.
Затворена тема
Страница 36 от 73 ПървиПърви ... 2632333435363738394046 ... ПоследнаПърви
Резултати от 876 до 900 от общо 1803
    Не се допуска реклама или препоръка на лекарства и лекарствени продукти.

Raybeez
    You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    ^Да,извинете,забравих

извинете за тъпия въпрос , ноо след като не съм навътре в тези неща и много незнам .. тази зима почнах много на компоти ,ноо незнам дали изобщо са калорични или нещо подобно - ако някой може да ми отговори на този въпрос ще бъда благодарна ?!..
    Аз ли съм крива или светът се огъва?
    Аз ли съм черна или те са без цвят?
    За една секунда всичко се срива...
    За една секунда всичко е прах ...

друг профил: tamarichka : )

Калорични са.. бъкани са със захар.

Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...
    аз мисля да започна този режим с нестле фитнес ама незнам дали наистина се сваля или е калориченн.. съветвайте ме

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от roshlichka
    аз мисля да започна този режим с нестле фитнес ама незнам дали наистина се сваля или е калориченн.. съветвайте ме
    Едни казват че е калоричен,други обратното,чесно казано не съм го опитвала и нз,не съм му чела описанието дори

Цитирай Първоначално написано от roshlichka
    Добре, че сте вие, рибки, че Нестле да си продават боклуците.

минус 3 кг

Супер фен
    офф....хора кажете ми ще си разваля ли метаболизма ако направя онази диета на боряна и след тва 90 дневната?Много ме е страх :/ Н а боряна за 10 дни,а 90 дневната за 4-6 седмици :/

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от MichellePhan
    офф....хора кажете ми ще си разваля ли метаболизма ако направя онази диета на боряна и след тва 90 дневната?Много ме е страх :/ Н а боряна за 10 дни,а 90 дневната за 4-6 седмици :/
    Моля ви бързо,че почвам утре.От отговорите ви зависи какво

Абе, ти си на 13-14, какви диети те гонят? Че и една след друга, без почивка. Тая диета на боряна беше някаква супер измислена. Че ти сега растеш. Имаш нужда от спанак, моркови, картофи, бяло месо, телешко, риба, ориз, сирене, мляко, яйца, а тая диета е пълно безумие. 2 кофички мляко за целия ден, 5 яйца за другия... Само си преебавате организмите от келешлък.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Абе, ти си на 13-14, какви диети те гонят? Че и една след друга, без почивка. Тая диета на боряна беше някаква супер измислена. Че ти сега растеш. Имаш нужда от спанак, моркови, картофи, бяло месо, телешко, риба, ориз, сирене, мляко, яйца, а тая диета е пълно безумие. 2 кофички мляко за целия ден, 5 яйца за другия... Само си преебавате организмите от келешлък.
    Ако искаш да знеш аз отдавна съм го преебала още от бебе.Аз съм най-злоядото същество.До 1-2 клас бях прекалено слаба(1 клас 14-16кг),но майка ми ме заведе на диетолог и надебелях,но сега пък съм повече кг.От бебе съм яла само и единствено попара или пилешко с карфиол(пюре) на специална марка.Никога не съм се хранила ккато трябва.Аз на ден ям колкото на Боряна диетата,но в шоколад и вафли.Мисля,че едно кисело мляко е по-полезно от 1 шоколад и 2 вафли.

Киселото мляко си е чисто сухо мляко с вода. Това е тъжната истина. Не е нужно да спазваш диети, а просто да си оправиш начина на хранене. И все пак, много ми е интересно колко си висока и колко тежиш, ей така, информативно.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Киселото мляко си е чисто сухо мляко с вода. Това е тъжната истина. Не е нужно да спазваш диети, а просто да си оправиш начина на хранене. И все пак, много ми е интересно колко си висока и колко тежиш, ей така, информативно.
    156/55(или54) кг.

и? тепърва ще израстваш и килограмите ще се наместват. тва обаче(с ръста) ше се получи, ако вземеш да ядеш нещо различно от едно кисело мляко или вафла на ден. пилешко филе с някаква салата за обяд примерно е перфектно.
    Да не говорим, че лятото със сигурност ще отслабнеш с поне 1-2 кг. толкова то. Изказах си мнението, стига съм ви спамила в темата.

Мега фен
    Нали беше станала 50 от самосебе си? Почваш да се оплиташ в лъжите си, че то най-накрая ще се окаже, че си 39-годишен чичко-педофил, който следи малки диетуващи момиченца по форумите.
    Не ми се оправдавай, моля ти се.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkFloydSound
    Нали беше станала 50 от самосебе си? Почваш да се оплиташ в лъжите си, че то най-накрая ще се окаже, че си 39-годишен чичко-педофил, който следи малки диетуващи момиченца по форумите.
    Не ми се оправдавай, моля ти се.
    Ми...ти ще се окажеш накрая озлобен булдог :/ и не само аз съм ти казвала,че си злобна :/

Град
    Пловдив
    Моля ви бързо,че почвам утре.От отговорите ви зависи какво
    Ако мислиш да почваш,маправи едната,но после преди да почнеш другата направи най-малко 10 дена почивка

Ехоооо, какво замълчахте?
    Как е?
    На мен днес ми е плодов ден тежко е... но не много. В другите дни само мисля как ще дойде обяд или вечеря да се наям, а днес съм си примирена, че така или иначе няма да ям като хората, така че е поносимо

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    MichellePhan, карай си само 90 - дневната според мен. Достатъчно се отслабва от нея, като чета, а и се яде всичко необходимо за организма и метаболизма ти. Няма смисъл и от тази на Боряна.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Goddess
    MichellePhan, карай си само 90 - дневната според мен. Достатъчно се отслабва от нея, като чета, а и се яде всичко необходимо за организма и метаболизма ти. Няма смисъл и от тази на Боряна.
    и аз тка мисля

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Аз от понеделник започвам 90-дневната диета,надявам се
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Град
    Пловдив
    А аз се чудя дали да я пробвам тая на Боряна или да се пробвам с 90-дневната,до сега не съм я спазвала,а за тая на Боряна малко ме е страх да не си прецакам организма и метаболизма ?! Кво мислите вие?

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    90-дневната е много по-добра и след това не се връщат свалените кг.поне аз не си ги върнах
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Цитирай Първоначално написано от billytalent
    90-дневната е много по-добра и след това не се връщат свалените кг.поне аз не си ги върнах
    Колко свали? Колко беше, колко стана, как я пази, колко време? ? ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си