- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Цветът за мен
аз се боядисвам вече повече от година и косата ми е мн ''жива'' ;D смисъл както си беше преди .. по-черна де
боядисай се ще ти отива (:
btw имаш мн яка Осмивка :P
So what if you can see the darkest side of me
No one will ever change this animal I have become..
Имам страното чуство,че сеедно и на 3те снимки са 3рьзлични момичетаПървоначално написано от vagarious
![]()
![]()
![]()
това,че другите са започнали от малки не значи,че и ти трябва да си съсипеш косатаПървоначално написано от Magichkaa_
иначе..какро решиш.би ти отивало,но ти е рано за боядисване.пък и белите коси значат късмет
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Какво общо имат другите?Първоначално написано от tonie__
Не съм казала,че им подръжавам по някакъв начин.Просто казвам случаи..
По тая логика с късмета ще трябва да си ходя с бяла коса докато не умра..![]()
Първоначално написано от shadows92
Неее ;ддд Аз съм си,бее!![]()
![]()
На 17 съм и имам същия проблем като тебе с бялата косаБоядисвам се червена, като на твоята възраст почнах само горния пласт коса да боядисвам, но после реших цялата. Според мен не си прави руси кичури, ще съжаляваш. Да, косата ти ще стой жива, но самите кичури като метла, според мен е грозно. Моята коса нито е опадала, нито се е изтощила от боядисването, може би зависи и от самия организъм. Цветът мисля, че ще ти отива.
![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Може ли само да попитам,тъй като са ми казвали,че след като се боядисаш веднъж и белите коси се увеличават..Верно ли е?Първоначално написано от marin4itu
![]()
![]()
Да, защо не... Като гледам е малко по-светъл от естествения ти цвят.
Здрасти![]()
Много си хубава. Според мен ще ти отива, но ползвай безамонячна боя, по възможност някоя от професионалните и след като се боядисаш , използвай по-честичко маски и балсами. Може да си купиш ампулка за след боядисванеПитай фризьорката ти , тя ще ти обясни ;о
Успехче![]()