- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ - ДНЕВНИК 2
може ли да ве попитам на въслехидратния ден за обед може ли да се яде мюсли с кисело мляко ,а за вечеря с прясно (знам,4е млякото е белтъци,ама маика ми ми каза,че мюслито е бъглехидрати )и за тов ве питам може ли?![]()
![]()
![]()
![]()
Рошличкав момента колко кг. си и колко искаш да свалиш?
![]()
Ами аз съм 168, 59 кг. а искам да стана 55-56 кг. засега. По нататък към лятото може и да се помъча още малко да сваля но засега ми стига при положение че бях 64 допреди 4 месеца
мерсиПървоначално написано от tonitta
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
при мен пък се получава някакъв постоянен баланс.Не се лишавам от нищо хапвам доста и то каквоото ми се прияде и си оставам 47 кг. Нито качвам , нито свалям и съм много добре. Радвам се че не се нуждая от диети а и де се нуждаех не мога да ги спазвам просто обичам да ям.
Ох хора, аз сега съм в цикъл и е някакъв кошмар. Яденето ми е гадно, но като гладувам също ми е гаднопостоянно ме боли стомахът (не много де, е неприятно) , а утре ми е плодов ден и направо не знам....
може ли да ми помогнете?Първоначално написано от Nadyty
![]()
Не може. Млякото НЕ Е въглехидрат. А и кво ще се измъчваш с тва тъпо мюсли във въглехидратния ден , при условие че можеш да си хапнеш нещо къдее къде по- вкусно.Първоначално написано от Nadyty
И аз съм в цъкъл 3-ти ден вече свършва де,ама се очудвам като никой друг път да не ми се преяде сладко,може би защото от месец и половина съм намалила сладкото до минимум и затова не изпитвам мн нужда от него![]()
таъзи сутрин бях 57.8 кг ама цялата треперех сигурно кръвното ми беше паднало и изядох 1 малка черна филийка с кашкавал и 4 блокчета шоколад да ми се вдигне кръвното.. сега съм на роожден ден и незнам.. е продължавам на месо до колкото мога само да не припеадна.
Хора отчаях се от безволието ми...Какво правите когато ви се прияде,а не трябва(смисъл например 1-2 часа след ядене и малко(от скука) ви се прияде).Кажете ми някоя хубава книга....или игра....За белтъчния ден(на 90 дневна диета съм) ако ям за обяд яйца за вечеря може ли да ям нещо друго.Ами ако на обяд изям 2 бъркани яйца със сирене,а на вечеря 1 ли трябва да изям![]()
То било ебаси якото да ходиш на фитнес, бе! Днес бягах, ходих, правих най-различни упражнения. Супер добре се чувствам при такава физическа активност. (sun) Пък и може да отслабна от фитнеса, кой знае...
ами да ако ядеш 2 бъркани яйца на обяд вечерта би трябвало да ядеш 1 защото нали пише на вечеря да се яде 1/2 от обяда. Не се тревоже и аз постоянно съм гладна и затова ям на всеки 1-2 часа по малко. Примерно в 12часа 1 малко пилешко каренце в 2часа отхапвам си още една хапка и така цял ден като не прекалявам.Първоначално написано от MichellePhan
кажете упражнения за корем и бедра.... :/Първоначално написано от roshlichka
Аз нито спазвам това да е същото каквото на обяд, нито да е половината. Вярно е, че вечер човек не трябва да се тъпче,но все пак...абе пак си отслабвам.![]()
А в понеделник ми е първият воден ден. Не знам дали ще издържа или да го карам на плодове...ох ужасСъвети?
^Колко си свалила до сега?![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
По принцип ако нямаш чаак толкова за отслабване, може и да го пропуснеш. Полезно е такова прочистване, но не всеки може да го издържи. А тази диета да се спазва цели 90 дни ми се струва...рисковано да изчезнеш.Първоначално написано от cherrypezz
Освен ако човек няма наистина доста "излишък".
Първоначално написано от cherrypezz
еми ако можеш да издържиш нна вода-добре.Ама ти колко трябва да сваляш?
Ми сега съм 54. Свалих 4 до сега и искам поне още 2-3. Не съм решила съвсем да изчезвам![]()
Работата е там, че го усещам по дрехите,кантара, а и ми казват,че съм отслабнала, АМА примерно една позната и тя е 54-55 и е ебаси кльощата а аз съм си няква пак такава![]()
очевидно сме почнали диетата по 1 и също време, и на мен в понеделник ми е 1-ви воденПървоначално написано от cherrypezz
![]()
такам реших се от утре и аз почвам 90 дневната диета и забелязвам, че доста хора от тук я спазват
не ми се търси из страниците споделете от колко време сте на този режим и колко кг сте смъкнали![]()
Хихи баси якотоПървоначално написано от vanilievisez
И как е ? С колко отслабна? Колко искаш да я пазиш? Ще я издържиш ли цялата? Ами водния ден? И не ти ли се подува коремът от тея плодове?
![]()