- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- К'во правите в банята
Къпя се,бръсна се,мия си зъбите,ама не излизам докато не свърши водата![]()
Ее какво мога да правя ? Къпя се ..![]()
серем, пикаем, къпем се, бръснем се и хуя си бръснем и ташаците и тех, че и гъзо от време на време
други въпроси
или "мамка му сега ще ми кажат да излизам" или "айде сега една гореща струя да си опърля хубаво главата"
И аз така, гореща вода, музика, фалшивито ми пеене .. не моиш ма изкараш от банятаПървоначално написано от DollDaggaBuzzBuzz
![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
В процес на давене. .
къпя сее.
иначе понякога и ходя да рева там..и се успокоявам![]()
[size=2][i][b]All that we are is the result of what we have ever thought -Buddha.
Първоначално написано от mrtn
Домашни пишем,домашни![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Първоначално написано от st3f1too
+ 1![]()
ми нормалните неща свързани с личната хигиена.....много често чистя там(прекалено често).....ама имаше и 1 път дето с 1 приятелка се къпахме заедно в банята у нас де не у тях (без задни мисли![]()
)
![]()
![]()
![]()
![]()
набирания на закачалката за кърпи
Обещанието е учтива форма на отказване.
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Минавам покрай огледалото като транзит да не си гледам сланините,че се дразня и отивам да се къпя :P
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Падам![]()
Всяко вдишване е квадратче към теб...
секс![]()
![]()
Значи вземам всевъзможни мазила,кремове,балсами,гел ве за лице(чувствам се защитена с тях![]()
![]()
)
мокря си косата,после шампоан,бла бла,слагам всичко изписано горе по мен и съм готова ,аа и дезодорант си вземам и си пръскам докато се къпя![]()
В повечето случаи се вазползвам от ежедневното къпане даси ударя една контра че кожата и брадата са по меки и става по лесно
http://gorata.net/f.php?f=krooki
предимно се къпяиначеее пея си, правя си маски и такива подобни глупости.. ммм лигавя се пред огледалото, зъбите си мия ии понякога като се измия оставям ваната да се напълни и кисна в нея
![]()
![]()