.
Затворена тема
Страница 37 от 73 ПървиПърви ... 2733343536373839404147 ... ПоследнаПърви
Резултати от 901 до 925 от общо 1803
    Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от cherrypezz
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    90-дневната е много по-добра и след това не се връщат свалените кг.поне аз не си ги върнах
    Колко свали? Колко беше, колко стана, как я пази, колко време? ? ?
    5 кг.но всеки ден прегрешавах с нещо сладко,пазих я много малко,в смисъл правих я 3-4 дни,прекъсвах я и пак започвах-несериозна работа,но важното е че имаше ефект
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Град
    bitchville
    Искам да попитам за 90-дневната диета какво означават тези цифри

""2.2-3 по големи парчета сирене или кашкавал (може и паниран), филия хляб, салата, вода.

3.2-3 кисели млека, хляб, салата, вода.

4.2-3 яйца варени, на очи или бъркани със сирене, салата или задушени зеленчуци, хляб, вода.""
    Watch my eyes when i pull the trigger..

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от mcfly
    Искам да попитам за 90-дневната диета какво означават тези цифри

""2.2-3 по големи парчета сирене или кашкавал (може и паниран), филия хляб, салата, вода.

3.2-3 кисели млека, хляб, салата, вода.

4.2-3 яйца варени, на очи или бъркани със сирене, салата или задушени зеленчуци, хляб, вода.""
    Това са ти вариантите на менюто през деня.Например можеш да ядеш 2-3 парчета сирене или 2-3 кисели млека
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...
    Момичета да ви попитам: Понеже започнах диетата на Боряна а не обичам яйца с какво да ги заменя - примерно кашкавал или сирене или нещо друго и в каква количество?

някой може ли да ми даде малко повече информация за 90 дневната диета?

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от roshlichka
    Момичета да ви попитам: Понеже започнах диетата на Боряна а не обичам яйца с какво да ги заменя - примерно кашкавал или сирене или нещо друго и в каква количество?
    Мисля че може с кашкавал или сирене,щото и те са протеини

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от Nadyty
    някой може ли да ми даде малко повече информация за 90 дневната диета?
    ту
    Ее напиши в 'нета 90 дневна диета и мн неща ще излязат.А и тук има една такава тема, само за тази диета и в началото на тази ДИЕТИ-Дневник има мн неща.Просто потърси!!!
    Big or small, lies are lies!

Така, и аз да се включа. Не съм много наясно дали го правите точно като дневник, но...
    Добре, ще пиша като в дневник.

11 ден - 3 кг по-малко

Ден 18ти - 3те килограма не са мръднали, но не се предавам!!!

Аз най- после се взех в ръце и вече 6-ти ден съм на диетата на Дюкан, но съм свалила само 2 кг.. А уж спазвам режима..

Охх 12 ден -3 кг Ама и аз няма да се отказвам

Охх 12 ден -3 кг Ама и аз няма да се отказвам

На каква диета си?

Ако питаш мен аз съм на 90 дневната

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    И аз мисля да почна 90-дневната

Оооооооф днес прекалих...този въглехидратен ден е НАПРАВЕН за да се ПРЕКАЛЯВА ама голям съм гъз значи

Цитирай Първоначално написано от enjoyth3lif3
    Да теб питах стана ми интересно.

Оф, на мен вече започна да ми писва да се тъпча с яйца и месо.. още само 4 дни и ще мога да си хапвам и зеленчуци.. много съм щастлива. За първи път ми се случва да оценявам толкова храната и да й се радвам така.

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от heiress

Оф, на мен вече започна да ми писва да се тъпча с яйца и месо.. още само 4 дни и ще мога да си хапвам и зеленчуци.. много съм щастлива. За първи път ми се случва да оценявам толкова храната и да й се радвам така.
    10 дни ударен режим? Че трябва да си поне 100 кг, за да правиш такова нещо, иначе е излишно и вредно

Мега фен
    Той се прави до 5-6 дена, иначе после организмът почва да трупа мастни депа.

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от PinkFloydSound
    Той се прави до 5-6 дена, иначе после организмът почва да трупа мастни депа.
    Не си права. Проблемът с прекалено дългия ударен режим е, че натоварва излишно бъбреците и прави червата лениви. Над 5 дни се прави само под лекарско наблюдение.

А какво точно трябва да се яде в тоя ударен режим? Има ли определени часове или ядеш когато си искаш? Четох за тая диета уж, ама нищо не и разбрах. Ако може някой да даде няколко примерни менюта.
    You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от StreetFame
    А какво точно трябва да се яде в тоя ударен режим? Има ли определени часове или ядеш когато си искаш? Четох за тая диета уж, ама нищо не и разбрах. Ако може някой да даде няколко примерни менюта.
    Трябва да ядеш възможно най-чисти белтъчини - месо без мазнина (печено или варено), яйца, обезмаслени млечни продукти. Ако решиш, да я правиш, прочети книгата. Няма часове за хранене, ядеш колкото и когато искаш от разрешените храни.

Цитирай Първоначално написано от Sissy90
    Цитирай Първоначално написано от StreetFame
    Трябва да ядеш възможно най-чисти белтъчини - месо без мазнина (печено или варено), яйца, обезмаслени млечни продукти. Ако решиш, да я правиш, прочети книгата. Няма часове за хранене, ядеш колкото и когато искаш от разрешените храни.
    Мерси.
    You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....

Цитирай Първоначално написано от Sissy90
    Цитирай Първоначално написано от heiress

10 дни ударен режим? Че трябва да си поне 100 кг, за да правиш такова нещо, иначе е излишно и вредно
    Не, то не са точно 10 дни ударен режим. Просто първите 3 дни малко ги попретупах и не го спазвах съвсем, защото ядох неща извън режима, та реших да го удължа малко.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си