.
Затворена тема
Страница 31 от 73 ПървиПърви ... 2127282930313233343541 ... ПоследнаПърви
Резултати от 751 до 775 от общо 1803
    вчера деня ми мина супер!!
    закуска-мюсли с кусело мляко
    обяд-1/2 пилешка пържола
    междинно-чаи с мед
    вечеря-чаи с мед и някаква каша с овесени трици,семена и некви такива а и +150 мл прясно мляко 0,1%(прегрешение)
    да не забравя че имах и баскетбол

днес за сега менюто ми е
    закуска-мюсли с прясно мляко
    обед-витамини (тези дет се разтварят във вода)
    междинно-мисля да са някакви плодове
    вечеря-ще е чай и кашата

сега си подготвям организма за мойе би диетата на Боряна и житния пост

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    абе хора някои от вас пил ли е фибри ?
    Аз си бях взела преди месеци и изпих половината и сега пак ще си ги пия някои друг пил ли е ?
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Трети ден, май (!) съм минус 1 кг, само че кантарът ми е супер зле, та не знам дали е точно един. Но разлика има! :Д
    Хах, не можах да закусвам, че нямаше плодове в даскало ><, но обядвах спагетиииии. И едно парче шоколад. Не знам дали може, ама нали е въглехидратен.
    Някой да има идея междинните във въглехидратния през колко време са?
    *за 90-дневната става дума

Мега фен Аватара на vagarious
    При белтъчния ден между отделните хранения трябва да има 4 часа. В деня за бобови растения и варива, както и през въглехидратния ден -2 часа.
    Big or small, lies are lies!

Град
    Хасково
    Аз я започнах преди седмица и малко и за 1 седмица бях - 2, но вчера и днес се улях малко, тоест доста Вчера сутринта хапнах 1препечена филийка типов хляб с домашно масло за закуска + 2 филийки Вита пак с такова масло и за обяд ядох бисквитки роден край с какао.... Общо взето за вчера тва бешеа днес пак се омазах с 3 лукчета и 2 шок бонбона.... Ще откача вече, вънка е адски студ, а като си стоя у нас и ми се прияжда често и то боклуци

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от vagarious
    При белтъчния ден между отделните хранения трябва да има 4 часа. В деня за бобови растения и варива, както и през въглехидратния ден -2 часа.
    А през плодовия 1-2 часа.Не е задължително след толкова време да ядеш.Ама трябва да мине толкова време след като ядеш.Ако закусваш в 8 - най-рано може да ядеш в 12,но може и в 1,2,3 часа.Ама след т'ва пак трябва да минат 4 часа
    (12-16;13-17;14-18 )
    *дадох пример за Белтъчния ден

Град
    Хасково
    А аз имам и един въпрос... Колко сте свалили от тази 90 дневна... Аз все й се чудя и се чудя и все не ми се вярва че от нея може да се сваля... Примерно да си панирам парче кашкавал и парче сирене в яйце без да добавям мазнини и с филия хляб и салата и пак да отслабна.. Нещо не ми се струва по реда си а и да нагъваш пасти и торти в въглехидратния ден...

Мерси, значи с'я след малко ще хапна банан-два.
    Утре ми е плодов ден, след него очаквам по-големи резултати, че с'я като се мерих пак съм си същите кг. Нали бях -1 по дяволите!

Цитирай Първоначално написано от t1n4e7o
    А аз имам и един въпрос... Колко сте свалили от тази 90 дневна... Аз все й се чудя и се чудя и все не ми се вярва че от нея може да се сваля... Примерно да си панирам парче кашкавал и парче сирене в яйце без да добавям мазнини и с филия хляб и салата и пак да отслабна.. Нещо не ми се струва по реда си а и да нагъваш пасти и торти в въглехидратния ден...
    Не може и сирене/кашкавал, и яйца. Белтъците не трябва да се смесват, но някои ги смесват и пак свалят. Пък за въглехидратния ден не е казано, че трябва да се тъпчеш със сладко. На обяд лютеница или малко спагети/макарони и за вечеря една пастичка. Едва ли ще се качи много с това. И наистина се сваля (от личен опит казвам).
    You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....

Повече от фен Аватара на silviau66
    Цитирай Първоначално написано от StreetFame
    Не може и сирене/кашкавал, и яйца. Белтъците не трябва да се смесват, но някои ги смесват и пак свалят. Пък за въглехидратния ден не е казано, че трябва да се тъпчеш със сладко. На обяд лютеница или малко спагети/макарони и за вечеря една пастичка. Едва ли ще се качи много с това. И наистина се сваля (от личен опит казвам).

Охооуу.. Кой се появи. . :P
    Ммм и да наистина се свалят..
    Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??! (music)

Цитирай Първоначално написано от silviau66
    Цитирай Първоначално написано от StreetFame

Охооуу.. Кой се появи. . :P
    Ммм и да наистина се свалят..

