- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ - ДНЕВНИК 2
вчера деня ми мина супер!!
закуска-мюсли с кусело мляко
обяд-1/2 пилешка пържола
междинно-чаи с мед
вечеря-чаи с мед и някаква каша с овесени трици,семена и некви такива а и +150 мл прясно мляко 0,1%(прегрешение)
да не забравя че имах и баскетбол![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
днес за сега менюто ми е
закуска-мюсли с прясно мляко
обед-витамини (тези дет се разтварят във вода)
междинно-мисля да са някакви плодове
вечеря-ще е чай и кашата![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
сега си подготвям организма за мойе би диетата на Боряна и житния пост![]()
![]()
![]()
абе хора някои от вас пил ли е фибри ?
Аз си бях взела преди месеци и изпих половината и сега пак ще си ги пия някои друг пил ли е ?
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Трети ден, май (!) съм минус 1 кг, само че кантарът ми е супер зле, та не знам дали е точно един. Но разлика има! :Д
Хах, не можах да закусвам, че нямаше плодове в даскало ><, но обядвах спагетиииии. И едно парче шоколад.Не знам дали може, ама нали е въглехидратен.
Някой да има идея междинните във въглехидратния през колко време са?
*за 90-дневната става дума
При белтъчния ден между отделните хранения трябва да има 4 часа. В деня за бобови растения и варива, както и през въглехидратния ден -2 часа.
Big or small, lies are lies!
Аз я започнах преди седмица и малко и за 1 седмица бях - 2, но вчера и днес се улях малко, тоест достаВчера сутринта хапнах 1препечена филийка типов хляб с домашно масло за закуска + 2 филийки Вита пак с такова масло и за обяд ядох бисквитки роден край с какао.... Общо взето за вчера тва бешеа днес пак се омазах с 3 лукчета и 2 шок бонбона....
Ще откача вече, вънка е адски студ, а като си стоя у нас и ми се прияжда често и то боклуци
![]()
![]()
А през плодовия 1-2 часа.Не е задължително след толкова време да ядеш.Ама трябва да мине толкова време след като ядеш.Ако закусваш в 8 - най-рано може да ядеш в 12,но може и в 1,2,3 часа.Ама след т'ва пак трябва да минат 4 часаПървоначално написано от vagarious
(12-16;13-17;14-18 )
*дадох пример за Белтъчния ден
А аз имам и един въпрос... Колко сте свалили от тази 90 дневна... Аз все й се чудя и се чудя и все не ми се вярва че от нея може да се сваля... Примерно да си панирам парче кашкавал и парче сирене в яйце без да добавям мазнини и с филия хляб и салата и пак да отслабна.. Нещо не ми се струва по реда сиа и да нагъваш пасти и торти в въглехидратния ден...
![]()
Мерси, значи с'я след малко ще хапна банан-два.![]()
Утре ми е плодов ден, след него очаквам по-големи резултати, че с'я като се мерих пак съм си същите кг. Нали бях -1 по дяволите!![]()
Не може и сирене/кашкавал, и яйца. Белтъците не трябва да се смесват, но някои ги смесват и пак свалят. Пък за въглехидратния ден не е казано, че трябва да се тъпчеш със сладко. На обяд лютеница или малко спагети/макарони и за вечеря една пастичка. Едва ли ще се качи много с това. И наистина се сваля (от личен опит казвам).Първоначално написано от t1n4e7o
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
Първоначално написано от StreetFame
Охооуу..![]()
![]()
Кой се появи. . :P
![]()
Ммм и да наистина се свалят..![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
Първоначално написано от silviau66
![]()
![]()
Аз ви чета всеки ден, ама ме мързи да пиша.![]()
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
170/55 искам да сваля 5,6 кгПървоначално написано от silviau66
![]()
Супер,елате ще ви черпяПървоначално написано от silviau66
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Първоначално написано от Zaharinka
я дай снимка да те вида че мисля че нямаш нужда![]()
![]()
как вървят диетите?има ли резултати?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аз днес се отпуснах малко,но нищо ще си продължа с ограниченията до неделя после от понеделник до петък ще сме с една приятелка на диетата на боряна....и после ще съм на житен пост(не е сигурно ако сжаля кг от на Боряна)![]()
![]()
![]()
![]()
Мии на мен днес ми е Въглехидратен ден и всичко върви много добре.Само вчера дето скапах нещата, ама днес си е супер.И упражненията си правя, и добре се чувствам и резултат 100% има.Усещам по дрехите.Проблема ми е, че не мога да се откажа от сладкото.Мога да не ям цял ден, ама после сетя ли се за него и дотам.
Ама и от това ще отвикна.
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
И при мен нещата вървят добре,само вчера си хапнах един LZ шоколад ама не съжалявам щото в него има 206 калории на 37грама![]()
Плодов ден ми е.
Не ядох много, но ядох сурови ядки, не съм сигурна, че може, но някъде четох, че някаква жена хапвала... пък и ядките са в сърцевината на плодовете => може. Логика мъч.![]()
Като цяло добре върви.
Издържам на изкушения, днес бяхме в МакДоналдс, отвсякъде хамбургери, миризми... да не говорим, че бях в един съученик и пекохме канелени сладки, имаше и пуканки, но не ядох.
Имам воля, йай.
Хора аз съм на диета от две седмици.. Миналата седмица бях отслабнала с около 1 кг.. а за тази седмица ще се тегля утре... Така аз си спазвам някяква измислена диета.. Сутрин ям препечена филия с кашкавал или пък мюсли. В даскало солети. За обяд някаква манджа и много вода и ябълки.. а за вечеря ям кисело мляко с плодове.Сутрин ставам рано и се качвам и слизам общо 6 пъти по стъпалата от 1 до 5 етаж.. Същото го правя и на обяд и след обед.. Понякога правя по 30 коремни преси..
Та мисълта ми е дали ще има някакъв ефек с тез съпала...![]()
Качването по стълби прави мускули.
От опит го казвам. Иначе е полезно май.
Солетите по-добре ги замени с плод според мен.
Чудех се безтуй дали солетите са вредни.. Мерси за отговора.. Ще го заменя с банан или някакъв друг плодПървоначално написано от vanilievisez
![]()
Между другото ровейки се в нета намерих един калкулатор където пишеш какво и колко си яла и ти изчислява приетите калории.. След това пишеш пола ръста и килограмите и ти изчислява колко калории трябва да поемаш на ден и като си избереш спорт ти изчислява колко минути трябва да го правиш за да изгориш излишните калории . Ето го и него http://www.zdravoslovno.com/Calculat...cCalories.html
Може и вече да знаете за него но реших да пробвам..![]()
![]()
Първоначално написано от ferit0
нащо си се объркала май?![]()
![]()
![]()
![]()