- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- и аз искам да отслабна.. :(
Без спорт няма да стане, това трябва да ти е пределно ясно. Аз свалих 18 кг за 3-4 месеца с много много бягане. Взимах Л-Карнитин - доста помага, препоръчвам ти го. Не съм привърженик на диети - просто не яж сладко, солено, тестяно, газирано и пържено. Вечеряй в 18:00, не в 22:00Туй то. Един път свикнеш ли с режима ще спортуваш с удоволствие... поне така стана с мене
![]()
![]()
Аз съм на 90дневната от миналия вторник. 1,67-8 съм и тежа 69кг, което си е доста. Целя се към 55 ама всичко с времето си. Много положителни работи съм чела за диетата, а и много мои познати успяха да отслабнат благодарение на нея. Но за да е наистина успешна си трябва и спорт, както казват в предишните коментари. Аз си купих един кростренажор(така май се казва) и си въртя по 30 мин на ден. Ако имам повече време си пускам филм и въртя по час и половина. И много силна воля трябва да имаш. На мен първите 2 дена бяха повече от кошмарни, виждах всякакви вкусотии като си затварях очите и т.н. , ама се свикваУспех на всички !!!
Първоначално написано от MichellePhan
има си тема за 90 дневната направена от Ивето или нещо такова.. разрови се, ще я намериш.
Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..
Ехейй.. откога не съм виждала тази темичкаа.. :ХПървоначално написано от myl0weee
То има доста писано в нея.. Ама кой знае каде се е загубила..![]()
Аз ще потърся пък дано я видя някаде..
![]()
Но може би няма голям смисъл при положение, че има нова тема за всички диети..
![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
Аз лично винаги съм спазвала тази.
1 ден – кисело мяко с мюсли
2 ден – натурален сок и плодове
3 ден – ориз
4 ден – кисело мяко с мюсли
5 ден – пълнозърнест хляб и сирене
6 ден – зеленчуци
7 ден – кисело мяко с мюсли
8 ден – вода плодове
Повтаря се 2 пъти (тоест 16 дена) и е супер ефикасна ако искаш да отслабнеш с приблизително 5-6 кг., но щом искаш да станеш 50 ю, найстина треа да се посъветваш с диетолог.