.
Затворена тема
Страница 38 от 73 ПървиПърви ... 2834353637383940414248 ... ПоследнаПърви
Резултати от 926 до 950 от общо 1803
    Иначе за сега.. 8-ми ден.. (или по- точно 5-ти, защото както казах първите 3 са малко попретупани, но все пак ги смятам, защото малко или много съм се ограничавала и тогава)- 3 кг.. бавно, но славно..

2 кисели млека и 3 шишчета прекалено много ли е за обяд на белтъчения ден в 90 дневната диета?
    You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....

И аз искам да отслабна, но по-бързо...
    Преди около месец бях на 90 дневната за втори път, и за 1 седмица свалих само 1 кг, който е нищо.
    Сега се чудя дали да я започна пак и дали ще има ефект.

Първия път бях свалила доста повече, за около 15 дни.

Супер фен
    За белтъчения ден ако ям за обяд 1 кисело мляко,за вечеря ще може ли месо да ям или пак кисело мляко?

Мега фен Аватара на Infinity
    ^ Може , но по-правилно ми се струва на обяд да ядеш месото , а на вечеря киселото мляко , но и обратно става.
    TeenSpirit някъде назад в темата беше пусната една много хубава и лека диетка , с която за 3-4 дена свалих около 2-3 кг.
    Казваше се Beauty и попринцип и приложена към едни хапчета за отлабване , но при мен самата диета имаше ефект и без тях.
    Доста приятно и лека е .

Супер фен
    ^ами например снежанката не е ли равна на салата+кисело мляко Може ли за вечеря салата Снежанка,а за обяд там пушено филе?За закуска ананас в консерва става ли?

Ооо, нека се похваля.. 8-ми ден.. 4 кг..
    Остават ми още 5-6 до желаното тегло. Иии вече не ми е чак толкова тежко.. преди ми беше много трудно, но взех, че свикнах с диетата. Особено от днес ще ми е супер, защото имам 5 дни, в които да ям и плодове и зеленчуци.

Супер фен
    ^ браво. А мога ли да не закусвам понякога?

Ти на каква диета си, че ми стана интересно.. а мързелът надделява над това да прочета миналата страница..

Супер фен
    На 90 дневната.Понякога сутринта нямам време за закуска,а в училище не ми се ходи до магазините и направо на обяд ям.И пак питам:
    Цитирай Първоначално написано от MichellePhan
    Може ли за вечеря салата Снежанка,а за обяд там пушено филе?За закуска ананас в консерва става ли?
    90 дневната ми се стори най-здравословната пък и ще правя онези упражнения,който бяха пуснали за стегнато тяло.На място ще бягам докато се изморя прекалено много и така.Смятам,че ще успея този път,защото усъзнах нещо за храната.Не мога да го обясня. .

Е, то в 90- дневната не трябва ли да се яде след 12ч?

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    По-добре замени ананаса от консерва с пресни плодове,аз когато бях на 90-дневната съм вечеряла Снежанка...мислех си от утре да я започна,но пък съм на РД,просто всичко е срещу мен
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Супер фен
    hairess значи е по-добре че не ям.И без това сутринта нямам апетит.
    billytalent ами аз само 1 ден ще ги ям ама май е по-добре днеска да го изям,а утре ако имам време за закуска ще си ям там пресни плодове.

Еми, не съм 100% сигурна.. но пък 90%.. или чакай, ще погледна.. но май си имаше някакви фази на организма.. или нещо такова...

Ето, намерих го.. значи правилно съм си мислела..

ЦИКЛИ НА ХРАНЕНЕ

Тялото е уредена система, която изисква уреден и хармоничен начин на хранене. Изследванията показват, че човешкият метаболизъм има 3 цикъла:
    • 4.00 до 12.00 ч. - цикъл на чистене на организма
    • 12.00 до 20.00 - цикъл на хранене
    • 20.00 до 4.00 - храносмилателен цикъл

ЦИКЪЛ НА ЧИСТЕНЕ НА ОРГАНИЗМА (4.00-12.00)

По време на този цикъл се консумира минимално количество храна (задължително плодове) и се пие по-голямо количество вода, чай или ниско калорични напитки.По време на диетата се закусва само с плодове!

