- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- От днес в този раздел...
Отивай при М.Цветков,айде да кажеш,че тука само наркоманци се подвизават.Тичкай бързо,бързо по пантофки,още сега.
ти нямаш нищо общо с ямбол, но ямбол има много общо с тебе - яко селяния![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Манталитета!Първоначално написано от FuckeZ
Давай сега снимка и телефон!
Ако си сериозен де!
Grumpy old madman
мяу мяу мяу не слагам запетаи дразни ли те и точки няма да сложа хайде тъпако мииии си краката и лягай тва ли е новия готен лаф аааа ямболски циганин както казах бягай баща ти да ти го сложи за лека нощ и марш в леглото при останалите 15 братя и сестри.
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
голям ямболски кърлеж е тоя!![]()
бием ти шута тогаз по косматия гАзПървоначално написано от FuckeZ
![]()
хаха уот а лузърПървоначално написано от FuckeZ
![]()
ifilin4icaПървоначално написано от FuckeZ
w0sh
mmKamm
tuzaro
DenBr
b0Nb0n
malone
TheNewReligion
Zaharinka
Disrespect
woshata
Kalesin
padnaloblak
RAWRRR
NamelessRomantic
Still1ME1Still1HERE
и тва само до средата на темата...много наркомани в тоя форум бе, ей![]()
![]()
![]()
маруло, спри се, вече стигна дъното..
тоя яко си съчинява некви екстремни простотии, аз стабилно се посмях като се зачетох..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
ама е най-яко като дойде някой от нищото и като опчне да ви говори истините и сички курвета и "ладове" започват да джафкат като някаквво "общество"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
зверска злоба![]()
От днес в този раздел.....
От днес в тази тема.....
![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Много ви поранснаха пишkите бе![]()
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Темата я прекаратявам засега временно
Значи нЕкои хора май си мислят, че като говоря не приказвам?!?!
Прекалено много сте свикнали да обръщате всяка тема на бойно поле и да си уреждате битки и други масови прояви от мъжко естество.. и сега някои нормални предприети мерки ви се струват като не знам си каква балтия?!
Балтията я правите вие - като малките деца сте, никакъв пример не давате на подрастващите... не, по-точно давате - че всичко става с агресия и сила.. като неандерталците.. сякаш не живем в цивилизацията.
Обаче ше проведемЕ една реформа тука, защото започна прекалено много да смърди. Всякакви 'кафеняци', които развалят раздела с вечните си битки помежду си, ще си кажем чао с тях. За останалите деграданти също споменах по-рано.
На СРЦ + всичките му акаунти, които изчезнаха и ще продължават да изчезват докато продължава да се мисли за НЯКОЙ ще кажа, че прекалено много компромиси правих за него - предупреждавах го в темите да спре с пропагандата си, но нямаше никой.. за това на този етап те самозакривам и самообливам с гореща урина.
Същият чеп го ядоха: Verminaard, ямболията, компанията му, UBIECO назобаният малоумник и не се сещам още кой.
Всеки, който си мисли че е тук за да се радва на интрижки, сплетни, скандали и т.н. може да натисне 'ИЗХОДА'.. пък нека проведем социалния експеримент и да видим дали ще 'опустее'.
обърка лафа :/Първоначално написано от machoka
В крайна сметка всички идваме в този форум не насила, а за да ни е приятно по една или друга причина. Предлагам да се сработим заедно и да направим мястото приятно за всички и да се уважаваме..
Малко нагло и неестествено идва да казваш, че сме я изпуснали.. при положение че нарочно съм ви оставил да си развявате байряка и да правите каквото си искате свободно. Аз през цялото време бях тук и ви гледах сеира. Обаче прекрачихте границата на всичко нормално и търпимо.Първоначално написано от JimmyGestapo
Модераторите в момента по една или друга причина повечето не са активни заради ваканции и други подобни. От там нататък разсъжденията по въпроса ще ги поема аз.