца(които попринцип много мразя, но красотата иска жертви ) и за вечеря една салата (краставици и домати) със 3 парченца шунков салам. Не бях гладна, но въпреки това спазих хранителния режим и сега също не съм гладна,общо взето се чувствам мн добре, но все пак ми е едва 1 ден
    Успех на всички, искрено ви пожелавам да успеете да свалите излишните килограми
    Вечерята ти трябва да е пилешко.
    И мляко не може да се пие/яде.
    You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....

Повече от фен Аватара на silviau66
    Определено чудят се как да вземат парите на хората,имам приятелки които се набутаха да ги пробват...
    Ахамм. вече почна да ми се прояснява картинката..
    Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??! (music)

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MichellePhan
    За колко дни 5 кг?Оф...не знам.Майка ми ми каза,че сега понеже е зима и по-трудно се отслабва заради липсата на движение и защото понеже е студено тялото се "запасява" с храна ама може да ме лъже,защото иска да не спазвам диети и се опитва по всякакъв начин да ме накара.
    Е не те лъже... ;д Вярно е. Затова по принцип не се спазват диети през зимния период, трудно е, самият организъм трудно се поддава. Има си хора, които успяват, но принцино пролетта - лятото се спазват диетите.
    Лятото има и повече зеленчуци и плодове за ядене. Поне такива каквито обичам...Зимата само ябълки, друго не ям. Докато лятото - ягоди, череши, праскови, кайсии...Краставици, домати, зелена салата, които и сега има, но са безвкусни направо...Пък и лятото в жегата нямаш толкова апетит, движиш се повече...Затова така съм си го решила. Сега ще си се освинвам докато мога... ;д

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от MichellePhan
    За колко дни 5 кг?Оф...не знам.Майка ми ми каза,че сега понеже е зима и по-трудно се отслабва заради липсата на движение и защото понеже е студено тялото се "запасява" с храна ама може да ме лъже,защото иска да не спазвам диети и се опитва по всякакъв начин да ме накара.
    Е не те лъже... ;д Вярно е. Затова по принцип не се спазват диети през зимния период, трудно е, самият организъм трудно се поддава. Има си хора, които успяват, но принцино пролетта - лятото се спазват диетите.
    Лятото има и повече зеленчуци и плодове за ядене. Поне такива каквито обичам...Зимата само ябълки, друго не ям. Докато лятото - ягоди, череши, праскови, кайсии...Краставици, домати, зелена салата, които и сега има, но са безвкусни направо...Пък и лятото в жегата нямаш толкова апетит, движиш се повече...Затова така съм си го решила. Сега ще си се освинвам докато мога... ;д
    Мерси....И на мен повече ми харесват плодовете и зеленчуците през лятото.Аз миналото лято тежах 45 кг,есента 50 и зимата 55
    Сега може само да се ограничавам и постепенно да спра сладкото.Само с мисълта,че трябва да отслабна станах от 58-55 кг Баси кефа

желаещи заедно да сме на диетата на Боряна ? :P

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от vampireee
    желаещи заедно да сме на диетата на Боряна ? :P
    аз

ами ок :Д от кога почваме утре?
    аз свалих 6 кг с хапчета и за мое щастие няма йо-йо ефект ама както друго момиче беше писало зациклих до тука не отслабвам повече :Д

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от vampireee
    ами ок :Д от кога почваме утре?
    аз свалих 6 кг с хапчета и за мое щастие няма йо-йо ефект ама както друго момиче беше писало зациклих до тука не отслабвам повече :Д
    Колкото по-скоро почнем,толкова по-рано ще свършим
    Колко кг искаш да отслабнеш.Колко си висока.На колко години си?

на 16 съм, висока съм 176 искам да стана около 55 кг няма да си казвам сегашните

Град
    Карлово
    Някъде бях гледала подобна диета като тази на Боряна,но не мога да я намеря,продуктите бяха други,аз повечето неща от тази диета не ги ям

Супер фен
    Някъде бях гледала подобна диета като тази на Боряна,но не мога да я намеря,продуктите бяха други,аз повечето неща от тази диета не ги ям
    Аз пък само в този ден с твърдосварените яйце не знам как ще е.Миналия път като ядох яйца повърнах...

Град
    Карлово
    Познато ми е,аз ям само жълтъка,така че 1-ви,4-ти и 5-ти ден за мен са невъзможни,другият вариант имаше 1 ден само сирене или кашкавал,плодове и т.н.ще я потърся пак

Супер фен
    Познато ми е,аз ям само жълтъка,така че 1-ви,4-ти и 5-ти ден за мен са невъзможни,другият вариант имаше 1 ден само сирене или кашкавал,плодове и т.н.ще я потърся пак
    На мен 2 млека са ми много,човеек.От малка съм свикнала най-много 3 пъти на ден да ям.Имало е период в който съм яла 3 месеца само попара,защото другото съм плюела.На 7 години бях 15 кг.Баба ми се притесняваше.Като ходих на село правяше супер мазни неща ама аз супер много мразя манджи(изобщо БГ кухня мразя,освен някой салати).
    Всички се опитваха да напълнея .А сега от напълняване трябва да отслабна И може би зат'ва преувеличавам с кг-те си както казвате,но за мен са много....хипер много.

Град
    Карлово
    При мен е почти същото,преди бях супер слаба,даже са ми давали някакви хранителни добавки да напълнея и сега гледай кво става иначе аз мляко не обичам,най-много 2 супени лъжици на ден и манджи мразя...

Супер фен
    При мен е почти същото,преди бях супер слаба,даже са ми давали някакви хранителни добавки да напълнея и сега гледай кво става иначе аз мляко не обичам,най-много 2 супени лъжици на ден и манджи мразя...
    Аз мляко обичам ама нещо все да ми омръзва
    За мен не е трудно да ям малко ама майка ми като ми взема неща ...Как да издържа след като е взела любимия ми шоколад/бисквити и аз като и казвам "на диета съм ве" и тя вика "ами аз за себе си си купих(тя не може без шоколад)".После като види че пак се тъпча с сладко ми вика "ейй диетолошката,ко стана?" А сега ми вика "виж на ко си замязала.Я се стегни. Баща ми също.
    Аз ако не отслабна тази година ще се побъркам
    Нищо,че не е сезон за диети,аз ще си почна моя режим "Бързо и дълготрайно отслабване" За 1 месец и половина ще стана от 55 на 40/41/42 кг и после няма да имам проблеми с теглото Почнах дневник и пиша на мой език(кодиран) Майко колко съм зле Още не съм писала,защото не съм направила и 1 нормален ден
    П.С:Пиша много ,защото умирам от скука

Град
    Карлово
    Иска се много воля и майка ми постоянно взима сладки неща и аз докато не хапна нещо не мога,затова вече не се занимавам с определена диета,а се ограничавам много и гледам да се храня по-здравословно,а и при мен проблема е,че някой ако ми каже например "нямаш нужда от диета" или нещо подобно,вместо това да ме мотивира още повече,защото аз не се харесвам,започвам да ям супер много...да така го написах,не е истина просто

Супер фен
    Наиш ли к'во.....Гледам профила в импулс на една приятелка(преди най-добра) и искам да приличам на нея Преди не съм искала да приличам на някой толкова много.Тя е слаба(42кг) и висока (159) и тренира от 1 клас...и аз тренирам от 1-ви клас.Има ли вероятност ако отслабна да приличам на нея(имаме еднакви структори само че аз съм 55кг)И си приличаме по лице,ама тя има БХТ яките жабешки и зелени очи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си