.
Затворена тема
Страница 41 от 73 ПървиПърви ... 3137383940414243444551 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 001 до 1 025 от общо 1803
    може ли да ве попитам на въслехидратния ден за обед може ли да се яде мюсли с кисело мляко ,а за вечеря с прясно (знам,4е млякото е белтъци,ама маика ми ми каза,че мюслито е бъглехидрати )и за тов ве питам може ли?

Мега фен Аватара на Infinity
    Рошличка в момента колко кг. си и колко искаш да свалиш?

Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...
    Ами аз съм 168, 59 кг. а искам да стана 55-56 кг. засега. По нататък към лятото може и да се помъча още малко да сваля но засега ми стига при положение че бях 64 допреди 4 месеца

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от tonitta
    момичетата със стомашния проблем- да не би да сте в цикъл, преди, след? Стрес? Ако след цикъл и когато съм под напрежение не мога да ям, гади ми се дори от водата..

Ще ви препоръчам нещо, което действа при мен. Наблегнете на плодовете и целенчуците, и ги яжте студени, т.е. нека са престояли поне 1 час в хладилника. Ябълки, банани..избягвайте плодове и изобщо храни, които дразнят стомаха и съдържат много киселина. Пийте минерална вода и излизайте повече на чист въздух.
    мерси
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

при мен пък се получава някакъв постоянен баланс.Не се лишавам от нищо хапвам доста и то каквоото ми се прияде и си оставам 47 кг. Нито качвам , нито свалям и съм много добре. Радвам се че не се нуждая от диети а и де се нуждаех не мога да ги спазвам просто обичам да ям.

Ох хора, аз сега съм в цикъл и е някакъв кошмар. Яденето ми е гадно, но като гладувам също ми е гадно постоянно ме боли стомахът (не много де, е неприятно) , а утре ми е плодов ден и направо не знам....

Цитирай Първоначално написано от Nadyty
    може ли да ве попитам на въслехидратния ден за обед може ли да се яде мюсли с кисело мляко ,а за вечеря с прясно (знам,4е млякото е белтъци,ама маика ми ми каза,че мюслито е бъглехидрати )и за тов ве питам може ли?
    може ли да ми помогнете?

може ли да ми помогнете?

Не може. Млякото НЕ Е въглехидрат. А и кво ще се измъчваш с тва тъпо мюсли във въглехидратния ден , при условие че можеш да си хапнеш нещо къдее къде по- вкусно.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    И аз съм в цъкъл 3-ти ден вече свършва де,ама се очудвам като никой друг път да не ми се преяде сладко,може би защото от месец и половина съм намалила сладкото до минимум и затова не изпитвам мн нужда от него

Цитирай Първоначално написано от roshlichka
    Ами аз съм 168, 59 кг. а искам да стана 55-56 кг. засега. По нататък към лятото може и да се помъча още малко да сваля но засега ми стига при положение че бях 64 допреди 4 месеца
    И аз съм точно така. С малката разлика, че съм 1 кг повече от теб..

Град
    Някъде таммм...
    таъзи сутрин бях 57.8 кг ама цялата треперех сигурно кръвното ми беше паднало и изядох 1 малка черна филийка с кашкавал и 4 блокчета шоколад да ми се вдигне кръвното.. сега съм на роожден ден и незнам.. е продължавам на месо до колкото мога само да не припеадна.

Супер фен
    Хора отчаях се от безволието ми...Какво правите когато ви се прияде,а не трябва(смисъл например 1-2 часа след ядене и малко(от скука) ви се прияде).Кажете ми някоя хубава книга....или игра....За белтъчния ден(на 90 дневна диета съм) ако ям за обяд яйца за вечеря може ли да ям нещо друго.Ами ако на обяд изям 2 бъркани яйца със сирене,а на вечеря 1 ли трябва да изям

Мега фен
    То било ебаси якото да ходиш на фитнес, бе! Днес бягах, ходих, правих най-различни упражнения. Супер добре се чувствам при такава физическа активност. (sun) Пък и може да отслабна от фитнеса, кой знае...

Град
    Някъде таммм...
    Цитирай Първоначално написано от MichellePhan
    Хора отчаях се от безволието ми...Какво правите когато ви се прияде,а не трябва(смисъл например 1-2 часа след ядене и малко(от скука) ви се прияде).Кажете ми някоя хубава книга....или игра....За белтъчния ден(на 90 дневна диета съм) ако ям за обяд яйца за вечеря може ли да ям нещо друго.Ами ако на обяд изям 2 бъркани яйца със сирене,а на вечеря 1 ли трябва да изям
    ами да ако ядеш 2 бъркани яйца на обяд вечерта би трябвало да ядеш 1 защото нали пише на вечеря да се яде 1/2 от обяда. Не се тревоже и аз постоянно съм гладна и затова ям на всеки 1-2 часа по малко. Примерно в 12часа 1 малко пилешко каренце в 2часа отхапвам си още една хапка и така цял ден като не прекалявам.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от roshlichka
    Цитирай Първоначално написано от MichellePhan
    ...
    ...
    кажете упражнения за корем и бедра.... :/

Аз нито спазвам това да е същото каквото на обяд, нито да е половината. Вярно е, че вечер човек не трябва да се тъпче,но все пак...абе пак си отслабвам.

А в понеделник ми е първият воден ден. Не знам дали ще издържа или да го карам на плодове...ох ужас Съвети?

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    ^Колко си свалила до сега?
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от cherrypezz
    Аз нито спазвам това да е същото каквото на обяд, нито да е половината. Вярно е, че вечер човек не трябва да се тъпче,но все пак...абе пак си отслабвам.

А в понеделник ми е първият воден ден. Не знам дали ще издържа или да го карам на плодове...ох ужас Съвети?
    По принцип ако нямаш чаак толкова за отслабване, може и да го пропуснеш. Полезно е такова прочистване, но не всеки може да го издържи. А тази диета да се спазва цели 90 дни ми се струва...рисковано да изчезнеш. Освен ако човек няма наистина доста "излишък".

еми ако можеш да издържиш нна вода-добре.Ама ти колко трябва да сваляш?

Ми сега съм 54. Свалих 4 до сега и искам поне още 2-3. Не съм решила съвсем да изчезвам
    Работата е там, че го усещам по дрехите,кантара, а и ми казват,че съм отслабнала, АМА примерно една позната и тя е 54-55 и е ебаси кльощата а аз съм си няква пак такава

Оф, аз пък умирам от глад.. цял ден нямах време да ям.. а сега имаме и гости и пак няма как.. усещам как пак ще ям по нощите..

Ми сега съм 54. Свалих 4 до сега и искам поне още 2-3. Не съм решила съвсем да изчезвам
    Работата е там, че го усещам по дрехите,кантара, а и ми казват,че съм отслабнала, АМА примерно една позната и тя е 54-55 и е ебаси кльощата а аз съм си няква пак такава
    очевидно сме почнали диетата по 1 и също време, и на мен в понеделник ми е 1-ви воден

такам реших се от утре и аз почвам 90 дневната диета и забелязвам, че доста хора от тук я спазват
    не ми се търси из страниците споделете от колко време сте на този режим и колко кг сте смъкнали

Цитирай Първоначално написано от vanilievisez
    очевидно сме почнали диетата по 1 и също време, и на мен в понеделник ми е 1-ви воден
    Хихи баси якото И как е ? С колко отслабна? Колко искаш да я пазиш? Ще я издържиш ли цялата? Ами водния ден? И не ти ли се подува коремът от тея плодове?

Боже, колко много въпроси.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си