- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ - ДНЕВНИК 2
Каква ти е целта? Аз също съм на Дюкан (въпреки че доста честичко имам прегрешения - горе-долу както трябва да са два пъти седмично гала вечерите през 3та фазаПървоначално написано от heiress
) и не съм се теглила от предния понеделник, т. е. седмица и половина, но като се гледам в огледалото, ми се струва, че съм смъкнала - утре или в неделя вече ще се претегля. Целя се в 50 кг (163 см съм висока)
![]()
Една шепичка няма да ти попречиПървоначално написано от GirLN
Само не забравяй, че стафидите са мноого по-калорични от пресните плодове, така че за мен лично е по-добре и по-засищащо да изям 2 ябълки, отколкото 100 гр стафиди (т. е. половин пакетче).
И аз така,но издържам най-много 2 седмици на диета (е не точно де , похапвам нещо което не трябваПървоначално написано от kuklichka_bg
) и си връщам стария начин на хранене
![]()
Аз мисля че е време за ДИЕТИ-ДНЕВНИК 3!? Вие не мислите ли?![]()
![]()
най-безотказния метод на отказване от прегрешенията е следния :
когато ви се прияде нещо вредно намирате една снимка на която не се харесвате и изглеждате дебеламигновенно ви минава мерака
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Здравейте![]()
Аз се казвам Габриела и съм на 15 год.Висока съм 160(родителите са ми много ниски затова) и тежа 55кг.Искам да съм около 45.Нормално е за мен,защото просто ми е такава фигурата,че всеки килограм ми личи.
Всъщност аз искам просто да отслабна няма значение колко килограма ще стана,просто да съм слаба.Най-удачната диета за мене е 90 дневната диета.Имам няколко въпроса:
Може ли да чопля семки по време на белтъчния ден?
Може ли вместо плод да пия натурален сок?
Какви упражнения да правя за отслабване най-вече(смисъл от който повече се отслабва отколкото се трупа мускулна маса) и може ли да бягам вкъщи на място?
Пелмени на кой ден мога да ям?
П.С:Пожелайте ми успех![]()
![]()
http://www.chudesa.net/?p=statia&statiaid=5725
не искам да плаша никой, просто ви давам информация за диетата на Дюкан - сами си преценете
аз всеки ден се опитвам да си правя свой собствен режим :Д
ама аз съм си супер интересна за себе си (:Д), защото от около месец-два само се тъпча и отслабнах с 4 килограма о.О
и за това мисля, че ако направя режим ще отслабна и повече
тъкмо за лятото да съм готова :Д
ама всеки ден като ям по един шоколад и си стоя същите килограми, няма как да отслабна :Д
потърсих тия 90 дневни, точкови, линейни и т.н диети, ама като ги гледам въобще не ми харесват :Д
и точно преди 2 минути видях тук, че някой беше писал за тая на Дюкан, ама като потърсих и веднага ми излезна това по - горе и се отказах
таа, днес вече ОКОНЧАТЕЛНО почвам с режим (въпреки, че и аз си се водя на любовния и така май е най - добре .. то даже не ми се яде .. освен шоколад :Д::Д)
ама и той какъв ще е .. :Д аз както обичам сладко .. ама се едно, няма да се вманиачавам и ще ям каквото искам, и все пак няма да се прекалява :Д
ии аз ходя на танци, тичам два пъти в седмицата, когато мога правя коремни преси и се надявам на някакъв, макар и малък ефект :Д
^^
айде успех на всички и може някой път и аз да се включвам :Д [/i]
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Аз съм на диетата на Дюкан, имам още няколко познати, които я спазват. И аз съм ги чела тези неща, но честно казано се чувствам много добре, е това не означава, че е изключено да има такива последици, но все пак имайки в предвид какви боклуци продават вече по магазините не мисля, че е кой знае колко по- опасна. Незнам.. за сега съм си доволна.
smiirnoff, това, което си постнала за диетата на Дюкан, е писано от хора, които са подочули от някъде за нея и са решили, че трябва да напишат 5 реда, ама не са прочели абсолютно нищо. Тази диета може да доведе до увреждане на черния дроб и бъбреците на здрав човек ако се спазва с години и/или не се пие достатъчно вода.
И аз съм чувала че е вредна тая диета на Дюкан
И аз я спазвах и също се чувствах супер. Важното е да пиеш много вода (особено когато си само на протеини) и да не забравяш триците за да ходиш редовно до тоалетна.Първоначално написано от heiress
Sissy90 прочети във форуми където жени спазват този режим от години и после казвай колко е вреден. Ако се пие достатъчно вода, приемат се витамини и се следи ходенето до тоалетна няма да има никакви проблеми. Ако обаче някой вече има проблеми с бъбреците и почне протеинова диета сам си е виновен. Аз лично не виждам нищо лошо в една пилешка пържола със салата или пък омлет със сирене и шунка. А да се откажеш от тестено, сладко и мазно е сууупер вредно сигурно нали?
