- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- ''Gossip Girl'' или ''O.C''
Първоначално написано от xGossipGirlx
x_x
Audio ergo sum
Избирам O.C. Другото дори не съм го гледал.
Това не, че съм го изгледал де, но имам някаква представа (не питайте как xD)
Знае ли се...може пък да си го сваля и да го изгледам цялото.![]()
И двата сериала не ми харесват
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
И двата сериала са добри, но определено залагам на Клюкарката - някак си ми е по-интересн, има интриги в абсолютно всеки епизод и така е направен, че с нетърпение очакваш следващияОбщо взето винаги свършват неочаквано за мен ...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
това е висша модаПървоначално написано от AFT
да малко по-така е ама всеки с вкуса си.Една от главните причини да стоя до 2 часа да гледам повторенията на Клюкарката е тази,заради стила.Толкова го обичам и не мога да му се нагледам
А иначе аз филма си го гледам от лятото на 2008,когато филмът вобще не се знаеше из България( в България някъде към 2009 го пуснаха) така че не може да се каже,че съм повлияна от модата.В сериала всичко ми харесва.Във всеки епизод се случва нещо интересно
О.С. само първият и четвъртият сезон ми харесаха.Мариса много драми прави(не че в клюкарката няма драми) и просто нещо не ме кефи.От О.С. най ми хареса Самър и нейната промяна,как накрая стана активистка![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Нейтън FTWКофти обаче че пропада в последно време
А пък Джени се облича супер готино
![]()
Audio ergo sum
Гласувам с две ръце за Клюкарката![]()
"I can't live in a world where you don't exist"-Edward Cullen
Кварталът на богатите.![]()
I hate it when Brad Pitt calls me when I'm in bed with Johnny Depp...
Poor Brad! But it's over! I'm with Johnny! ♥
-----
Johnny Depp