- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ - ДНЕВНИК 2
2 кисели млека и 3 шишчета прекалено много ли е за обяд на белтъчения ден в 90 дневната диета?![]()
![]()
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
И аз искам да отслабна, но по-бързо...
Преди около месец бях на 90 дневната за втори път, и за 1 седмица свалих само 1 кг, който е нищо.
Сега се чудя дали да я започна пак и дали ще има ефект.
Първия път бях свалила доста повече, за около 15 дни.
За белтъчения ден ако ям за обяд 1 кисело мляко,за вечеря ще може ли месо да ям или пак кисело мляко?
^ Може , но по-правилно ми се струва на обяд да ядеш месото , а на вечеря киселото мляко , но и обратно става.
TeenSpirit някъде назад в темата беше пусната една много хубава и лека диетка , с която за 3-4 дена свалих около 2-3 кг.
Казваше се Beauty и попринцип и приложена към едни хапчета за отлабване , но при мен самата диета имаше ефект и без тях.
Доста приятно и лека е .![]()
^ами например снежанката не е ли равна на салата+кисело млякоМоже ли за вечеря салата Снежанка,а за обяд там пушено филе?За закуска ананас в консерва става ли?
^ браво. А мога ли да не закусвам понякога?
На 90 дневната.Понякога сутринта нямам време за закуска,а в училище не ми се ходи до магазините и направо на обяд ям.И пак питам:
90 дневната ми се стори най-здравословната пък и ще правя онези упражнения,който бяха пуснали за стегнато тяло.На място ще бягам докато се изморя прекалено много и така.Смятам,че ще успея този път,защото усъзнах нещо за храната.Не мога да го обясня.Първоначално написано от MichellePhan
.
По-добре замени ананаса от консерва с пресни плодове,аз когато бях на 90-дневната съм вечеряла Снежанка...мислех си от утре да я започна,но пък съм на РД,просто всичко е срещу мен![]()
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
hairess значи е по-добре че не ям.И без това сутринта нямам апетит.
billytalent ами аз само 1 ден ще ги ям ама май е по-добре днеска да го изям,а утре ако имам време за закуска ще си ям там пресни плодове.
Ето, намерих го.. значи правилно съм си мислела..
ЦИКЛИ НА ХРАНЕНЕ
Тялото е уредена система, която изисква уреден и хармоничен начин на хранене. Изследванията показват, че човешкият метаболизъм има 3 цикъла:
• 4.00 до 12.00 ч. - цикъл на чистене на организма
• 12.00 до 20.00 - цикъл на хранене
• 20.00 до 4.00 - храносмилателен цикъл
ЦИКЪЛ НА ЧИСТЕНЕ НА ОРГАНИЗМА (4.00-12.00)
По време на този цикъл се консумира минимално количество храна (задължително плодове) и се пие по-голямо количество вода, чай или ниско калорични напитки.По време на диетата се закусва само с плодове!
ЦИКЪЛ НА ХРАНЕНЕ (12.00-20.00)
По време на този цикъл се храним неограничено. Тук не е важно колко количество ще консумираме, а как ще консумираме храната и е задължително да спазваме времетраенето между отделните хранения.
При белтъчния ден между отделните хранения трябва да има 4 часа. В деня за бобови растения и варива, както и през въглехидратния ден - 2 часа.
По време на плодовия ден е необходимо да се консумират повече плодове, но трябва да се знае, че един вид плод се смята за едно хранене. Между отделните хранения може да има от 1 до 2 часа.
ХРАНОСМИЛАТЕЛЕН ЦИКЪЛ (20.00-4.00)
По време на този цикъл се храносмила и усвоява храната, затова е необходимо да не се яде нищо. Ако не можете да издържите и сте много гладни, вземете си някакъв плод или чаша вода, може и чай без захар.
МерсиАз го бях забравила това за циклите
![]()
Бе, вие вред ли сте да ядете пушено месо?!?
AMG...аз пък ще ям каквото си искам.Единственото месо,което ям е пушеното филе.Ти като харесваш мазни свински пържоли,яж си ги![]()
Кой харесва мазни свински пържоли?Хахахах.
Пушеното е вредно и въобще не е за диета, случайно да си чувала? Аз ти го казвам като съвсем добронамерен съвет, ти се ръбиш. Плюс това е много осолено.
Ама ти си яж солените боклуци и си вярвай, че си на диета.
Има ли някой на лунната диета днес?
Много се отваряш бе.Първоначално написано от MichellePhan
Пушеното е вредно.
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
Търсих в предните страници, но не я намерих.
Аз не само искам да отслабна, а и да пречистя организма си, така че май пак ще се подложа на 90 дневната и дано тоя път да я изкарам цялата.
а е какъв е тоя ударен режим ?Първоначално написано от heiress
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
От утре съм решила вече сериозно да се захващам с свалянето на кг.Искам да сваля 8не съм дебела,просто съм перфекционистка
![]()
Утре ще ходя да се записвам и на фитнес,само със сладичкото незнам как ще се справям и с хапването като цяло.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ти ядеш доста сладко обаче, същата като мен си.Първоначално написано от kuklichka_bg
В това няма лошо. До момента, в който поискаме да отслабнем, де.
![]()
Пък аз досега съм само на литър и половина вода, дано успея да не ям нищо до утре сутринта. :X:X