- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ - ДНЕВНИК 2
и аз смятам да почна 90 дневната диета...не съм дебела-нито пълна,но просто имам малко мазнинки по бедрата и малко по корема и ханша....искам да сваля най-малко 2кг....а и да ве попитам при белтъчния ден за обед може ли да се яде 3 пържени яйца със сурене,а за вечеря 1?![]()
![]()
Първоначално написано от heiress
и аз не мисля,че е подходящо толкова много яйца.поради тази причина се отказах от една диета,в която един ден трябва да ядеш само яйца![]()
Нищо няма да й стане.Аз също съм яла, ама не 4, а 3. Все тая.
А по Великден не знам колко яйца ям на ден..Иначе така рядко се сещам да си направя. Но като почна 90 - дневната и аз ще го карам така - 2 яйца, бъркани със сирене, салата и хляб, а вечерята ще ми е едно яйце и хляб..
В една своя публикация доц. Байкова казва: „Яйцата и киселото мляко са храната на здравето и дълголетието“. След старателно проучване, сме на мнението, че всички митове за вредното влияние на яйцата са напълно грешни. Дори напротив – яйцата са един от най-полезните естествени хранителни продукти, които може да консумираме и трябва да се възползваме пълноценно и разумно. Особено по Великден , когато ги имаме в изобилие!
Белтъкът и жълтъкът на яйцето съдържат протеини с аминокиселинен състав, мазнини с висока биологична стойност, витамини и минерални вещества. В състава на яйцата влизат витамин В2, В12, Е, А, D, минерали, йод, желязо, калций.
Всички те се усвояват с лекота от организма и носят оптимална стойност от здравословна гледна точка. Яйцата спомагат за възстановяване и изграждане на клетките в организма. Белтъкът на яйцето е изключително богат на аминокиселини и две яйца на ден носят хранителна стойност колкото 100 грама месо.
аз като изядох 2 бъркани яйца със сирене и повърнахзащо?
'щото не ядеш "мазни свински пържоли", хах.Първоначално написано от MichellePhan
ами поначало да,но казват,че хляб може.Супер много препоръчително е изобщо да не се яде хлябПървоначално написано от heiress
Иначе дори ако отслабнеш,то ще е за 1 месец - 2 кг
![]()
Може би си ги направила с много мазнина и това ти е подразнило стомаха.Първоначално написано от MichellePhan
Абе, я стига глупости.
В диетата пише, че хляб може.
Аз си ям хляб.![]()
zawisi koga si se merila...Първоначално написано от heiress
Аз съм се решила да почна тая на Боряна от утре пък да видим дали ще издържа,не мога вече не се понасям и не понасям хората да ме обиждат![]()
азот днес официално почвам 5-дневната диета!толкова съм нервна в момента,че имам голямо желание да стана 40 кила и да умра от анорексия!
коя 5 дневна диета?Първоначално написано от tonie__
на Боряна сигурноПървоначално написано от titinkaa
![]()
Еми не знам, в диетата пише да се яде..Първоначално написано от heiress
По принцип идеята на самата диета е, че всъщност е...разделно хранене. И трябва да се яде всичко необходимо за организма. А хляба е необходим... А по принцип рядко ям, но специално с яйцата не мога без...иначе ми е гадно.
От примерното меню:
4.2-3 яйца варени, на очи или бъркани със сирене, салата или задушени зеленчуци, хляб, вода.
искам да попитам heiress нали беше на учарен режим колко дни г/д трябва да се спазва за да сваля 4 килограма и какво яде.. ако може да ми изброи някои от продуктите които е яла и по колко на ден .
MichellePhan, продължаваш с неграмотните си изказвания...![]()
![]()
Не трябвало да се яде хляб, лелеее... Ма иначе си яж пушеното филе.
![]()
Хора, да ви се похваля! Днес наобед малко се олях с няколко сладки и парченце баница, обаче след това ходих на фитнес, където се премерих и се оказа, че кантарът в нас лъже.Не съм 53-4 кг, а 51,7, плюс това се мерих на пълен корем, така че сигурно съм още по-малко.
(sun)
А честито. ;д Ти каква диета си спазвала до сега.. В смисъл, сега май не спазваш, но преди ?