Между другото аз свалих 7кг за 2 месеца но после нещо се отказах. Това беше преди 1 година и от тогава не съм качила и грам макар че имаше периоди в които се хранех само с боклуци. В момента съм на разделно хранене просто защото е по-здравословно. Ако обаче някой има да сваля много килограми Дюкан е супер според мен. Просто човек трябва да следи как се чувства и да спазва всички препоръки.
Спазват с години, ама в четвърта фаза - тя не е белтъчен режим, а рационално хранене и, естествено, не вреди. Втората фаза - там, където се приемат основно протеини, не бива да продължава прекалено дълго, за нея имах предвид, че може да навлече проблеми ако се следва годиниПървоначално написано от slun4ice
![]()
Точно за това се казва че не е диета а РЕЖИМ и е за хора които имат да свалят много. Аз имах да сваля към 15кг и с този режим става наистина бързо а и 5 дни само на протеини не са чак толкова много (нали втората фаза е 5 дни на протеини и 5 дни протеини+зеленчуци). Освен това пиех много вода и приемах витамини. Във форумите на дир.бг и на бг-мама има хора които са били повече от година във втора фаза просто защото имат да свалят адски много. Да не говорим пък колко е продължителна треатата фаза... Изобщо това си е нещо наистина сериозно. Аз свалих 7 и сега с разделното хранене още 2 и продължавам да свалям без никакви усилия така че според мен е добре да се спазва за кратко за да се свалят по-голямата част от кг и после може да се мине на нещо по-лесно за спазване.Първоначално написано от Sissy90
стига беее, как една диета ще я спазват с години![]()
аз днес уж режим си направих, пък пак изядох 5 блокчета шоколад, една мура трио и един Марс![]()
:Д:Д:Д
до сега като ядях по толкова шоколад нищо ми нямаше, дано и сега не стане нещо, щото вече започвам да се плаша от себе си :Д
ама от УТРЕ почти никакво сладко![]()
дано да спазвам всичко като хората
поне не се изкушавам от такива пици, дюнери, сандвичи, хамбургери и т.н
само гадния МакДоналдс, Дънкин Донътс и КФС ме привличат и ги ям от време на време, ама и т'ва ще свърши
имам напредък - днес отказах да ходим на МакДоналдс![]()
^^
Здравейте..... а ще се отслабне ли ако се яде еднообразна храна и се приемат 1200 ккал на ден... и се спортува 3 пъти в седмицата? /примерно овесени ядки или мюсли 4-5 лъж. с кисело мляко/![]()
...
Дюкан и разделното хранене НЕ са ДИЕТИ а хранителни РЕЖИМИ. Това значи че ти стават начин на живот.Първоначално написано от smiirnoff
Хахха-и кво, по тази логика трябва да си караш живота с ядене само на месо и овесени трици и кисело мляко и зеленчуци така ли?Не бих казала, че дюкан може да стане начин на живот.И аз мнооого се огразничавам, чак някои хора ми се чудят как успявам, но чак пък толкова колкото в Дюкан..А и Дюкана натоварва черния дроб и не може да се живее с тази диета!!!Първоначално написано от slun4ice
![]()
ааааа .. :Д
е т'ва на мен м ие тъпо
аз три дена не мога едно и също да ям, пък с години о.О
т'ва трябва да си ебати човека :Д
и все пак, ако искат да си го правят тоя режим .. поне ще имат хубаво тяло :Д
аз си продължавам с 'моите' си режими/диети, не знам какво са :Д
Дюкан Е режим. Има четири фази като четвъртата се спазва цял живот. В нея човек един път в седмицата яде само протеини ("протеинов четвъртък"). Това предотвратява йо-йо ефекта. Същото е и с лечебното гладуване на Емилова. 1 път в седмицата се прави разтоварващ ден само на плодове и чайове или веднъж в месеца се гладува за няколко дни. Тези режими са за хора които имат да свалят или са свалили много кг и по принцип са предразположени към бързо качване на килограми.Първоначално написано от foreverr
Според мен всичко си е до индивидуален организъм. Како при едни дитата на Дюкан ще има положителен ефект, при други - отрицателен. И като има негативни последици върху някои хора, не означава, че ще ще има при всички.
Да,ако ядеш едно и също всеки ден,ще отслабнеш със сигурност,но не го прави повече от 10-15дни,щото не е полезно за организмаПървоначално написано от Melchi
+1 Една моя приятелка(от мойто даскало) така се разболя, защото караше само на кисело мляко и плодове.Сега е в болницаПървоначално написано от titinkaa
![]()
Ще отслабнеш, но по- добре вдигни калориите на 1400- 1500, за да не се получи йо- йо ефект. Също така, ако се ограничаваш в калориен прием, можеш да ядеш разнообразно, по- здравословно еПървоначално написано от Melchi
![]()
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!