- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вечната любов !
Вярвате ли във вечната любов?
Не
Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!
И да и не...
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
Един човек се опитваше да ме накара да повярвам, че я има, но съм на друго мнение. Мисля, че няма!
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Трябва да го видя, за да повярвам, а това силно ме съмнява ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Попринцип не вярвам, но съм склонна да повярвам с времето.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Да..няма нищо лошо да се вярва в нещо,което не е сигурно че съществува..нима религията не е точно това...
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
В такъв случай за какво по-точно се пазиш?Обричаш се само на един мъж, но не вярваш, че любовта е вечна?А щом угасне, тогава какво?Ще бъдеш омъжена и ще тръгнеш да изневеряваш?Или ще споделяш спалнята с него, дори когато нямаш чувства?Странна си ми, Хилъри.Първоначално написано от Hilary_
![]()
По темата - да, разбира се, че вярвам във вечната любов и привързаност към даден човек.Но не и придружени постоянно от фойерверки в главата и пеперуди в стомаха...![]()
all day... all night... what the fuck?!
Категорично ДА!..![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Съгласна...Първоначално написано от ScarletBite
![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Не..мисля,че няма такова нещо..
Както са казали хората - Няма любов,ими само временни интереси
Може и да има такава любов,но не вярвам
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
Това са пълни глупости. Рано или късно любовта умира и след нея остават само задълженията и тук таме по някой и друг красив спомен (визирам брака). Да не мислиш, че там, където вечерите започват със "Сийо, ракия и салата ма!" или където телевизора и дистанционното са по - важни от всички членове на семесйтвото взети заедно има вечна любов? Да, привързаност и задължения има, ама чак вечна любов... айде молим са!Първоначално написано от ScarletBite
Погледни последното изречение на поста ми.Първоначално написано от babity
all day... all night... what the fuck?!
и да и не
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Не винаги е така..Първоначално написано от JackSparrow
Може би това,което искаш да кажеш е,че винаги единия обича повече от другия. А в това вярвам. Винаги е така. Във АБСОЛЮТНО всяка връзка на тоя свят ! Ако ще и влюбените да ме нападнат сега,след време и те ще разберат..
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Само човекът е до толкова ужасен, че си втъплява, че съществуват вечни неща...няма вечна любов и да има тя е леко насила, не абсолютно истинска, просто така сме устроени...умеем да манипулираме чувствата си малко или повече, да си втълпяваме, че обичаме прекалено силно някого...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Звучи красиво,но хората както и чувствата,които изпитваме са преходни,тоест не може да има вечна любов.Този който успее човека,когото обича и ще сложи ръка на сърцето и каже аз го обичам и след 40-години брак въпреки всички неща,които примерно са гои споходили,значи е постигнал нещо голямо нещо.
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Първоначално написано от SoStarstruck
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Да !
..вече зависи дали е споделена или не
Обичам те!19.09.08
..because days come and go
But my feelings for you are forever!
===========
- Изработка на website , за повече информация - ЛС