ЦИКЪЛ НА ХРАНЕНЕ (12.00-20.00)

По време на този цикъл се храним неограничено. Тук не е важно колко количество ще консумираме, а как ще консумираме храната и е задължително да спазваме времетраенето между отделните хранения.
    При белтъчния ден между отделните хранения трябва да има 4 часа. В деня за бобови растения и варива, както и през въглехидратния ден - 2 часа.
    По време на плодовия ден е необходимо да се консумират повече плодове, но трябва да се знае, че един вид плод се смята за едно хранене. Между отделните хранения може да има от 1 до 2 часа.

ХРАНОСМИЛАТЕЛЕН ЦИКЪЛ (20.00-4.00)

По време на този цикъл се храносмила и усвоява храната, затова е необходимо да не се яде нищо. Ако не можете да издържите и сте много гладни, вземете си някакъв плод или чаша вода, може и чай без захар.

Супер фен
    Мерси Аз го бях забравила това за циклите

А, няма проблем.. Пак заповядай.

Мега фен
    Бе, вие вред ли сте да ядете пушено месо?!?

Супер фен
    AMG...аз пък ще ям каквото си искам.Единственото месо,което ям е пушеното филе.Ти като харесваш мазни свински пържоли,яж си ги

Мега фен
    Кой харесва мазни свински пържоли? Хахахах.
    Пушеното е вредно и въобще не е за диета, случайно да си чувала? Аз ти го казвам като съвсем добронамерен съвет, ти се ръбиш. Плюс това е много осолено.
    Ама ти си яж солените боклуци и си вярвай, че си на диета.

Има ли някой на лунната диета днес?

Цитирай Първоначално написано от MichellePhan
    AMG...аз пък ще ям каквото си искам.Единственото месо,което ям е пушеното филе.Ти като харесваш мазни свински пържоли,яж си ги
    Много се отваряш бе. Пушеното е вредно.
    You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....

Търсих в предните страници, но не я намерих.
    Аз не само искам да отслабна, а и да пречистя организма си, така че май пак ще се подложа на 90 дневната и дано тоя път да я изкарам цялата.

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    Цитирай Първоначално написано от heiress
    Цитирай Първоначално написано от Sissy90
    Цитирай Първоначално написано от heiress
    Цитирай Първоначално написано от enjoyth3lif3
    Ако питаш мен аз съм на 90 дневната
    Да теб питах стана ми интересно.

Оф, на мен вече започна да ми писва да се тъпча с яйца и месо.. още само 4 дни и ще мога да си хапвам и зеленчуци.. много съм щастлива. За първи път ми се случва да оценявам толкова храната и да й се радвам така.
    10 дни ударен режим? Че трябва да си поне 100 кг, за да правиш такова нещо, иначе е излишно и вредно
    Не, то не са точно 10 дни ударен режим. Просто първите 3 дни малко ги попретупах и не го спазвах съвсем, защото ядох неща извън режима, та реших да го удължа малко.
    а е какъв е тоя ударен режим ?
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    От утре съм решила вече сериозно да се захващам с свалянето на кг.Искам да сваля 8 не съм дебела,просто съм перфекционистка
    Утре ще ходя да се записвам и на фитнес,само със сладичкото незнам как ще се справям и с хапването като цяло.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    От утре съм решила вече сериозно да се захващам с свалянето на кг.Искам да сваля 8 не съм дебела,просто съм перфекционистка
    Утре ще ходя да се записвам и на фитнес,само със сладичкото незнам как ще се справям и с хапването като цяло.
    Ти ядеш доста сладко обаче, същата като мен си. В това няма лошо. До момента, в който поискаме да отслабнем, де.

Пък аз досега съм само на литър и половина вода, дано успея да не ям нищо до утре сутринта. :X:X

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си