- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- От днес в този раздел...
малко нагло и неестествено идва да ни кажеш че сме прекрачили границата която ти умишлено си премахнал и си стоял да ни гледаш сеира
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Нищо не съм премахвал. Нормалната, морална и ЕТИЧНА граница (въобще не говоря за каквито и да било правила на форума) винаги я е имало, а аз се опитах да бъда повече потребител, от колкото някакъв 'управленец'.. защото всички искаха така. Обаче явно не става. За това променяме полюса.
и при нас нещата не са розови, за това вметнах в предния пост че ще разсъждаваме по въпроса. Иначе мнението ти е добро, но за съжаление тука в групичката активисти няма кой да го разбЕре.Първоначално написано от JimmyGestapo
да винаги е имало морална и етична граница ама както виждаш при секи е различна за тва ги има тия правила да направят на еднаква граница за сички потребители
I'm a psycho baby
JimmyGestapo, не мисля, че вече е късно. За такива неща никога не е късно. Точно аз нямам право да говоря много, защото два месеца ме нямаше достатъчно във форума. Въпросът е да се има и всеобщо съгласие, защото модераторите са сменяеми. И в момента много хора от модераторите не са н линя /което е нормално, не можеш цяла година да си тук/, но и не трябва да се получава толкова малко хора да са на линия сега. Да активизиране и на редиците на модераторите трябва да има, така че за това админите ще решат кои от нас да бъдат махнати и да бъдат сменени, защото е ясно, че проблем има.
Аз във форума много, много не стоя, ама съм забелязал, че най-големите простотии ги ръсят потребители на възраст 20+ На повечето от тия хора им трябва просто перманентен бан по мак адрес, ами и не знам по какво. Защото, не знам за останалите, ама не мен ми писна, като вляза във "Всичко тийн накуп", да виждам почти и само коментарите на 5 тотално деградирали от обществото човека, пропагандиращи антисоциалния си живот...
Една голяма маса приема форума твърде сериозно. Революции, възстания и прочие глупости, които се превръщат в кал и разводняват едно иначе приятно място.
От опит ви казвам, че колкото и да се амбицират разни хора, това няма да доведе до нищо. Форумът е преживял доста такива отцепления през годините (и досега си спомням през 2004-та какво мазало стана), ще преживее и това.
Просто е безсмислено и всички, които са се ангажирали в тази акция, да покажат на админи и модератори, че няма да бъде на тяхната, просто са обречени на неуспех.
Защо не можете да си влизате тук, да се забавлявате и да си спорите като нормални хора, а трябва да се заплашвате, да псувате и обиждате.
Ако това е представителната извадка на съвременната младеж - много жалко. Наистина, много жалко.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
не е проблема в модовете и админите.
неможе някви газирани палячовци ( извинявам се ). да "ходят" из темите, да обясняват кой къв е понеже не е от столицата. В темата за снимки да има 4 страници без нито 1 снимка ( от същите палячовци ). Който се обединяват 3ма 4ма да нападат 1 и той неможе да им смогне да им отговори или ако им отговаря на всички се превръща в спамер, и ако прояви здрав разум и спре да им отговаря, те веднага се надахват как са го комплексирали , "сад"-нали и т.н и от тук им идва силата и се "разхождат" из темите и спамят като откачени един месец има 30-31 дни ти да си написал 2700 коментара прости сметки по 90 коментара на ден .... е това ако не е откорвен спам то толкова теми не се пускат на ден в целия форум а те само в тоя раздел пишат... прости деца, който ги сарбят рачичките да драскат из форума ,,, по добре да отидат в училище и да драскат по чиновете тук НЕ ни трябват такива!
ти имаш проблем питаш ги те почват да ти обясняват колко си тъп, колко си прост и т.н човек вече да не поиска съвет ...
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
Mooo6no, те и по-малките тръгват така, обаче се влияят лесни 2-3 ЛС-та и влизат в релси.
JimmyGestapo, ясно ми е за какво говориш, аз също се изнервих точно на разни такива неща от рода на заключване по т11, а то вътре е станало "бой", за който естествено като не се вземат и минимални мерки, преминава в съседната тема. И така за малко изчезнах, но просто знам, че и аз не съм вършила добре нещата. Ама си мисля, че не е късно за промяна, стига да има желание. С едно затягане на контрола над потребители и над модератори, след смяна на неактивните /и мен в това число, ако трябва и форумът ще бъде по-добър/, взимане и на нови лица, които винаги поне в началото имат огромно желание и се захващат сериозно/.
таман тва щях да напишаПървоначално написано от JimmyGestapo
и само забележете първия пост в тая тема как започва
I'm a psycho baby
go71n,
точно ти не се обаждай, защото ти беше тоя с евтините провокации на безумни теми. Най-фрапантното е, че дори си нямаше и понятие от нещата за които говореше.
Сега се оплакваш тук и мрънкаш. Жалка картинка. Който го е страх от мечката не ходи в гората.
И точно ти, които обясняваше със сума ти коментари в темата за снимки се оплаква, че била оспамена. Е може ли да си толкова нагъл?
По темата:
Предвид, че този раздел е "лицето" на форума май му трябват няколко модератора специално а него.
Кандидатури?
Grumpy old madman
Canis, какви са твоите предложения за модератори?
Защото е лесно да искаш контрол, но е трудно да се осъществи, когато на всяка крачка се срещат хора, които да те напсуват и да ти ходят по нервите.
aС аСПървоначално написано от Canis_Dirus
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Първоначално написано от b0Nb0n
Първоначално написано от machoka
Аз не предлагам модератори. Хората сами трябва да изявят желание да поемат подобна отговорност.Първоначално написано от LadyDi
Grumpy old madman
колко плащат?![]()
![]()
аз без пари нема даже ник-а да си мръдна!
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Напротив, трябва да ги изберат. Мачока някъде беше обяснил, че модератор не се става защото така ти се е приискало.Първоначално написано от Canis_Dirus
А и не мисля, че всеки инициативен младеж ще свърши работа![]()
Тоест трябва да ти натрапят длъжността ли?Първоначално написано от LadyDi
Тук има няколко човека, които спокойно могат да бъдат избрани, но самите те НЕ искат да са модератори.
Grumpy old madman
Именно.
19 страници подчертаване на очевидното без видима разлика...да видим до 30 ще стигнем ли.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Ако се разровите малко из темата
казах " фанелката и мен ме кефи просто е ментак отдоло пс нищо лично" и от там всички се зядохте, че съм се правел на разбирач и т.н още 3 пъти казах нищо лично и вие пак продължихте да се заяждате и аз тогава ви отговорих както подобава, като загърбих добрия тон, но не аз започнах там "боя" + това вие преди това си се карахте кой бил от Ямбол кой бил от София и т.н опитах те се и мен да намесите, че ако не съм от Ямбол да се преместя там, но не ви се варзах иначе и затова щяхте да ме ръчкате ... не мисля,че аз съм направил няква грешка има хора който понесоха последствията ( бан ) защото нон стоп флудеха и се заяждаха с всеки който има позиция различна от тяхната ...
![]()
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
Спора трябваше да си е лично между мене и тебе, не знам защо стана така. Не съм искал да се включва половината форум, въпреки че савършенно грешиш по въпроса с тениската.Първоначално написано от go71n
Тая тема е паметник на това, че някои неща не бяха преценени като хората.
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
И JimmyGestapo става.Първоначално написано от JimmyGestapo
![]()
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
Първоначално написано от SWASTIKA
Не ще кучето![]()