- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- От днес в този раздел...
Аз се регистрирах тук малко след едни събития в това е-бане.net.Първоначално написано от kypo
До някъде края на 2007 там модератори нямаше. Всичко беше на саморегулация и сайта беше супер популярен. Подбора на статиите беше супер стриктен и излизаха след един месец.
но жената на шефа май не й начесваха шундата достатъчно често и избани 70% от редовните. Други спряха да влизат заради мнoгoто интриги и че се омеша форума с реалния живот и ...
Grumpy old madman
Да не стане само като Арената... Там останаха само модовете. Трудно се вижда човек с ранг ВИП, дори.Първоначално написано от kypo
за пръв път през живота си не съжалявам, че събота вечер съм си останала вкъщи![]()
трябва да си има мярка. аз лично от много отдавна пиша в този форум (тийнпроблем) и много рядко се конфронтирам с някой, а когато го правя (като веднъж за виШите и маратонките адидас и кво беше още с теб и гестапото) гледам да е цивилизовано, нали истината се ражда в спора. нито имам за цел да обиждам, нито да налагам моето мнение. обаче тоя ямболията е просто мега тъп, и дразни много. едно и също знае, и едно и също повтаря! изобщо не може да става дума за спор, а за някакво махленско плюене и псуване. при това скучно, поне да го правеше с финес, че да е забавно. но какво пък, винаги има и такива идиотиПървоначално написано от Canis_Dirus
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
и в хулиганс-а стана такова, преди се водеха спорове едно друго, ся само се псуват...
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Там аудиторията е твърде млада за тийна. Като порастнат и ще дойдат тук!Първоначално написано от tuzaro
Grumpy old madman
имам предвид че в почти всички форуми става такова.Първоначално написано от Canis_Dirus
не съм бил аз в спорт-аПървоначално написано от JimmyGestapo
но сега форума им е скучен, единствено купувам-продавам е на ниво, каквото и да пусна там - веднага се продава. обаче лафчето и персоналните проблеми са пълно мъртвило... не че ми пука, ама едно време когато имах много свободно време се заливах от смях там, сега даже не влизам
затова пиша тук, пък и хората тук са някак по-млади (![]()
) и забавни. дано не стане някакъв строг форум като клуба на опел! (нема такъв форум ебати киселяците - щото имах опел, там да не попиташ нещо не по техническата част, а и с тая дискриминация не може да се регнеш ако не пишеш че караш опел)
Има ли бе?Първоначално написано от Ubieco
![]()
вижте сега какъв нормален разговор става, но сега ще се намеси ямболията и пак ще се почне с простотиите му
от както я направиха датата с тоя новия дизайн е супер гадно да четеш и да следиш тема.... в купувам продавам е добре, ама може да си пускаш една тема на 7 дена, а на ден се пускат по 7-8 страници сигурно.
kypo, в бмв форума е така направен че като напишеш мнение или пуснеш тема директно отива за удобряване (което много се бави) и ако ти трябва нещо по спешно нема никъв шанс да ти помогнат...
ее бмв е легендарен с раздела за всякакви луди истории. чета редовноПървоначално написано от tuzaro
![]()
чел ли си оная дето един разбил на баща си главата с бухалкаПървоначално написано от kypo
![]()
Личи си,че му е доста неразбираемо понятието отбелязано в червеноПървоначално написано от FuckeZ
![]()
Лека нощ момчета,стана късничко![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
пропуснал съм ама имаше за някакъв с две ламбота дето бягал в щатите от полицията, хеликоптери, кучета... всякакви щуротии се измислятПървоначално написано от tuzaro
малко не ми се вярва някой да спи с бухалка на нощното шкафче, но може и да е такаПървоначално написано от tuzaro
![]()
Първоначално написано от FuckeZ
Просто ми е интересно да те видя кой си.Първоначално написано от Canis_Dirus
Grumpy old madman
Е Мачо, ама хич не си прав.
Изчетох тема 18 страници с кеф, а за 2-3 години във форума тва ми се случва за първи път...тва е най-забавната тема от месеци насам, а действащите лица са именно 'неркоманите', които подлежат на избиване ^
Викам темата да стане 'важна', марулята надмина дори глобала![]()
май ти имаш афинитет към дозичките, а?Първоначално написано от FuckeZ
![]()
http://i28.tinypic.com/24w9bie.jpg - азПървоначално написано от FuckeZ
Дългогодишен потребител, който проявява интеерс. От къде от нищото се появи толкова запознат. Живеел на пъпа на София и тн.
Чакам сега снимка!
Grumpy old madman
фейл
Тоя или е на 12, или е малоумен...
или и двете ^^
Нали си сериозен? Снимка и телефон искам. Стига вече ямболски номера. От миналата година чакам телефони.Първоначално написано от FuckeZ
Grumpy old madman