- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ - ДНЕВНИК 2
PinkFloydSound Айде замълчи си![]()
Sissy90 , titinkaa - Мерси за отговорите![]()
Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
Хенри Форд
PinkFloydSound , много си надъхана..
намали малко агресията
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!
Може ли вместо яйца да ям друго и с какво да ги заместя,защото когато ям яйца или повръщам или ми става много лошо.През 1 ден може ли вместо кисело,да пия прясно мляко?
Не, идва ми добре. Имай на предвид, че ябълката не е много малка и като я изям сутрин ме държи без да огладнявам до обядПървоначално написано от titinkaa
![]()
Ако става въпрос за мен, да наясно съм, но филийките бяха пълнозърнести и много малки. Щях да взема 1 нормална, но просто нямаше и взех две малкиПървоначално написано от billytalent
![]()
Моля ви,утре я почвам.Искам да знам товаПървоначално написано от MichellePhan
![]()
Нали пак е мляко, значи може.Първоначално написано от MichellePhan
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
А добре, като съм примерно в училище как да ям яйца о.О ?
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Носиш си в кутийка. В магазините за домашни потреби има всякакви калибриПървоначално написано от smiirnoff
![]()
Май ти не ги разбираш нещата, тъй като от метафори грам не отбираш. Просто не ми се искаше да кажа "от чироз на свиня". Както и да е. Разбирам сега защо с майка ти не се понасяте. И аз не бих се гордяла с дъщеря като теб. приключваме тая тема е с др. цели.Първоначално написано от PinkFloydSound
Може и в кутийка, ама 5 яйца за 1 ден са супер много .. аз 3 едвам изяждам за ден, к'во остава за 5 о.ОПървоначално написано от Loshotia
MichellePhan беше попитала за яйцата с к'во може да се заместят, та и моят въпрос е такъв :Д
^едвам изяждаш по 3, защото освен тях ядеш и други неща. А ако трябва да караш на 5 яйца за цял ден...да те видим дали ще ти стане лошо от преядено :Д
Let the psycho plays with you...
Да, ама е вредно да се ядат толкова много яйца за такъв период от време.
Изяждаш сутрин едно преди даскало и след като се прибереш пак.Първоначално написано от smiirnoff
To infinity and beyond.
Нее, не ми става тежко, става ми гадно от толко' много яйца .. а т'ва са ПЕТ о.О
Супер вредно е да се ядат по толкова яйца на ден - аз за т'ва питам за няк'ви заместители .. 3 яйца ше си ги изям, ама пвече в никъв случай няя да понеса :Д
А неска уж щях да съм само на мляко, а в даскало ядох кроасан, сега половин филия с МНОГО шоколад :Д![]()
Нещо май не мога да спазвам аз такива диети, ама утре ше си дам зор ;Д
^Е що не хапнеш поне 4 яйца,щото за да забързаш метаболизма си трябва поне 4 пъти на ден да ядеш,за да отслабнеш
Супер диетка ще я почна само да се пооправя че 3 седмици съм болна сега втопрата направих алергия към антибиотика както и да е.Само наиситна да питам искам да ми кажете не е ли вредно 5 яйца за един ден ?! чакам отговори наистина съм решила да я пробвам и искам да питам според вас дебела ли съм ?!
file:///C:/Documents%20and%20Settings/User/Desktop/05.01.10/16.2.10/DSC06256.JPG с кафявата блузка съм аз , искам да намаля коремчето а с тия кореми ми писва...![]()
![]()
Вредно е. Много даже. Холестеролът се покачва страшно много.
Тая диета е толкова калпава, чче просто няма накъде.Куцо и сакато тръгнало диети да прави.
Тая Боряна каква е, къде ѝ е сертификатът, къде е учила, диетолог ли е, кво е, що е? От какъв зор е тръгнала да прави "диети", които меко казано са доста вредни???
Ами едно, ама веднъж на 2 дена.![]()
И на мен ми е интересно защо всички сте тръгнали тая диета да спазвате ?![]()
To infinity and beyond.
MimiKalcheff93q тази снимка от компютъра ти няма как да я видим. Качи я някъде, например в http://prikachi.com/ и дай линк.
Не виждам какъв толкова е проблемът 1 ден да изядеш 5 яйца - това е само един ден, а не всеки ден и нищо няма да ти стане на холестерола. Вие не сте ли били деца? Не сте ли яли по 5 яйца на Великден? Защото аз съм яла, освен това в продължение на месеци съм яла по 2-3 на ден, в момента всеки ден по едно и нямам проблеми с холестерола (последно ми правиха кръвни изследвания през януари).
То и аз мога да измисля диета, с която за 10 дена да свалите 27 килограма и 300 грама:
1-ви ден – водорасли на корем.
2-ри ден – 6 жълтъка.
3-ти ден – половин литър минерална вода Девин.
4-ти ден – един литър минерална вода Горна баня.
5-ти ден – половин ябълка, 20 грама салата и половин чаша кафе без захар.
От 6-тия до 10-тия ден менюто се повтаря в обратен ред.
Сега очаквам гениалната ми диета да плъзне навсякъде из Интернет пространството под името "Диетата на Бианка"!