- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ - ДНЕВНИК 2
Хаха, тука вси4ките, които пишеТЕ, сте психи4но болни. Добре 4е се осъзнах навреме.
Време е ве4е и вие да се осъзнаете... Храната ви е обсебила, мислите само за калории, пререшения, кила. Вси4ко това е обладало мисълта ви, вие НЕ мислите за друго.
Психоза.
+1Първоначално написано от PinkFloydSound
Малко по-спокойно го карайте , че няма да свършите добре.Първоначално написано от Sunrisee
Ще изперкате , бе хора.![]()
Оффф, писна ми от мен. Всеки ден си казвам, че почвам диета, но като отида в даскалото и видя баничките....... Няма начин да се въздържа оттях, но определено трябва да се стегна.
Искам да питам нещо за въглехидратния при 90 - дневната.
Понеже в примерното меню са дадени някакви пици - демек тестени неща, вместо това може ли само препечена филийка с масло примерно ?Едит : И има ли значение дали сладоледът е шоколадов или някакъв друг ? ;д
Мерси.Първоначално написано от tonitta
![]()
И пак аз...Ще може ли филия с течен шоколад тогава ? ( за обяд става дума ).. И на вечеря 3 топки сладолед и накрая 3 парченца шоколад...
Може. И с масло може. Мазнините не са напълно изключени. Нищо няма да ти стане ако сложиш колкото да омекне филийкатаПървоначално написано от Goddess
![]()
Еи дами пиша тука за да не отварям нова тема
От днеска почнах да тичам сутрин и през ден ще ходя на фитнес та да ви питам
знам че 1 час след каквото и да е натоварване не се яде
но пие ли се кафе ?
Защото за бягам от 6 сутринта до 7 после се къпя оправям и на училище
та питам мога ли в 7 и половина примерно да хапвам малко и кафенце ,защото в училище нямам кога и как ...
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Пф, и аз съм така. За 2 седмици качих доста кг, заради един рожден ден и сега не мога да се гледам.Първоначално написано от titinkaa
Дори коремчето ми доста се увеличи, а нямах никакво.
![]()
![]()
Търсих всякакви диети, ама или прекалено строги, или не знам и аз какви.....
Има ли някаква като тази на Боряна, ама с друга храна?![]()
HexGirl - поне един час изчакай преди да ядеш.
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
По принцип след фитнес тренировка до 40мин след нея,може да се яде квото и да е,щото метаболизма е бърз след тренировката и квото и да ядеш няма да ти се лепнеПървоначално написано от HexGirl
Бе,да ви питам..Чудя се дали да не започна някоя диета(Точковата съм си набелязала за сега..) или сама да си направя режим.Убедена съм,че която и да е диета,едва ли ще се спазва стриктно от мен,защото просто не мога да се справя с такива наложени часове на хранене и точно определни храни.Режима май-май е по-удачният вариянт,защото аз сама ще си го измислям и така ще знам точно какво и кога мога да си позволя.
Та,имам за сваляне повече от 5 килограма със сигурност.Някъде между 5-10 ще съм доволна.Въпросът е,че много бързо се предавам,бе мамка му.
![]()
Вие какви упражнения правите?Няк'ви съвети?
И ако си купя мюсли и си го правя с мляко,става ли?
А солети?На все повече места чувам,че не бива да се ядат по време на диета.
Ще се радвам на всякакви предложения.![]()
I'm not in love this time,this night...
НАПРАВИ СИ РЕЖИМ!! Започнеш ли с диети, постоянно ще се притесняваш....Първоначално написано от Fruity
![]()
Мюслито става, но много зависи какво е. Солети в никакъв случай.
Най-добре тичай, карай колело или скачай на въже.
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
Първоначално написано от Fruity
Точковата диета е много ефикасна,с нея свалих преди 2г. 13кг,мисля пак да я почвам от другия четвъртък![]()
Абе,ясно за мюслито значи.Първоначално написано от StreetFame
Колело май няма да мога да карам,защото ми е разбито вече,обаче това с въжето-задължително.Поне едно 30 минути отначало.
Мен проблемът ми е,че по цял ден съм на училище и там искаш,не искаш-трябва да хапнеш нещо и с'я само една ябълка не те устройва много-много.А то няма какво друго просто.Вие какво си взимате в училище?
I'm not in love this time,this night...
аз не съм :Д рилаксПървоначално написано от PinkFloydSound
Можеш да си правиш сандвичи, обаче не с бял хляб.Първоначално написано от Fruity
Иначе може и някаква храна да си носиш, има такива кутии за храна, ама не знам дали ще става за ядене след толкова време.![]()
Такам....разбрах,че диета не мога да пазя,затова си правя режимОбикновен-без сладко,тестено,пържено,газ рани напитки,чипсове... и т.н.
Ще си ям плодове,зеленчуци и месо.Ще скачам на въже 30-40 мин,ще си правя упражнения(клякания,бягане ...).И така.Сега не знам дали всеки ден да е различен (плодов,зеленчуков,месен) или всеки ден да мога да си ям от трите неща.Аз за сега искам просто да ям г/д нормално(смисъл да си имам г/д определено време за ядене- около 13 обяд,около 19вечеря,около 8 закуска..).Даже и черен шоколад няма да ям,защото ако почна 100% ще свърши с 1 цял шоколад милкинис....
Нисковъглехидратна (Аткинс).Първоначално написано от heiress
Млъквай, бе, Бианице. Писна ми от шизофреничните ти, детски мнения. Много знаеш ти ние за какво мислим...Хаха, тука вси4ките, които пишеТЕ, сте психи4но болни. Добре 4е се осъзнах навреме.
Време е ве4е и вие да се осъзнаете... Храната ви е обсебила, мислите само за калории, пререшения, кила. Вси4ко това е обладало мисълта ви, вие НЕ мислите за друго.
Психоза.
1ден от 90-дневната диета![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
и на мен днес ми е 1ви от 90 дневната
до сега съм изяла
Закуска: 2 кивита
Обяд: 2 яйца на очи
изядох и половин купичка супа
за Вечеря ще хапна още едно яйце![]()
Peace & Love
аз хапвах:
закуска: 2 ябълки
обяд: 4 бъркани яйца, 2 филийки черен хляб, малко туршия (камби) тъй като забравих да си купя нещо за салатка..
Вечеря не мисля, че ще има![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
не се отчайвайПървоначално написано от vampireee
а и си зависи колко кг имаш за сваляне
![]()
ами 62 съм искам да стана около 55
едит: от тичането отслабва ли се или се стяга тялото![]()