- Форум
- По малко от всичко
- Борса - Купувам/Продавам
- Продавам нови часовници Адидас, LED Digital Watch - 20лв.
Всъщност се отказах намерих си за 22 лева дето продавача плаща доставката и да вярно е така стана и сега се наслаждавам на евтиният часовник![]()
![]()
:P :P :P :P
![]()
![]()
Teen Pr0blem
Искам да видя новите часовници,които ще имаш
Утре ще имам няколко бройки от черните адидас .. ако има сигурни .. на л.с - две имена + мобилен телефон ( а ако иска и до адрес да му го донесът , да го напише и него ) . Пращам с еконт
![]()
![]()
Здравейте ,
имам нови модели часовници ::
1. Адидас - само , че кафяв [ 25 лв. ]
2. Led часовник
- само , че без надписа отгоре [30 лв. ]
Кафявият адидас е продаден !
Здравейте ,
ще получавам нови бройки понеделник или вторник .. ако има желаещи - на л.с![]()
~ Черни адидас - наличнии !~
Колко пари струва и колко ще излезе с доставка до Шумен ?Първоначално написано от n3siity
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Писахх лс .. !
няма ли желаещии ?![]()
Ъппп ..
няма ли желаещи ??![]()
![]()
искам 1 кафяв ако има , ако не черен , нали 25 кинта ? еконт ау ? щи прата пмПървоначално написано от n3siity
ПРОМО ЦЕНА - 20 лв. ( в рамките на 1 месец ) . В момента имам налични черни с черен корпус и с метален корпус !
И в aukro.bg са по 19-25лв.
Що не пуснеш там, повече печалба ще имаш
ъпп ..
Аз искам да попитам дали е възможно,след като получа часовника от куриера да му хвърля едно око и ако евентуално не съм доволен да го върна обтано?
Мерси предварително за отговора![]()
*обратно
ъпп ..![]()
Съжалявам , но забравих да спомена , че часовниците адидас с черен корпус са 20 лв. , а тези с метален - 25 лв.
Няма ли желаещии ??![]()
![]()
Ти нищо не каза за дамските часовници. Иначе съм мераклийка.
Искам да купе един бял ,тоя на адидас с лед дисплея,скайпа ми е green_smook![/u]