- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кой е по-силен самураят или нинджата?
Давайте отговорите си в анкетата и ако искате драснете защо мислите така
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
''Само една черна нинджа може да убие друга черна нинджа''![]()
... по въпроса : ддз
![]()
Колкото повече достигам, толкова повече израствам, Колкото повече търся толкова по-далеч мога да стигна. Колкото повече се вглеждам,толкова повече виждам.
Колкото повече мечтая,толкова мога да бъда..
Самурай!
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Спрел си беПървоначално написано от Ubieco
![]()
Самурая според мен
Въпроса щеше да е по-интересен ако беше
Самурай Джак или костенурка нинджа![]()
е как
мноо ясно - тия са най
![]()
I'll take your brain to another dimension
спорна ситуация като се има на предвид че много самураи отхвърлени от своя клан са ставали нинжи а и техниката им на въртене на меча е почти еднаква
пак и ситуацията играе много важна роля ако са в открита битка най вероятно самурая ще победи,но като се замисля самурая е доста тежко брониран което го забавя хмммм
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Ако говорим за открита битка, където го няма елемента на изненадата е по-добре с броня, отколкото без. А и като се разпредели по тялото не е толкова тежка и не ограничава движенията особено.
Но сравнение между нинджата и самурая не е уместно да се прави, тъй като се специализират в различни ситуации. И все пак е къде, къде по-забавно да накълцаш някого докато спи![]()
"Подлост"едва ли е подходяща дума в случая,защото звучи прекалено обидно.Истината е,че нинджите са били наемни убийци,и са разчитали предимно да изненада,ловкост и способността си да останат незабелязани.Самураят е японският войн,и за него понятието чест се разтяга върху целия му живот.Така че съпоставянето между тези два вида бойци не е особено лесно или уместно.И определено си зависи от обстоятелствата,както и от уменията на двамата.Някой ми беше казал"Ако се срещнат представители на две бойни изкуства и единият победи,това може да означава,че той е по-добър от другия.Но в никакъв случай не означава,че изкуството,което тренира,е по-добро."Всичко си зависи от човека.Първоначално написано от JimmyGestapo
Кое е по-добро?
Пантофи или шпайкове?
Много е готино да отговаряш на такива въпроси. Кое е по-доро за какво?
Кой е по-силен какво? И нинджата и самурая са специализирани в нещо. И не се бият стилове и начин на обучение, а бойци.
Grumpy old madman
нинджите са убийци..
тея, който се оплакват, че не може да се сравни - да речем, че нинджата и самураят имат за цел да се убият един друг.. естествено, че нинджата ще го убие![]()
Аре си одиме! НА СЕЛО!
за сила не може да става въпрос,въпреки че самураите фокусират своето "чи"..при тях се разчита на духа,на волята...ох май каратето ми е в повече...та мисълта ми е,че не може да се определи..
Ронините!![]()
What you give is what you get!
"В боя по-често побеждава не по силния, а по-подлия, по-безсърдечния!" => Нинджата.
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
Като убийци - нинджите са по-добри, като войници - самураите..
А един истински боец трябва да притежава както ловкост, така и сила, както пресметливост в правилните моменти, така и чест..![]()
Побеждава по-добрият боец от двамата, а не 'нинджата' или 'самурая'.
Индивидуално е. Това е като да питаш кой е по-силен, каратиста или боксьора. Екземпляр 1 е 1.50м 50 кила с 1 месец опит, екземпляр 2 е 1.90, 90 кила и 5 години стаж като професионалист. Горкия каратист. Ако разменим характеристиките: горкият боксьор. Нинджа или самурай е маловажен фактор. Гласувам за самураите, заради тяхното Бушидо. Готини са.
ПП: Определено другия път като седна на бира с компанията това ще се обсъжда. \/
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ще се цитирам самПървоначално написано от someonerandom
Според мен това е причината,поради която спорът е невъзможен за решаване
Веднъж гледах клипче,на което каратист се биеше срещу някакъв борец,бореца го повали на земята и накрая каратиста успя някакси да победиПървоначално написано от JimmyGestapo
![]()
![]()
Първоначално написано от Romance
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
според мен не могат да бъдат сравняваниизглежда ми като да попиташ "кой е по-силен?": китаеца или индиеца или японеца или ....
Не мисля, че има база за сравнение, защо нинджите избягват директната битка, или се стремят да я решат бързо чрез различни инструменти, или числено превъзходство.
Справка "Шогун"
самурай Джак е най-силния!
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Ей имаше един филм... "Бевърли Хилс Нинджа" ли беше... за един дебел нинджа.
Е, той е най-великия!![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last