- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ - ДНЕВНИК 2
Искам да я видя
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
http://www.impulse.bg/photos/by/9878546/view/19472561Първоначално написано от billytalent
Гледай и другите й снимки.На снимки не е кой знае к'во но на живо е адска....Не си слага грим и е супер яка,а характера и е супер
![]()
Профила и е видим само за приятели![]()
Първоначално написано от billytalent
![]()
Вие си приличате,остава да си ти![]()
Какво?Ти пък откъде знаеш как изглеждам на лице?Иначе имам мои снимки-лице + тялоПървоначално написано от billytalent
Много се кефя на такиз като нея....
Аз знам всичкоПървоначално написано от MichellePhan
![]()
Не сериозно от къде?![]()
Снимката,която ми прати и беше писала,че си с асиметричен бритонПървоначално написано от MichellePhan
нета ми забива
Първоначално написано от billytalent
И к'во общо има аз може да мязам на Преслава с гастрит
![]()
![]()
Помислих си,че Силвия ти е пратила онези снимки,който й пратих:P
Превърнахме темата в чатНищо
Ейй алоо каде ме замесватее мене...Първоначално написано от MichellePhan
Аз чужди снимки нямам навика да разпространявам..
![]()
От мен рядко изтича информация.. :P
![]()
Айде сега ще ви наруша чата с малко по темата.. хихимм днес вече сериозно съм решена да почна пак 90 дневната.. досега съм пила само малко портокалов сок.. надявам се на обяд да ям само мляко.. а вечерята може би сирене или кашкавал (никога не ми се е получавало да ям същото като на обяд..
)
Айде успех мацки..![]()
![]()
![]()
![]()
Майкооо писали сте си до 4:40 някаде.. :О:О:О![]()
![]()
Мен ме изръчкаха от компа към 23:30 хаха.. Сигурно от лятото не съм стояла до 4 часа.. (доброто старо лятооо
![]()
)
![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
Аха ами успех..Първоначално написано от narciso
![]()
Не им разбирам на тея хапчета.
Ако ми се наложи ще по прочета ама..
![]()
![]()
Едит.. няма ли никой друг в този ранен час..![]()
![]()
![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
Хихи аз съм във ваканция (дървена) и тук е -20 градуса хихи.. нямам намерение да си показвам носа извън къщи.. хихи.Първоначално написано от narciso
Хмм преди бях я чела,но вече нямам спомен за какво ставаше въпрос..
![]()
![]()
(music)
Ами аз съм от другия край на Бг.. :Д От Балчик съм (на морето, до Варна)Първоначално написано от narciso
Амм.. незнам мен тази диета ми се вижда леко абсурдна ама ти си знаеш
![]()
(music)
Хихиии и аз си направих ваканция.![]()
Иначе, днес отново ми е 1ви ден от 90 дневната и сега поне докато съм си у нас 1 седмица, ще свиквам и после постепенно ще ми става маалко по-трудничко.И такаа.Айде пожелайте успех и на мен.![]()
Big or small, lies are lies!
Хах и аз съм си във ваканция / моя инициатива/
ама се чудя докога да си я направя![]()
^ Ти какво реши цялата седмица ли ?
Иначе за диетата успех ти пожелавам и не се отказвай иска се търпение. Хах намери кой да ти кдава акъл през живота си диета не съм спазвала въпреки , че сега се замислям. Интересно ми е да спазвам , а все едно тялото напук ми прави да нямам абсолютно никаква нуждаа..![]()
И аз съм от днес (отново) на 90 дневнатаПървоначално написано от vagarious
Успех..
![]()
![]()
![]()
На мен в началото винаги ми е по - трудно, а по късно свиквам и .. всичко е ОК .
![]()
![]()
![]()
(music)
Infinity чак в понеделник ще посетя даскалото.![]()
Аз няма да се откажа, то мене чака.Започвай и ти, стига си му мислила.
![]()
silviau66 Мерси, успех и на теб.
Big or small, lies are lies!
хич не ме интерсува почвам и аз диета..не мога да се понасям вече...и така мисле от 3-ти февруари да почна ппоста с жито...а от сега започвам да си подготвям организма за предстоящото гладуване....![]()
![]()
![]()
![]()
и така може ли д ми предложите нещо за преди поста как да ям, какво и какво не?![]()
![]()
![]()