.
Затворена тема
Страница 39 от 73 ПървиПърви ... 2935363738394041424349 ... ПоследнаПърви
Резултати от 951 до 975 от общо 1803
    и аз смятам да почна 90 дневната диета...не съм дебела-нито пълна,но просто имам малко мазнинки по бедрата и малко по корема и ханша....искам да сваля най-малко 2кг....а и да ве попитам при белтъчния ден за обед може ли да се яде 3 пържени яйца със сурене,а за вечеря 1?

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Nadyty
    а и да ве попитам при белтъчния ден за обед може ли да се яде 3 пържени яйца със сурене,а за вечеря 1?
    Да.

Цитирай Първоначално написано от Goddess
    а и да ве попитам при белтъчния ден за обед може ли да се яде 3 пържени яйца със сурене,а за вечеря 1?
    Да.
    4 яйца за 24 часа.. аз не бих си го причинила.

Да.

Цитирай Първоначално написано от HexGirl
    Цитирай Първоначално написано от heiress
    Цитирай Първоначално написано от Sissy90
    Цитирай Първоначално написано от enjoyth3lif3
    Ако питаш мен аз съм на 90 дневната
    Да теб питах стана ми интересно.

Оф, на мен вече започна да ми писва да се тъпча с яйца и месо.. още само 4 дни и ще мога да си хапвам и зеленчуци.. много съм щастлива. За първи път ми се случва да оценявам толкова храната и да й се радвам така.
    10 дни ударен режим? Че трябва да си поне 100 кг, за да правиш такова нещо, иначе е излишно и вредно
    Не, то не са точно 10 дни ударен режим. Просто първите 3 дни малко ги попретупах и не го спазвах съвсем, защото ядох неща извън режима, та реших да го удължа малко.
    а е какъв е тоя ударен режим ?
    Протеинов режим.. кара се само на белтъчини.

Град
    Пловдив
    Да.

и аз не мисля,че е подходящо толкова много яйца.поради тази причина се отказах от една диета,в която един ден трябва да ядеш само яйца

Град
    София
    Нищо няма да й стане. Аз също съм яла, ама не 4, а 3. Все тая.
    А по Великден не знам колко яйца ям на ден.. Иначе така рядко се сещам да си направя. Но като почна 90 - дневната и аз ще го карам така - 2 яйца, бъркани със сирене, салата и хляб, а вечерята ще ми е едно яйце и хляб..

В една своя публикация доц. Байкова казва: „Яйцата и киселото мляко са храната на здравето и дълголетието“. След старателно проучване, сме на мнението, че всички митове за вредното влияние на яйцата са напълно грешни. Дори напротив – яйцата са един от най-полезните естествени хранителни продукти, които може да консумираме и трябва да се възползваме пълноценно и разумно. Особено по Великден , когато ги имаме в изобилие!

Белтъкът и жълтъкът на яйцето съдържат протеини с аминокиселинен състав, мазнини с висока биологична стойност, витамини и минерални вещества. В състава на яйцата влизат витамин В2, В12, Е, А, D, минерали, йод, желязо, калций.
    Всички те се усвояват с лекота от организма и носят оптимална стойност от здравословна гледна точка. Яйцата спомагат за възстановяване и изграждане на клетките в организма. Белтъкът на яйцето е изключително богат на аминокиселини и две яйца на ден носят хранителна стойност колкото 100 грама месо.

Абе не се знае.. може и да получи някакъв обрив.

Супер фен
    аз като изядох 2 бъркани яйца със сирене и повърнах защо?

А по Великден не знам колко яйца ям на ден.. Иначе така рядко се сещам да си направя. Но като почна 90 - дневната и аз ще го карам така - 2 яйца, бъркани със сирене, салата и хляб, а вечерята ще ми е едно яйце и хляб..

Е, то в 90- дневната не трябва ли въглехидрати и белтъчини да се ядат в различни дни?

Цитирай Първоначално написано от MichellePhan
    'щото не ядеш "мазни свински пържоли", хах.

Супер фен

Е, то в 90- дневната не трябва ли въглехидрати и белтъчини да се ядат в различни дни?
    ами поначало да,но казват,че хляб може.Супер много препоръчително е изобщо да не се яде хляб Иначе дори ако отслабнеш,то ще е за 1 месец - 2 кг

Е, то като ядеш хляб всичко се обезсмисля... поне така мисля.

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от MichellePhan
    Може би си ги направила с много мазнина и това ти е подразнило стомаха.

Нещо като че ли започнах да качвам.. странно, но днес съм с 2 кг повече отколкото вчера, а диетата уж си я спазвам....

Нещо като че ли започнах да качвам.. странно, но днес съм с 2 кг повече отколкото вчера, а диетата уж си я спазвам....
    zawisi koga si se merila...

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Аз съм се решила да почна тая на Боряна от утре пък да видим дали ще издържа,не мога вече не се понасям и не понасям хората да ме обиждат

Град
    Пловдив
    азот днес официално почвам 5-дневната диета!толкова съм нервна в момента,че имам голямо желание да стана 40 кила и да умра от анорексия!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от tonie__
    азот днес официално почвам 5-дневната диета!толкова съм нервна в момента,че имам голямо желание да стана 40 кила и да умра от анорексия!
    коя 5 дневна диета?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Цитирай Първоначално написано от tonie__
    коя 5 дневна диета?
    на Боряна сигурно

Град
    София
    Е, то като ядеш хляб всичко се обезсмисля... поне така мисля.
    Еми не знам, в диетата пише да се яде..
    По принцип идеята на самата диета е, че всъщност е...разделно хранене. И трябва да се яде всичко необходимо за организма. А хляба е необходим... А по принцип рядко ям, но специално с яйцата не мога без...иначе ми е гадно.

От примерното меню:

4.2-3 яйца варени, на очи или бъркани със сирене, салата или задушени зеленчуци, хляб, вода.

Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...
    искам да попитам heiress нали беше на учарен режим колко дни г/д трябва да се спазва за да сваля 4 килограма и какво яде.. ако може да ми изброи някои от продуктите които е яла и по колко на ден .

Мега фен
    MichellePhan, продължаваш с неграмотните си изказвания... Не трябвало да се яде хляб, лелеее... Ма иначе си яж пушеното филе.

Хора, да ви се похваля! Днес наобед малко се олях с няколко сладки и парченце баница, обаче след това ходих на фитнес, където се премерих и се оказа, че кантарът в нас лъже. Не съм 53-4 кг, а 51,7, плюс това се мерих на пълен корем, така че сигурно съм още по-малко.
    (sun)

Град
    София
    А честито. ;д Ти каква диета си спазвала до сега.. В смисъл, сега май не спазваш, но преди ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си