- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 18+! Момичета, бихте ли се снимали чисто голи за списание?
Famaus ако види 3 хилки кеш ,ше го смуче докат гъбясаПървоначално написано от DaemonBoy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
НЕ,не бих
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
То тва е ясноПървоначално написано от St1kit0
![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Само аз ли мога да ти гледам тялотоПървоначално написано от SmilezZz
?
valerusha ~~{}}
mecheeeee
MAPATOНKOBKA
3-4 хиляди малко трудно1500 лева е максимално големият хонорар за един непопулярен модел, иначе да с удоволствие ще се снимам.
![]()
Хаха, тук виждам някои, които 10 хиляди и даже милиони искат.Ще видите като ви напъне фотографа.
![]()
мммм .. не мисля, че бих се навила за България...
иначе за някъде другаде .. възможно, ама като порасна![]()
Не стига,че се продаваш,пък и претенции за ценатаПървоначално написано от Alexandra1993
![]()
То лошо няма да имаш голямо самочувствие,но пък поне да е с покритиее
По темата: мисля,че не бих се снимала : ) Все пак това което имам бих го показала само на човек,на когото държа : ) А като си помисля за реакцията на нашите в момента,в който ме видят голаа..
Срамм
![]()
Ако е някъв пич стаа и да сме само двамата никви камери и др. хора.. ама иначе не бих..Първоначално написано от St1kit0
Първоначално написано от nymphadora
![]()
![]()
Да, бих. Но за по-голяма цена. И то защото си падам ексхибиционистка малко.
Но от друга страна... Като се знае, че съм пробила примерно с еротика на младини, и като излезнат компроматите, трудно ще стане нещо сериозно.
Ако беше набор 92 91..... щях да те снимамПървоначално написано от Maceto96
![]()
![]()
Че иначе щяха да те съдят нали?Първоначално написано от VinDiesel
![]()
Знам, че всички мислите, че за много пари всяка жена ще го направи. Но аз не бих единствено заради близките си ... родители, роднини, баби и т.н. Я някой ден детето ми открие някое старо издание и види такова нещо. Не бих им го причинила.
Тя е на 14 аз на 20,как го виждаш тиПървоначално написано от DaemonBoy
.Трябва да ми покаже шофьорска книжка и тогава ще я снимам с продълговатия фотоапарат
![]()
![]()
Хахахах![]()
НЕ МНОГО МАЛКО ПАРИ![]()
![]()
![]()
![]()
Лол , 90 % от хората , които казаха , че ще се снимат за по-голяма сума пари , биха се навили и срещу далеч по-малка , но не искат да си признаят , хахаха.
в днешно време ... като гледам момичетата как позират в некакви си сайтове за запознанства,ясно е просто.Савсем малко са тези,който наистина небиха се снимали.
![]()
+1Първоначално написано от NaGaStYlE
Че то има и такива който за без пари се снимат!За да може някой чичка да лъска на тялото им ...
![]()
само за 3-4 хиляди НЕ нооо за повече сериозно бих се замислила
момичетата на днешно време са много разпуснати и то бая ти за 3-4 хилки говориш даваш и 50 лв и праи кфот и кажеш ете всяка втора има клип в гората и незнам къде си как я дупът и то без пари
![]()
![]()