- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ - ДНЕВНИК 2
5 кг.но всеки ден прегрешавах с нещо сладко,пазих я много малко,в смисъл правих я 3-4 дни,прекъсвах я и пак започвах-несериозна работа,но важното е че имаше ефектПървоначално написано от cherrypezz
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Браво![]()
Искам да попитам за 90-дневната диета какво означават тези цифри
""2.2-3 по големи парчета сирене или кашкавал (може и паниран), филия хляб, салата, вода.
3.2-3 кисели млека, хляб, салата, вода.
4.2-3 яйца варени, на очи или бъркани със сирене, салата или задушени зеленчуци, хляб, вода.""
Това са ти вариантите на менюто през деня.Например можеш да ядеш 2-3 парчета сирене или 2-3 кисели млекаПървоначално написано от mcfly
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Момичета да ви попитам: Понеже започнах диетата на Боряна а не обичам яйца с какво да ги заменя - примерно кашкавал или сирене или нещо друго и в каква количество?
някой може ли да ми даде малко повече информация за 90 дневната диета?![]()
![]()
![]()
Мисля че може с кашкавал или сирене,щото и те са протеиниПървоначално написано от roshlichka
туПървоначално написано от Nadyty
Ее напиши в 'нета 90 дневна диета и мн неща ще излязат.А и тук има една такава тема, само за тази диета и в началото на тази ДИЕТИ-Дневник има мн неща.Просто потърси!!!
Big or small, lies are lies!
Така, и аз да се включа.Не съм много наясно дали го правите точно като дневник, но...
Добре, ще пиша като в дневник.![]()
11 ден - 3 кг по-малко
Ден 18ти - 3те килограма не са мръднали, но не се предавам!!!![]()
Оооооооф днес прекалих...този въглехидратен ден е НАПРАВЕН за да се ПРЕКАЛЯВАама голям съм гъз значи
![]()
10 дни ударен режим? Че трябва да си поне 100 кг, за да правиш такова нещо, иначе е излишно и вредноПървоначално написано от heiress
![]()
Той се прави до 5-6 дена, иначе после организмът почва да трупа мастни депа.
Не си права. Проблемът с прекалено дългия ударен режим е, че натоварва излишно бъбреците и прави червата лениви. Над 5 дни се прави само под лекарско наблюдение.Първоначално написано от PinkFloydSound
А какво точно трябва да се яде в тоя ударен режим? Има ли определени часове или ядеш когато си искаш? Четох за тая диета уж, ама нищо не и разбрах.Ако може някой да даде няколко примерни менюта.
![]()
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
Трябва да ядеш възможно най-чисти белтъчини - месо без мазнина (печено или варено), яйца, обезмаслени млечни продукти. Ако решиш, да я правиш, прочети книгата. Няма часове за хранене, ядеш колкото и когато искаш от разрешените храни.Първоначално написано от StreetFame
Мерси.Първоначално написано от Sissy90
![]()
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....