- Форум
- По малко от всичко
- Борса - Купувам/Продавам
- Продавам нови часовници Адидас, LED Digital Watch - 20лв.
1 . Продавам часовник "Адидас" с LED дисплей.
Часовникa е реплика.
НОВА ЦЕНА 20лв. за заявки на л.с. или на тел.0892969518
Изпращам с Еконт в страната.
![]()
Може ли нормални снимки ... смисъл от фотоапарат ... да видим къде пише MADE IN CHINAАко този недостатък е скрит и аз ще искам черен
![]()
Имам Родина,имам народ,имам и вяра,имам живот!Имам надежда,имам съдба,имам куража за тази борба!Една страна,един народ,единна вяра,eдин живот.Една любов,но без предел, една борба за свята цел.
~1912~БОТЕВ ПЛОВДИВ~1912~
на тея китайски копия никъде не пише маде ин чайна спокойно и аз го имам но си го взех за 20 лв тука пича прави далавера![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Ето и реални снимки ::
Никаде не пише Made in China :P ;дд
Съжалявам , но сега имам само бели .. в сряда , четвъртък идват и черните !
Дай 1-2 снимки и на белите ако може ... даже като се замисля по-добре бял да си взема ... я направи 2 снимки на белия и 1 обща на двата да видим как изглеждат![]()
Имам Родина,имам народ,имам и вяра,имам живот!Имам надежда,имам съдба,имам куража за тази борба!Една страна,един народ,единна вяра,eдин живот.Една любов,но без предел, една борба за свята цел.
Ето го и белия ;дд ..
Съжалявам , но нали казах , че черните пристигат към четвъртък и няма как да ти снимам двата заедно . Иначе и двата са много хубави !!
Имаш ЛС
окей ;дд
ъпп ..
в ибей с безплатна доставка ти зимат 9 лв на часовниккато се замислиш малко това си е бизнес да купуваш за 9 и да продаваш по 25-30 на балаците в замундата маи ти заключиха темата
Първо пуснала съм часовниците само тук ! И второ , като не искаш да взимаш , моля те не коментирай цената .. тези , които до сега са си ги взели си правят сметката сами .Първоначално написано от b0bituy
Ми да големи сметки че са се набутали а ти печелиш от балъцичасовника със фрее шипинг от ибей ти излиза 9 лева а като купуваш повече бройки правят отстъпки.Бъдещи балъци по добре даите 9 лв и почакайте малко отколкото да давате 25 кинта
:P
вярно ли че за 9 излиза от ибей и безплатна доставка всичко = 9 ?
Като гледам няма какво да правиш по цял ден ;хх .. какъв е смисъла да коментираш повече .. айде пусни и ти една тема ии аз като тебе ще почна , пък ии часовниците не са по 9 лв , както казваш ти !! Ще те помоля да не продължаваш , само да се заяждаш .
по 9 излизат ако ти си се набутала и си дала толкоз това е друг въпрос секи може да влезне в ибей и да си направи сметка
ttttt и ти си много забавен намери баш най скъпия часовник само доставката ти е $7.00 долара и отделно още 10 за часовника 17 долара по 1.5 сметни колко щи излезе недей знай преди да пишеш а относно това дето го писах за 9 лева не е точно излиза кам 16-17 лева![]()
Забавни сте копелета...![]()
И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !
;дд .. Просто не мога да пусна чаосвника по - евтино , защото какво ще излезе за мен?? нищо .. мисля ,че това е нормална цена , така чее .. Потърсете и в други форуми и ми кажете , ако намерите за такъв часовник по - малко от 25 .. гледала съм и знам .. има хора ,, които го продават и по 30 -35 .. иначее сме си забавни :Д![]()
![]()
![]()
![]()
Имам вече от белите и черните ..
а дали няма да спре на 2рия ден![]()
Гледам небето виждам теб.
Гледам звездите виждам теб.
Гледам луната виждам теб.
Е АРЕ МАХНИ СЕ ДЕ.
Глупости , как ще спре бе ?![]()
еми знам ли менте е все пак не са оригинални частии то всъшност само в частите е разликата нали ии исках да попитам часа го пише заедно смисал няма : нали
Гледам небето виждам теб.
Гледам звездите виждам теб.
Гледам луната виждам теб.
Е АРЕ МАХНИ СЕ ДЕ.