- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ - ДНЕВНИК 2
Хах, ами храня се здравословно. Просто преди приемах ужасно малко калории, сега ги увеличих. (:
Отслабнала съм с още едно кило![]()
ама днес ми е ден за варива и прегреших с няколко солети![]()
Аз от утре минавам на 90-дневната,преди малко се премерих и съм свалила 3кг.,а тези дни ям адски много,но изобщо не си личат,мразя се вече и аз съм готова на всичко само да сваля
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Присъединявам се към вас.. Започнах днес ударния режим за 5 дни защото имам да свалям 3-4 килограма. Днес съм яла - Активия закуска, малко кашкавал, много сирене (майка ми го изкисна за да не е толкова солено) и пилешко бяло месо на скара със съвсем малко сол за сметка на сиренето и 2 литра вода съм изпила.. ще повтарям 5те дни едно и също за ядене че не ообичам яйца.. Пожелайте ми успех и да се оттърва от 3-4 килограма за 5-6 дни.![]()
От сладко мога да се лиша но от плодове не и такаа изядох 1 лимон 1 средна ябълка и половин банан .. сега да питам развалих ли си режима??
![]()
heiress, килограмите не ги гледай изобщо
те са вода, стомах /ако ти е нередовен/ много често..
гледай как изглеждаш и мери с метъра![]()
може ли да ве попитам дали за закуска може да се яде стафиди,че в нас няма никакви плодове?![]()
Говоря за не повече от 40 г?
Аз имам проблем.Значи от няколко дни когато съм гладна ям и после ми става много зле,даже изключително.Преди малко бях супер гладна ядох 1 сандвич нормален и сега ми е много лошо.Не съм се тъпкала.Освен това пък и съм супер гладна,но само като си помисля за храна и пак ми става зле...
![]()
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
абсолютно същия проблем имам и азПървоначално написано от kuklichka_bg
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
^Имах същият проблем,спокойно след 2-3 дни ще се оправиш![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
heiress- ям доста, едва ли ми се е свил стомаха, но това ми се получава от 1 седмица насам
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
да ви се похваля отслабнала съм с 1,6кг?!![]()
![]()
![]()
офффффф незнам вече ще се побъркам.. днес 2ри ден съм на ударния режим и не съм помръднала и с грама пишеше чеза 5 дни могат да се свалят до 5 кг
не се притесняваи то на всеки организъм е различен,може да отслабнеш наведнъж с 2-3 кгПървоначално написано от roshlichka
![]()
![]()
![]()
ами ям сирене което предварително го изкисвам няколко часа за да му падне солта така да се изразя, бяло пилешко месо на скара кашкавал малко и малко мляко... абе от всичко по-малко.. еее то днес е 2рия ден може да започна да смъквам от утре и дано стане така че незнам... а и да попитам.. може ли да се яде по 1 активия закуска на ден или е с прекалено голям процент?
аааааааааааауу.. наистина лиии а аз най много ям сирене и кашкавал.. ау мерси многоооо![]()
![]()
значи от тук продължавам по правилата и да се надяваме да сваля нещо.