Аз ви чета всеки ден, ама ме мързи да пиша.
    You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Цитирай Първоначално написано от Zaharinka
    90-дневна 3 ден,- 1 кг
    Браво.. Ммм колко имаш да сваляш..?? Колко си висока ?? Колко кг си ?? (съжалявам ако си казала по назад в темата, ноо..)
    170/55 искам да сваля 5,6 кг

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от MichellePhan
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    [color=red]Ти от Карлово или от Калофер беше
    Първото,ти от Варна-много проваляме темата
    MichellePlan (нямам идея как ти викат галено хихи..Али ?? ) айде да ходим на гости на billytalent [Зорито <3<3<3///Мортиша ]

Едит.. Да се включа и аз в провалянето.. хихи

Едит 2.. К'ви са тия фонтани бее.. я да ги махате от тука.. в момента съм на няколко крачки от шкаф, в който има шоколад.. :Х:Х:Х
    Супер,елате ще ви черпя
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

90-дневна 3 ден,- 1 кг
    Браво.. Ммм колко имаш да сваляш..?? Колко си висока ?? Колко кг си ?? (съжалявам ако си казала по назад в темата, ноо..)
    170/55 искам да сваля 5,6 кг

я дай снимка да те вида че мисля че нямаш нужда

закуска - авокадо с чай
    обяд - качамак със сирене
    вечеря - спагети с доматен сос

+ една виличка торта

как вървят диетите?има ли резултати?

аз днес се отпуснах малко,но нищо ще си продължа с ограниченията до неделя после от понеделник до петък ще сме с една приятелка на диетата на боряна....и после ще съм на житен пост(не е сигурно ако сжаля кг от на Боряна)

Мега фен Аватара на vagarious
    Мии на мен днес ми е Въглехидратен ден и всичко върви много добре.Само вчера дето скапах нещата, ама днес си е супер.И упражненията си правя, и добре се чувствам и резултат 100% има.Усещам по дрехите. Проблема ми е, че не мога да се откажа от сладкото.Мога да не ям цял ден, ама после сетя ли се за него и дотам. Ама и от това ще отвикна.
    Big or small, lies are lies!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    И при мен нещата вървят добре,само вчера си хапнах един LZ шоколад ама не съжалявам щото в него има 206 калории на 37грама

Град
    Хасково
    Хора, днес разбрах че един мъж от на майка ми работата свалил 20 кг с 90- дневната... Направо се облещих Та ей сега като направя житния пост я започвам

Плодов ден ми е.
    Не ядох много, но ядох сурови ядки, не съм сигурна, че може, но някъде четох, че някаква жена хапвала... пък и ядките са в сърцевината на плодовете => може. Логика мъч.
    Като цяло добре върви.
    Издържам на изкушения, днес бяхме в МакДоналдс, отвсякъде хамбургери, миризми... да не говорим, че бях в един съученик и пекохме канелени сладки, имаше и пуканки, но не ядох.
    Имам воля, йай.

Хора аз съм на диета от две седмици.. Миналата седмица бях отслабнала с около 1 кг.. а за тази седмица ще се тегля утре ... Така аз си спазвам някяква измислена диета.. Сутрин ям препечена филия с кашкавал или пък мюсли. В даскало солети. За обяд някаква манджа и много вода и ябълки.. а за вечеря ям кисело мляко с плодове.Сутрин ставам рано и се качвам и слизам общо 6 пъти по стъпалата от 1 до 5 етаж.. Същото го правя и на обяд и след обед.. Понякога правя по 30 коремни преси..
    Та мисълта ми е дали ще има някакъв ефек с тез съпала...

Качването по стълби прави мускули.
    От опит го казвам. Иначе е полезно май.

Солетите по-добре ги замени с плод според мен.

Цитирай Първоначално написано от vanilievisez
    Качването по стълби прави мускули.
    От опит го казвам. Иначе е полезно май.

Солетите по-добре ги замени с плод според мен.
    Чудех се безтуй дали солетите са вредни.. Мерси за отговора.. Ще го заменя с банан или някакъв друг плод

Между другото ровейки се в нета намерих един калкулатор където пишеш какво и колко си яла и ти изчислява приетите калории.. След това пишеш пола ръста и килограмите и ти изчислява колко калории трябва да поемаш на ден и като си избереш спорт ти изчислява колко минути трябва да го правиш за да изгориш излишните калории . Ето го и него http://www.zdravoslovno.com/Calculat...cCalories.html
    Може и вече да знаете за него но реших да пробвам..

Цитирай Първоначално написано от ferit0
    Между другото ровейки се в нета намерих един калкулатор където пишеш какво и колко си яла и ти изчислява приетите калории.. След това пишеш пола ръста и килограмите и ти изчислява колко калории трябва да поемаш на ден и като си избереш спорт ти изчислява колко минути трябва да го правиш за да изгориш излишните калории . Ето го и него http://s1.bg.molehillempire.com/main.php?page=garden
    Може и вече да знаете за него но реших да пробвам..

нащо си се объркала май?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си