.
Затворена тема
Страница 40 от 73 ПървиПърви ... 3036373839404142434450 ... ПоследнаПърви
Резултати от 976 до 1 000 от общо 1803
    Мега фен
    Хах, ами храня се здравословно. Просто преди приемах ужасно малко калории, сега ги увеличих. (:

Отслабнала съм с още едно кило
    ама днес ми е ден за варива и прегреших с няколко солети

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Аз от утре минавам на 90-дневната,преди малко се премерих и съм свалила 3кг. ,а тези дни ям адски много,но изобщо не си личат,мразя се вече и аз съм готова на всичко само да сваля
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...
    Присъединявам се към вас.. Започнах днес ударния режим за 5 дни защото имам да свалям 3-4 килограма. Днес съм яла - Активия закуска, малко кашкавал, много сирене (майка ми го изкисна за да не е толкова солено) и пилешко бяло месо на скара със съвсем малко сол за сметка на сиренето и 2 литра вода съм изпила.. ще повтарям 5те дни едно и също за ядене че не ообичам яйца.. Пожелайте ми успех и да се оттърва от 3-4 килограма за 5-6 дни.

Град
    Някъде таммм...
    От сладко мога да се лиша но от плодове не и такаа изядох 1 лимон 1 средна ябълка и половин банан .. сега да питам развалих ли си режима??

Цитирай Първоначално написано от Nadyty
    Цитирай Първоначално написано от heiress
    Нещо като че ли започнах да качвам.. странно, но днес съм с 2 кг повече отколкото вчера, а диетата уж си я спазвам....
    zawisi koga si se merila...
    Еми, сутринта се теглих.. на гладно.. а последните дни се мерих все вечерта.. и незнам... чудя се дали не може да е от това, че преи 3 дни ми дойде.. ии знам ли... много ми е странно.. и ми стана много тъпо като се претеглих.

heiress, килограмите не ги гледай изобщо
    те са вода, стомах /ако ти е нередовен/ много често..
    гледай как изглеждаш и мери с метъра

Цитирай Първоначално написано от roshlichka
    искам да попитам heiress нали беше на учарен режим колко дни г/д трябва да се спазва за да сваля 4 килограма и какво яде.. ако може да ми изброи някои от продуктите които е яла и по колко на ден .
    Еми, по принцип мисля, че 5 дни ще са ти достатъчни. Иначе можеш да ядеш обезмаслени млечни продукти и чисто месо, без мазнина, ако е пилешко- без кожата. Когато огладнееш, тогава ядеш. Няма проблем. Всеки път щом почувстваш глад.

Град
    Някъде таммм...
    мерсии

Цитирай Първоначално написано от vanilievisez
    heiress, килограмите не ги гледай изобщо
    те са вода, стомах /ако ти е нередовен/ много често..
    гледай как изглеждаш и мери с метъра
    Добре, поуспокои ме малко..

мерсии
    Моля.

може ли да ве попитам дали за закуска може да се яде стафиди,че в нас няма никакви плодове? Говоря за не повече от 40 г?

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Аз имам проблем.Значи от няколко дни когато съм гладна ям и после ми става много зле,даже изключително.Преди малко бях супер гладна ядох 1 сандвич нормален и сега ми е много лошо.Не съм се тъпкала. Освен това пък и съм супер гладна,но само като си помисля за храна и пак ми става зле...
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    Аз имам проблем.Значи от няколко дни когато съм гладна ям и после ми става много зле,даже изключително.Преди малко бях супер гладна ядох 1 сандвич нормален и сега ми е много лошо.Не съм се тъпкала. Освен това пък и съм супер гладна,но само като си помисля за храна и пак ми става зле...
    абсолютно същия проблем имам и аз
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Предните дни какво сте яли? Да не ви се е свил стомахът?[/i]

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    ^Имах същият проблем,спокойно след 2-3 дни ще се оправиш
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Мега фен Аватара на mynichka
    heiress- ям доста, едва ли ми се е свил стомаха, но това ми се получава от 1 седмица насам
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

да ви се похваля отслабнала съм с 1,6кг?!

Цитирай Първоначално написано от mynichka
    heiress- ям доста, едва ли ми се е свил стомаха, но това ми се получава от 1 седмица насам
    Съжалявам, незнам тогава.. не ми се е случвало.. просто предположих..

Град
    Някъде таммм...
    офффффф незнам вече ще се побъркам.. днес 2ри ден съм на ударния режим и не съм помръднала и с грам а пишеше чеза 5 дни могат да се свалят до 5 кг

офффффф незнам вече ще се побъркам.. днес 2ри ден съм на ударния режим и не съм помръднала и с грам а пишеше чеза 5 дни могат да се свалят до 5 кг
    не се притесняваи то на всеки организъм е различен,може да отслабнеш наведнъж с 2-3 кг

Какво ядеш? Иначе аз от 2-рия ден започнах да смъквам.. ти може от 3-тия.

Град
    Някъде таммм...
    ами ям сирене което предварително го изкисвам няколко часа за да му падне солта така да се изразя, бяло пилешко месо на скара кашкавал малко и малко мляко... абе от всичко по-малко.. еее то днес е 2рия ден може да започна да смъквам от утре и дано стане така че незнам... а и да попитам.. може ли да се яде по 1 активия закуска на ден или е с прекалено голям процент?

Чакай, чакай, чакай.. не може да ядеш нито сирене, нито кашкавал.. само обезмаслени продукти, може извара. И месото без мазнина.

Град
    Някъде таммм...
    аааааааааааауу.. наистина лиии а аз най много ям сирене и кашкавал.. ау мерси многоооо значи от тук продължавам по правилата и да се надяваме да сваля нещо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си