- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ - ДНЕВНИК 2
Аз пък чакам да ми свърши утре цикъла и да се претегля,че сега като тежа с тая задържана вода в мене и не мога да преценя дали съм свалила![]()
^^ти честно ми кажи, досега свалила ли си въобще някое килце. Не искам да се обиждаш, питам просто защото от както те видях за първи път, ти все си на диета.
Let the psycho plays with you...
Към мен ли е насочен въпроса ти?![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
DopeassДа,свалила съм,къде си ме виждала?
Имах в предвид, когато те видях във форума. Иначе не съм те виждалаСтана ми интересно и всеки път се каня да те питам, чак сега се сетих.
Let the psycho plays with you...
аз от два дни съм на диета /силно казано/
просто до бала трябва да сваля 5-7 кг
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
Монико, а бой?!
А БОЙ?
Би, айде да не почваме онези романи: "ужасно дебела съм...нее прекрасна си, така ти е добре!"
решила съм го, 5 със сигурност ще сваля![]()
Ти колко тежиш сега?
Аз мисля да започна с 90 дневната от неделя![]()
По принцип свалям бързо,защото спортувам доста
Искам да сваля 3-4 кила,не че са много,но пречат![]()
Иначе имам 1 въпрос,след като ги сваля,трябва ли пак да продължавам с режима или да мина на някакъв поддържащ?
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
55Първоначално написано от PinkFloydSound
Хубаво е да има някакво захранване разбира се, но не е задължително да следваш режима. Виж в интернет, имаше менюта за захранването.Първоначално написано от Glamour92
Това със захранването съм го пропуснала![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
hora .. mislq 4e e mnogo po-dobre da se sportuwa ili tam hodi ili ti4a wseki den i da se qde ot wsi4ko po malko (kolkoto da si naprawite kefa) .. absolutno nenujno e (spored men) da gladuwate ii da si precakwate organizma o6te ot malki ..
![]()
![]()
I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox
така е-гладуването е много вредно,ако е проведено неправилно(повечето хора не се захранват след това и после...)Първоначално написано от beachgirl
Няма нищо лошо човек да си спазва определен режим,стига да е здравословен и да е съвместим с начина му на живот(на мен ми се струва,че 90дн.диета май отговаря на условията)
за спорта-да определено е важно да се спортува,говоря от личен опит
Помага не само за оформянето на тялото,а и освобождава напрежението и тренира волята![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Да, всички така смятат - "от всичко по малко и спортуване". Ти отслабвала ли си така? Звучи по-лесно, отколкото е на практика. Аз примерно ако не спра да ям сладко, не отслабвам, защото при мен няма такова положение като 2-3 парченца шоколад - или никакъв, или поне половин. Затова аз сазвам диета. И да, бягам, но само с това не става, защото като спортуваш, апетитът ти се нагажда - яде ти се повече и ако не спазваш определен режим, не сваляш особено.Първоначално написано от beachgirl
Абе ей тея не стават за по-ограничен режим нали?
На етичека пише "Тънък и хрупкав сухар с кимион
Състав:пълнозърнесто ръжено брашно 93%, вода, мая
за 100гр:310 калории, 10 гр белтъчини, 62 гр въглехидрати, 1.9 гр мазнини, 19 гр диетични фибри, 0.6 гр натрий."
Днес искам да се похваля - тичах с приятели 1 километър и 500 метра, като километъра го минах за 7 минути и 49 секунди ^^![]()
Супер горда съм със себе си :Д
Другата седмица трябва да подобря това време и сериозно ще тичаме всеки петък, събота и неделя много вървене, а през седмицата още мисля какво да правя :Д
И все пак съм много горда ^^
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Здравейте и от менИ аз съм на 90 дневната диета (както бях писала няолко страници напред
) Днес ми е плодовия ден и се радвам, че свърши. Беше ми трудно признавам си. В един момент ми се искаше толкова силно да изям нещо, че чак се побърквах
Все пак удържах и се радвам, че като за първа диета не съм нарушила режимите на хранене
Продължавам така и ви пожелавяам успех
Айде ще се подкрепяме заедно
![]()
П.П. Днес това ми беше менюто
Закуска 7:00 - Един банан
Обяд 13:30 Две кивита
Следобяд 17:30 Един портокал
Вечеря 20:00 Един банан
Знам, че бананите не се препоръчват, но имах нужда от нещо което да ме засити.
Ами аз ям каквото си искам и ходя 5 пъти на фитнес седмично и се чуствам много добре.Баба ми каза,че съм отслабнала,а тя не ме беше виждала 2 месеца поне и е доса критична![]()
Аз ако се откажа от сладкото минава 1 2 сидмици макс и после пак.Отказала съм се само от хляба и газирано,но аз не го пия от 2 години вече,а преди не можех без кола.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Хора , чета ви тука от време на време , но едно не мога да разбере.
Защо сте се допуснали до това положение и сега само се чудите кво да правите ?![]()
Предполагам не сте се родили пълни , защо сте се допуснали до това положение просто ми е супер интересно ?!![]()
![]()
To infinity and beyond.
Щото не сме си създали правилни навици на здр.хранене,пък и покрай толкова боклуци дето излезнаха,и те влияят,то не бяха 100 вида вафли,то н ебяха днюнери,то не бяха МакДонадсци,то са чудесии,всеки иска да опита нещо ново и то от тук малко от там малко и се стига до тва положение
Ами аз и на 10 години си бях кюфтенце, никога не съм била слаба и злояда. От закръглено дете станах закръглена тийнейджърка и сега се опитвам да стана слаба жена![]()
Аз винаги съм била доста слаба и точно заради диетите започнах да ставам по-пухкава.И сега няма измъкване.