- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ - ДНЕВНИК 2
Като гледам как ядеш, надали само заради диетите. Снощи на вечеря изядох горе-долу колкото ти ядеш на едно ядене и имах чувството, че ще гръмнаПървоначално написано от PinkFloydSound
![]()
Абе, като казвам, че е заради тях, значи е заради тях!![]()
До 8-ми клас ядях двойно повече от това, на което вие му викате адски много, а не качвах и грам.
Аз винаги съм била няква слаба,дори като малка са ми давали витамини за напълняване,защото положението е било супер зле,но започнах да напълнявам след като ми дойде цикъла,въпреки че се хранех дори по-малко,отколкото преди...иначе днес и вчера съм доволна от себе си,като изключим че вечерта хапнах малко торта![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
normalno li e da sam wisoka 156 ii da teja 42 kg ??![]()
I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox
трябва да си минимун 45кгПървоначално написано от beachgirl
Не е нормално. Индексът на телесната ти маса е 17 и нещо, т. е. поднормено тегло.Първоначално написано от beachgirl
Днес ми е е 4-ти ден от диетата на Боряна, обаче изядох 3 пилешки крилца и 2 малки ябълки и някво малко шоколадове, щото не издържах с тея яйца + това се разхождах около 2 часа и половина и почти нямах сила, но се съмнявам да попречи на диетата, все пак не съм яла боклуци... До сега незабелязвам резултати.... най-много 2 кг. да съм свалила. Дано до края сваля нещо.![]()
Някой друг, който е на нея има ли?
Първоначално написано от loovvvee
2 кг малко ли е? Да не говорим, че даже е прекалено много само за 4 дена...
[quote="Sissy90"]a to kolko trqbwa da e ??Не е нормално. Индексът на телесната ти маса е 17 и нещо, т. е. поднормено тегло.
АДСКИ ОТЧАЯНА СЪМ.Сега,когато се вразумих и реших да спортувам,се оказа,че няма с кой и на какво да се запиша.90 дневната ще почна,че поне равномерно да отслабна,пък и в нея се яде от всичко.Ето примерно меню за 4 дена(казвам,за да ми кажете ако греша някъде)
Първи ден(Белтъчен)
Закуска(може би проспана,но):Портокал
Обяд:може би салата,2 парчета сирене на микровълнова
Вечеря:салата,1 парче сирене на микровълнова
Втори ден(за бобови варива)
Закуска:портокал/ябълка/проспана
Обяд:бобена салата,леща/боб
Вечеря:бобена салата,леща/боб
Трети ден(Въглехидратен)
Закуска:портокал/ябълка/проспана
Обяд:половин шоколад![]()
Вечеря:Спагети
Четвърти ден(плодов)
Закуска:плод
Обяд:плод
Вечеря:плод
+10-20 мин бягане,10-20 мин скачане на въже и ако може ми кажете някакви други упражнения,който са главно за сваляне на килограми(в областта на корема).
Човек, не можем само с твоите диети да се занимаваме, ти от половин година все си на диета...
dobre de .. sa tiq 4etiri dena - ok .. ma tfa se powtarq dokato stanat 90 .. taka li ?![]()
Това,че съм непостоянна,несериозна и безволева не означава,че някога няма да я направя като хората.Пък и никой не те кара лично тебеПървоначално написано от PinkFloydSound
.
Аз днес съгреших с 2 парчета баница,но карах колело 40 минути,така че съм доволна и от понеделник си започвам 90-дневната
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
moje li otgowor na typoto mi wapros4e ??![]()
Между 18,5 и 25.Първоначално написано от beachgirl
Докато не сметнеш, че си отслабнала достатъчно. Може и 1 месец да я спазваш. Иначе да, повтаряш 4-те дни, докато не станат 90 и всеки 29-ти ден ти е воден.Първоначално написано от beachgirl
няма ли кой да заключи тази и да направи нова тема![]()
човек ако иска да прочете трябва цели 130 страници![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Тея дни ще направя 3 част на темата,макар че мисля че е по-добре една такава обща тема,за да е всичко събрано тук,но ако искате ще направя 3-та част!
^^най-добре остави 2рата частНе помниш ли кво стана като направи нея
Let the psycho plays with you...
^Според мен са подходящи. Малко повечко въглехидрати май , ама то къде ли няма !? А какви пари са ?![]()
To infinity and beyond.
Даа,най-добре да си оставя тая,пък и за мног неща сме говорили в нея,ще остане тая тема поне за сегаПървоначално написано от Dopeass
![]()