- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ - ДНЕВНИК 2
Абе да ви питам:днес ми е белтъчен ден и става ли да хапна паниран кашкавал, ама без панировката му!?Смисъл, ще е приготвен както си се приготвя панирания кашкавал.Е,може ли!?Май не,нали.
![]()
Big or small, lies are lies!
В примерните менюта към диетата,които съм гледала пише,че може да се ядат 2-3 парчета панирано сирене или кашкавалПървоначално написано от vagarious
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Аз за днес съм много доволна,че не съм хапнала нищо забранено,само полезна храна,та днес ядох...
Закуска-1 фил.пълн.хляб+сиренце
В 10:30ч.-1 ябълка
Обяд-по-малко от половин омлет+1 фил.пълн.хляб
Следобед-нищо
Вечеря-салата от зеле и моркови![]()
И тва го спазвам вече втори ден и съм минус 1 килограм![]()
titi, и аз трябва да взема пример от теб...![]()
![]()
В смисъл?Първоначално написано от shakira96
![]()
В смисъл, че трябва да започна да се храня здравословно като теб.![]()
![]()
Ахам,окПървоначално написано от shakira96
![]()
Браво..Първоначално написано от Zaharinka
Ммм колко имаш да сваляш..?? Колко си висока ?? Колко кг си ??
![]()
![]()
(съжалявам ако си казала по назад в темата, ноо..)
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
Хммм,днес се теглих и се оказва че съм свалила 1кг и 300 гр. как става този номер като всеки ден се качвам на кантара и показваше същите кг.,а днес хапнах доста и изведнъж?!
мм..честитоПървоначално написано от billytalent
![]()
![]()
хихи мерси,черпя те виртуално с шоколад![]()
охх...Ай ся...Днеска рекорд-1 бонбон само съм изялаПървоначално написано от billytalent
:P А аз тебе те черпя виртуално с
А ако случайно не ти харесват с т'ва:
Баси кефа да имаш такъв шоколадов фонтан...Като стана богата и слаба ще си купя такова![]()
Всичко,което е с шоколад ми харесва,ти с 1 бонбон направо ме разби,аз ако изям един,след това цялата кутия ще довърша (devil) иначе такъв фонтан и аз искам,ако имам няма да излизам от нас![]()
Майка ми си взе запаси и ми ги показа и после като видя че ги нагъвам взе кутията и я скриПървоначално написано от billytalent
![]()
![]()
Прави ти мръсно,изпробва волята ти,аз днес прекалих много с храната,но от 3-ти минавам на житоПървоначално написано от MichellePhan
![]()
И после ме кара да го чистяПървоначално написано от billytalent
Аз пък си почвам от утре онзи мой режим....Баща ми днеска ми купи "На Баба"-ужас...не могъл да намери на Бор Чвор
Нищо утре(днеска) ще си купя сама.Ти с този житен пост...
Аз мразя жито
А малко го обичам
Ама не мога само жито
![]()
Аз си взимам едно мляко,на което пише диетично,ама му забравих името-много е хубаво,както и Стил роза с някакви овеси вътре хахаха,то тая диета не е само жито,аз не че ще издържа,но се надявам да се случи чудо и да успея![]()
![]()
![]()
Ти от Карлово или от Калофер бешеПървоначално написано от billytalent
Първоначално написано от MichellePhan
Първото,ти от Варна-много проваляме темата
![]()
MichellePlan (нямам идея как ти викат галеноПървоначално написано от MichellePhan
хихи..Али ?? ) айде да ходим на гости на billytalent [Зорито <3<3<3///Мортиша
]
Едит.. Да се включа и аз в провалянето.. хихи![]()
![]()
![]()
Едит 2.. К'ви са тия фонтани бее.. я да ги махате от тука..![]()
в момента съм на няколко крачки от шкаф, в който има шоколад.. :Х:Х:Х
![]()
![]()
![]()
![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
Оофф вчерашният ми ден мина повече от добре, до момента в който не огънах 3 меденки и едно кремче.Направоо....![]()
Затова пък,след тях направих 62 коремни преси-то не са точно коремни, но пак напрягат корема и малко краката.
Тях редовно ще си ги правя-просто им бях отвикнала, но сега съм заредена отново.
Днес няма да има прегрешения.Стискате палците, налии!?!?
![]()
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Йъп..Първоначално написано от vagarious
Естествено, че стискаме..
![]()
![]()
![]()
(music)