- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ - ДНЕВНИК 2
Прясно мляко 3 процента подходящо ли е за диета? Определено е по-добре от обезмаслено, ама не знам дали е много добра идея.
мии мисля че най добре ако имаш от каде да си копуваш прясно мляко не от пакет а директно от животно... нз тук обикалят разни хора и продават.
Това е най добре 1 во защото знаеш че поне няма консерванти после за да не ти е много мазно просто като го свариш просто обери каимака и си го разреждаи с малко водичка. Така е наи добре за диета .Друг вариянт е соевото мляко ама мен ми е гадно за теб нз
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
^ Няма никва химия в тях, те са изключително полезни - съдържат балансирано количество минерали и витамини, както и полезни въглехидрати (глюкоза и фруктоза), благодарение на които не водят до напълняване. Затова сушените плодове могат спокойно да се използват както за разтоварващ ден, така и за строга ограничаваща диета. В изсушените плодове се съдържа също много разтворима целулоза (пектини), която нормализира процеса на преработване на храната. Целулозата поема вредните продукти от обмяната на веществата и ги извежда от организма. Едновременно с тях се извеждат и излишъците от холестерола. В тях няма мазнини, а калоричността варира от 200 до 300 калории/100 грама.![]()
мерси много титрадвам се че са полезни. аз няма за диета да ги ям, просто на даскало една торбичка 100- 200 грама да има какво да ям. че иначе мрънкат ако хрупаме някви ябълки или цял час като си беля мандарините
![]()
![]()
![]()
Аз да питам тези замразените зеленчуци,полезни ли са?Майка ми често чи прави някакви задушени картофи или ориз с тях,ама все пак?![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
ми да все пак са зеленчуци ,но знам ,че когато са замразени няат витамини вече или поне така знамПървоначално написано от billytalent
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Искам да попитам някой знае ли дали ще има някакъв ефект ако всяка сутрин пия ябълков оцет? Също така искам да попитам за тези солети за тънка талия на Хрус-Хрус, полезни ли са, стават ли за диета??
Значи.. искам да започна една то диетие - тази на Боряна и тази коюто беше пуснала титинка. Обаче се чуда оя да започна.. Та въпроса ми е дали мога да ги смеся примерно..
Ето ги диетите
1 ден: 2 кофички кисело мляко
2 ден: зеленчуци на корем
3 ден: 5 сварени картофа
4 ден: 5 твърдо сварени яйца
5 ден: 800 гр. варено месо без сол (телешко или пилешко)
1ден- 2 кофички кисело мляко и 1 ябълка
2 ден -зеленчуци на корем (само сурови без подправки)
3ден-3 сварени картофа
4ден-2 кг ябълки
5ден-3 банана
И мойта да е
1ден- 2 кофички кисело мляко и 1 ябълка
2 ден -зеленчуци на корем (само сурови без подправки)
3ден-5 сварени картофа
4ден-3 твърдо сварени яйца и 1 кг ябълки
5ден-1 банан и 500 гр. варено месо без сол (телешко или пилешко)
Зеленчуци са все пак, полезни са. Аз често си правя супа с такива зеленчуци. Естествено, част от витамините се убиват при замразяването и варенето, но така или иначе грах примерно не можа да се яде суров.Първоначално написано от billytalent
Става така,но за първия ден ябълката я изяш по-добре за закуска и на обяд след даскало яж млякото до вечерта на 4 пъти или 3 пъти,казвам ти го защото не е хубаво да смесваш витамин с протеин,затова ги яж отделно най-малко 2 часа да има разлика между едното и друготоПървоначално написано от ferit0
А на тази Диета на Боряна може ли да ям прясно мляко или сирене вместо кисело мляко?
^ Еми може,то нали е пак мляко,няма значение дали е прясно или кисело
Мерси
Спаси ме за утре.А горе-долу колко мляко може да пия(3.6%)?
^ еми то една кутия е 1л. значи горе долу литър и половина даже ако можеш и два литра изпий![]()
Аз тея дни съм на строга диетасамо на картофи и ориз я карам и препечен хляб,че ме е налегнал грипа и кореме ме боли ужасно много,за 2 дена съм свалила кило и половина
[b]Пречи ли,че съм изпила на prisun нектар с киви?Сега изядох
Първоначално написано от ferit0
по добре недей картофите и бананите са въглехидрати и то доста особено бананите... ако ги мешиш така се едно нищо непраиш![]()
If I played you like a toy?
Искам да попитам дали са вредни сушените сливи. .. тез бисквити чизи.. ии сладката царевицаа
Аз искам да питам за 90 - дневната, към бобовите храни, дали може да се яде царевица от консервите ? На Bonduelle примерно ?
Значи аз искам да сваля съвсем малко от бедрата и коремчето, искам да намаля с около 3-4кг. Бихте ли ми препоръчали някаква не много оскъдна диета?![]()
^ витаминно-протеиновата с нея за около 5 дни се свалят до 5кг,или пък диетата на Боряна тя е на същия принцип
ква е тая на Боряна?
If I played you like a toy?
^ 1 ден: 2 кофички кисело мляко
2 ден: зеленчуци на корем
3 ден: 5 сварени картофа
4 ден: 5 твърдо сварени яйца
5 ден: 800 гр. варено месо без сол (телешко или пилешко)
Това е на
Боряна
Ей хора![]()
Аз се включвам май по никое време ама нищо ....
На 90 дневната съм. Днес ми е 11 ден (май) - въглехидратенммм ядох препечена филийка с доматен сос, кисели краставички,маслини и чушка и после петифурки
![]()
И така де. Засега съм отслабнала с 2-3 кг. Не ми личат, но ги усещамтака де- НЕ ги усещам
![]()