- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- малко промяна за разкрасяванее
мхмПървоначално написано от tanchu
![]()
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
стига сте повтаряли тая черна коса .. момичето каза, че не й отиваако питаш мен най тъмния нюанс на русото .. нещо между тъмно русо и светло кафяво
![]()
Как възнамеряваш да си махнеш бенките?? Не ми е ясно..Първоначално написано от girl4eety
![]()
![]()
Аа иначе... Една приятелка също е със сини очи. Цветът на косата и е лешноково русо (малко по-тъмно от това на снимката) и има светло руси кичури http://www.color.biolifecosmetics.com/img/color/7N.jpg
Много хубаво и стои.![]()
хора вие ме убихте направо.. всички са за черна коса.. моя коса е такава и всеки който ме срещне ме пита дали съм се боядисвала... аз се чудех дали да не си направя кичури но ме интересува какъв цвят както казах косата ми е черна и съм с кафяви очи
какwотo i да стаwа знай че момiчето от тwоето мiнало ще те пазi wечно w сърцето сi [!]
Първоначално написано от heiress
Просто аз
я дай снимка да те видим![]()
според мен ще ти отива тъмно русо илил светло кафяво,черно също може бина колко години си ??
Първоначално написано от sunshine955
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
кестеняв.можеш да си избелиш зъбките.![]()
мечтата ти
Така... 1во МОМИЧЕТО КАЗА,ЧЕ НЕ ИСКА ЧЕРНА КОСА!
За промяната на цвета ако не си достатъчно смела,по-скоро пробвай да освежиш твоя с някакъв близък до твоя цвят нюанс... освен това,така няма да стои толкова изкуствено.
Съгласна съм за избелването на зъбите...
Щом си толкова бяла,е добре да отидеш на солариум.
Научи се да се гримираш,по начин,който да не е натрапчив,същевременно да подчертава хубавите ти черти.
Смени прическата,не само цвета,но и самата форма на косата.
завиисии перуката можи да не сиди хуу смисл форма и си личи ч е перука можи да ти сиди по хубо ако си черна има някви шампоаниПървоначално написано от girl4eety
дет та праят черна за 3 4 седмици нешто такоа аз искам също да съм черна и мисля да проам с туи
![]()
![]()