- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ - ДНЕВНИК 2
Усещам, че ги няма![]()
пък аз да споделя с вас за 4-5 дена съм свалила 3,5кг,направо останах учудена като се видях сутринта на кантара![]()
аз вече съм 50 кгБез да спазвам диети....Нещо....7кг за 1 месец без диети...:/
Блазе ви.Аз даже съм качила, докато спазвам диета/не супер стриктно/, но не и като да не я спазвам.![]()
Big or small, lies are lies!
Е аз съм свалила щото тея дни не съм мн добре със стомаха и ям по-малко,повече наблягам на картофите,ориза,солети,сол нки,тем подобни,иначе едвали щях да ги сваля за толкова кратко време,пък и май имам хроничен колит,и сега трябва доста храни да спра нацяло,за да не ме боли и да нямам стомашни неразположения![]()
Аз съм на 90 дневната 6-ти ден ми е ! -3 кг съм! Обаче днес за мое нещастие баща ми донесе 1 торта и две тарелки тулумбички с шоколод. Немога да си намеря място в нас честно ви казвам реве ми сее!![]()
![]()
![]()
Охх дано да мога! А утре ми е ваглехидратен ден мога ли да се хапна една толумбичка или не? Ако НЕ ще се примиря някак си![]()
Кажи му да ги изнесе/скрие някъде.
Повярвай ми, ако хапнеш една толумбичка, после ще изядеш всичките.Барабар с тортата.
Сега мисля да си легна да се опитам да поспя за да не мисля за тях! И казах му да ги изнесе, но отговорът беше: Къде да ги сложа? Тря да си намера някъкво занимание иначееееееееее ....![]()
![]()
хапни утре,все пак утре може да се ядът такива неща
Аз съм 13-ти ден на 90-дневната и съм само килограм надолу, очевидно бавно свалям.
Затова пък 4 сантиметра от бедрото съм свалила, йай.![]()
Неможах да се сдържа ... Хапнах го! 6-ти ден ми е? Кажете да почна ли от начало или да продължа! Утре ми е въглехидратен и ще хапна само на обяд и това ще ми е защото изядох еклера с шоколад![]()
![]()
^ Продължавай!!Но утре във въглехидратния ти ден, не яж прекалено много сладки и тестени работи.Не прекалявай и оттам нататък си се придържай.Човешко е, но в никакъв случай не спирай!
Утре мисля на обяд да хапна две филийки хляб "Вита" или друг пъбнозърнест с малко маргарин и да не вечерям! Не мога да си го простя тоя еклер :X![]()
Има ли такива, които са на 90 дневната и утре/най-късно в други ден/ да им е белтъчен и да си направят менюто, заедно с мен!?Трудно ми е самичка, а и ще е забавно?!
![]()
![]()
Оф... имам чувството че прекалявам!
Смисъл ...днес ми беше белтъчен ден и си направих един омлет с доматен сос , шунка и кашкавал и ми викат "Ау кво е мазно, ау нз си кво си нали беше на диета..."а аз тази рецепта я прочетох в един форум, че е именно за този ден
уфффффффффф
И на мен днес ми беше белтъчен.
Аз пък на вечеря хапнах малко повече, вместо по-малко, хаха, но нищо.
Значи "закусвах" два резена круша.
Обядът беше пържола със салатка моркови и домати. Филийка черен хляб.
Следобед един банан.
Вечерята като обяда, но без хляба и с едно сварено яйце.
Освен това бях на танци и се чувствам добре, макар че ми е гладно. :Д
Аз на бебелтъчния ям варени яйца със салата и ми е супер!![]()
ох,кво да кажа пък аз,писна ми от картофи,препечен хляб,сирене и т.н.ама хем ям хем отслабвам
4кг за 6 дни
![]()
Първоначално написано от titinkaa
Как?
Сори, ако си казвала, ама не съм видяла, въпреки че следя темата.
И аз трябва да сваля малко, че заради един рожден ден качих няколко кг.![]()
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
Не се допуска реклама или препоръка на лекарства и лекарствени продукти.
Raybeez
Браво на всички ! :Д
Аз исках след празниците да мина на някаква диета, за да сваля няколко коледни и новогодишни килограми (:Д), ама нямах воля и се отказах :Д
И сега от около 2 седмици не знам какво ми е станало, ама свалям ей така, а ям нормално, даже някой път ям супер много сладко :О
За 2 седмици свалих 5 килограма, а продължавам да ям О.О
Нещо съм се бъгнала от всякъде.
Следя тази тема, гледам колко воля имат хората, а аз за едни 3 килограма не можах да се наглася за диета о.О
Евала ви правя на всички, продължавайте и успех !
(а аз дано продължа да свалям :Д )
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.