- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ - ДНЕВНИК 2
Не се допуска реклама или препоръка на лекарства и лекарствени продукти.
Raybeez
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
извинете за тъпия въпрос , ноо след като не съм навътре в тези неща и много незнам .. тази зима почнах много на компоти ,ноо незнам дали изобщо са калорични или нещо подобно - ако някой може да ми отговори на този въпрос ще бъда благодарна ?!..![]()
Аз ли съм крива или светът се огъва?
Аз ли съм черна или те са без цвят?
За една секунда всичко се срива...
За една секунда всичко е прах ...
друг профил: tamarichka : )
аз мисля да започна този режим с нестле фитнес ама незнам дали наистина се сваля или е калориченн.. съветвайте ме
Едни казват че е калоричен,други обратното,чесно казано не съм го опитвала и нз,не съм му чела описанието дориПървоначално написано от roshlichka
Добре, че сте вие, рибки, че Нестле да си продават боклуците.Първоначално написано от roshlichka
![]()
минус 3 кг![]()
офф....хора кажете ми ще си разваля ли метаболизма ако направя онази диета на боряна и след тва 90 дневната?Много ме е страх :/ Н а боряна за 10 дни,а 90 дневната за 4-6 седмици :/
Моля ви бързо,че почвам утре.От отговорите ви зависи каквоПървоначално написано от MichellePhan
![]()
Абе, ти си на 13-14, какви диети те гонят?Че и една след друга, без почивка. Тая диета на боряна беше някаква супер измислена. Че ти сега растеш. Имаш нужда от спанак, моркови, картофи, бяло месо, телешко, риба, ориз, сирене, мляко, яйца, а тая диета е пълно безумие. 2 кофички мляко за целия ден, 5 яйца за другия... Само си преебавате организмите от келешлък.
![]()
Ако искаш да знеш аз отдавна съм го преебала още от бебе.Аз съм най-злоядото същество.До 1-2 клас бях прекалено слаба(1 клас 14-16кг),но майка ми ме заведе на диетолог и надебелях,но сега пък съм повече кг.От бебе съм яла само и единствено попара или пилешко с карфиол(пюре) на специална марка.Никога не съм се хранила ккато трябва.Аз на ден ям колкото на Боряна диетата,но в шоколад и вафли.Мисля,че едно кисело мляко е по-полезно от 1 шоколад и 2 вафли.Първоначално написано от mArMaLaDkA
Киселото мляко си е чисто сухо мляко с вода. Това е тъжната истина. Не е нужно да спазваш диети, а просто да си оправиш начина на хранене.И все пак, много ми е интересно колко си висока и колко тежиш, ей така, информативно.
156/55(или54) кг.Първоначално написано от mArMaLaDkA
и? тепърва ще израстваш и килограмите ще се наместват. тва обаче(с ръста) ше се получи, ако вземеш да ядеш нещо различно от едно кисело мляко или вафла на ден. пилешко филе с някаква салата за обяд примерно е перфектно.
Да не говорим, че лятото със сигурност ще отслабнеш с поне 1-2 кг.толкова то. Изказах си мнението, стига съм ви спамила в темата.
Нали беше станала 50 от самосебе си? Почваш да се оплиташ в лъжите си, че то най-накрая ще се окаже, че си 39-годишен чичко-педофил, който следи малки диетуващи момиченца по форумите.![]()
Не ми се оправдавай, моля ти се.
Ми...ти ще се окажеш накрая озлобен булдог :/ и не само аз съм ти казвала,че си злобна :/Първоначално написано от PinkFloydSound
Ако мислиш да почваш,маправи едната,но после преди да почнеш другата направи най-малко 10 дена почивкаПървоначално написано от MichellePhan
Ехоооо, какво замълчахте?
Как е?
На мен днес ми е плодов дентежко е... но не много. В другите дни само мисля как ще дойде обяд или вечеря да се наям, а днес съм си примирена, че така или иначе няма да ям като хората, така че е поносимо
![]()
MichellePhan, карай си само 90 - дневната според мен. Достатъчно се отслабва от нея, като чета, а и се яде всичко необходимо за организма и метаболизма ти. Няма смисъл и от тази на Боряна.
и аз тка мисляПървоначално написано от Goddess
Аз от понеделник започвам 90-дневната диета,надявам се![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
А аз се чудя дали да я пробвам тая на Боряна или да се пробвам с 90-дневната,до сега не съм я спазвала,а за тая на Боряна малко ме е страх да не си прецакам организма и метаболизма ?! Кво мислите вие?![]()
90-дневната е много по-добра и след това не се връщат свалените кг.поне аз не си ги върнах
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Колко свали? Колко беше, колко стана, как я пази, колко време? ? ?Първоначално написано от billytalent
![]()