.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 96

Продавам нови часовници Адидас, LED Digital Watch - 20лв.

1 . Продавам часовник "Адидас" с LED дисплей.
    Часовникa е реплика.
    НОВА ЦЕНА 20лв. за заявки на л.с. или на тел.0892969518
    Изпращам с Еконт в страната.

един 4ерен за мен!

....

Може ли нормални снимки ... смисъл от фотоапарат ... да видим къде пише MADE IN CHINA Ако този недостатък е скрит и аз ще искам черен
    Имам Родина,имам народ,имам и вяра,имам живот!Имам надежда,имам съдба,имам куража за тази борба!Една страна,един народ,единна вяра,eдин живот.Една любов,но без предел, една борба за свята цел.
    ~1912~БОТЕВ ПЛОВДИВ~1912~

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    на тея китайски копия никъде не пише маде ин чайна спокойно и аз го имам но си го взех за 20 лв тука пича прави далавера
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Ето и реални снимки ::

Никаде не пише Made in China :P ;дд

Съжалявам , но сега имам само бели .. в сряда , четвъртък идват и черните !

...

Дай 1-2 снимки и на белите ако може ... даже като се замисля по-добре бял да си взема ... я направи 2 снимки на белия и 1 обща на двата да видим как изглеждат
    Имам Родина,имам народ,имам и вяра,имам живот!Имам надежда,имам съдба,имам куража за тази борба!Една страна,един народ,единна вяра,eдин живот.Една любов,но без предел, една борба за свята цел.

Ето го и белия ;дд ..

Съжалявам , но нали казах , че черните пристигат към четвъртък и няма как да ти снимам двата заедно . Иначе и двата са много хубави !!

...

Имаш ЛС

окей ;дд

Повече от фен Аватара на Kmet4e
    Кефат ме черните .. Прати ми skype na ЛС

в ибей с безплатна доставка ти зимат 9 лв на часовник като се замислиш малко това си е бизнес да купуваш за 9 и да продаваш по 25-30 на балаците в замундата маи ти заключиха темата

Цитирай Първоначално написано от b0bituy
    в ибей с безплатна доставка ти зимат 9 лв на часовник като се замислиш малко това си е бизнес да купуваш за 9 и да продаваш по 25-30 на балаците в замундата маи ти заключиха темата
    Първо пуснала съм часовниците само тук ! И второ , като не искаш да взимаш , моля те не коментирай цената .. тези , които до сега са си ги взели си правят сметката сами .

Ми да големи сметки че са се набутали а ти печелиш от балъци часовника със фрее шипинг от ибей ти излиза 9 лева а като купуваш повече бройки правят отстъпки.Бъдещи балъци по добре даите 9 лв и почакайте малко отколкото да давате 25 кинта :P

Повече от фен
    вярно ли че за 9 излиза от ибей и безплатна доставка всичко = 9 ?

Като гледам няма какво да правиш по цял ден ;хх .. какъв е смисъла да коментираш повече .. айде пусни и ти една тема ии аз като тебе ще почна , пък ии часовниците не са по 9 лв , както казваш ти !! Ще те помоля да не продължаваш , само да се заяждаш .

по 9 излизат ако ти си се набутала и си дала толкоз това е друг въпрос секи може да влезне в ибей и да си направи сметка

ttttt и ти си много забавен намери баш най скъпия часовник само доставката ти е $7.00 долара и отделно още 10 за часовника 17 долара по 1.5 сметни колко щи излезе недей знай преди да пишеш а относно това дето го писах за 9 лева не е точно излиза кам 16-17 лева

Забавни сте копелета...

И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !

;дд .. Просто не мога да пусна чаосвника по - евтино , защото какво ще излезе за мен?? нищо .. мисля ,че това е нормална цена , така чее .. Потърсете и в други форуми и ми кажете , ако намерите за такъв часовник по - малко от 25 .. гледала съм и знам .. има хора ,, които го продават и по 30 -35 .. иначее сме си забавни :Д

Имам вече от белите и черните ..

а дали няма да спре на 2рия ден
    Гледам небето виждам теб.
    Гледам звездите виждам теб.
    Гледам луната виждам теб.
    Е АРЕ МАХНИ СЕ ДЕ.

Глупости , как ще спре бе ?

еми знам ли менте е все пак не са оригинални частии то всъшност само в частите е разликата нали ии исках да попитам часа го пише заедно смисал няма : нали
    Гледам небето виждам теб.
    Гледам звездите виждам теб.
    Гледам луната виждам теб.
    Е АРЕ МАХНИ СЕ ДЕ.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си