- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Искало ли ви се е?
Искало ли ви се е някога да напуснете България с някой приятел или приятелка? На мен ми мина през акъла. А и другото е... На мен много често ми се случва да мисля за бъдещето ми и за семейство. Все ми се иска да имам жена и деца да си дойда от чужбина с пари и да създам семейство, за което мечтая и да стана строг и всеотдаен татко и да имам по-различен семеен живот от моите родители-Искам да имам бф и жена в едно, дете и ученик/чка в едно и да си взема една каравана и да живея американски животМного почивки в гората (убожавам гората, като ида на село и не искам да се прибирам, някой ден, живот и здраве, ще си направя една вила там, ако имам пари де, и ще ходя всяка седмица/месец), много повече време за семейството, семеен бизнес и всички други екстри, които май не са особено типични за обикновен Български гражданин.
Аз много искам, кажете вие дали, къде, кога, с кой, защо, до кога и т.н. Аз искам да ида или в Америка (да работя и да се върна в България-родолюбец съм) или в някоя европейска държава за 2 до 5 години, защо вече казах по-горе, искам да ида с момиче, което харесвам или бф... и това е за сега. Мисля по въпроса най-редовно, та реших да накарам някой да мисли вместо мен
![]()
![]()
![]()
"Аз знам че нищо не знам, ама другите и това не знаят!!!" Дъ бест мисъл