.
Затворена тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

служа на много господари

ти си социално инфектиран и никога няма да се докоснеш до божията ръка защото не всички са равни а само силния ще успее и само той ше завладява
    ти си умствено ограничен и не приемаш другата страна твоята гледна точка не означава нищо, искаш да извикаш но не можеш да говориш искаш да виждаш но си сляп ти си вкаменен мъченик, а кой съм аз да съдя твоето изящество когато ти работиш за чужди нужди докато си заслепен от светлината която постоянно консумира твоя ум
    мислиш си че може да бъдеш спасен - твърде късно - предстои ти фатална неизбежна разлагаща дезинтеграция водеща до безкрайни граждански размирици- цивилен хаос
    глад-чума -бедствия-опустошение- смърт

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    йееее
    суперско.

2012??
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

..и краят ще унищожи светлината и пращайки известие, моли се да не е от голото око

нека волята на нечестивият бъде!

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Не прочетох темата, но разбрах че ника ти е верен откъм "болна" и опоменатите години (12), за невестулка... не знам.

отиди на психолог
    ако ли не - сектата в неделя отваряше май
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си