.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Определено си малка, той също

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Темата е ебавка
    а другият вариант е да си изключително тъпа.Избери си вариант-и двата са верни
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    абе я си играй с куклите.. за кво ти е да правип секс на тези години! спокк цял живот ще ти дава х*йове.. поне си изживей детството !!

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Никак не е нормално!
    Поне изчакай да минеш 8 клас, тогава биологията ще те подготви..
    Вафла..

Повече от фен Аватара на c0ci
    Кат си се прави прави..никой не мое ти каже нищо..дерзай

Супер фен Аватара на psych0
    мисля че сама можеш да си отговориш на въпроса,НЕ НЕ НЕ!
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

На 13 години не го прави, ако го направиш толкова малка после няма да ти е интересно. Пак и аз мисля че си има време за всичко. Така че не бързай сексът няма да ти избяга. Ако не е с това момче ще е с друго.

Не!
    "Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."

даже си закасняла ако питаш мен .. трябвало е още в детската градина да почнеш .. и сега вече да си майка на близнаци телето от които е мъжко

Голям фен Аватара на Dollystar
    Цитирай Първоначално написано от mArChEtYy
    Цитирай Първоначално написано от devilchetu160
    Според мен ти си решаваш .. след като искаш и мислиш че си готова а и ако приятелят ти е съгласен ... но мисля че 13 е прекалено ранна възраст ..
    ++
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Не е нормално !!! Сега можеш да си изпиеш млякото и да си легнеш защото определено си малко даже и да си мислиш такива работи

--------------------------------------------------------

Тъ и аз да се включа..
    аз го направих на 14.. мнооу тъпо, по тъпото беше че и тя беше на толкова, а е много интересно когато седнат 2 ма младока не виждали още половия орган на другия да правят секс.. просто е кумично..
    да де след 2-3 тия път успяхме да направим нещо горе-доле на секс мясащо... но..
    като човек с опит ще ти кажа не дей.. първият път винаги трябва да е първо с някой по голям(с повече опит) и второ поне да си на 16-17.. защото в противен случай няма да е секс ми"я бутни твва тука, ма чакай то не може да влезне" просто трагедия..
    а първия път трябва да е хубаво, да не кажем невероятно..
    на мен първия ми път беше много тъпо както казах по нагоре, затова и не го повторих до 16 годишна възраст.. няма смисъм да си разваляш представата за секс, и още по малко тоя пиклю дето е на 16 и се фали че е правил много секс, първо не го вярвам, второ до колкото разбрах ти искаш да правиш секс заради него.. защото той е правил, гъзар е и за да сте заедно тр се чукате?
    сефтето винаги трябва да е когато си готова, и да е приятно...
    на тоя 16 годишен сополанко, кажи му да дойде аз да му набия един в пърдялника да види какво, и да помисли другия път

не е нормално , но не е и невиждано ...

Ако си от ромски произход ти е късно вече. Нормалните хора го правят към 16-17 годишна възраст. [ или се лъжа ]

Град
    На изток от рая
    Ми то вече стана масово измежду малолетните тъй,че ...!
    И като ти се хареса,и като се отприщиш: +1 курвa

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

Един съвет...Намери си по-малък приятел който евентуално е на твоя акъл и възраст...Тоя батко вече е минавал такива като тебе и ги има за бройки.Ти си поредната...

You have been warned.
    rawrawrlarlawrlwalrawlrarl

Eстествено ,че не е нормално ,но в такова поколение и от 12 годишни почват.

според мен на 13 ти е рано... ако си решила няма как да те спрем, но наистина хубаво си помисли. Не го прави само, за да си като приятелките ти или нещо подоно. Това е мн лично и никoй не може да ти каже кога си готова, освен ако ти не го почувстваш наистина. Трябва да си абсолютно сигурна в човека, с които го правиш и да му имаш страшно голямо доверие...

Голям фен
    малка си изчакай. знам, че хормоните ти бушуват и сегашният ти приятел ти обяснява колко много те обича и как ще е супер внимателен и че няма по подходящ момент да го направите, НО на 13 си недостатъчно пораснала за да разграничиш истинската обич от привличане и нагон, всяко момче на 16 би ти казало че те обича и че ще бъде внимателен само за да си легне с теб. За да изпиташ нещо различно от болка и отвращение при първия си път те съветвам да поизчакаш поне 2 3 години, тогава ще си със съвсем различно мислене и може би ще имаш сериозна връзка важно е да имаш доверие на човека до себе си да си 100% сигурна в този човек, което на 13 е трудно да се каже.

Хаха в днешно време всичко е нормално, но малко неща са морални и правилни. Съмнявам се да се чувстваш готова. Съветвам те да не го правиш заради него - след него ше има още момчета, пък девственост се губи само веднъж. Цял живот секс ше правиш, радвай си се детството още някоя-друга година, после го мисли другото.
    Чиста любов.
    Усмивка на дете.
    Изведнъж кръв
    и груби мъжки ръце.
    ~*~

Град
    В пространството
    Не - не е нормално! минимално 15-16 според мен

ще съжаляваш, дори и да няма гафове..просто не ти е нужен секс, говори с "гаджето"

Много, ама много си малка! Изобщо не знам за къде бързаш...
    И между другото- много са ми глупави теми. Защо не питате "да пишкам ли?" Форума е целият ви живот...ми помислете малко с главите си!
    Готова ли си, от къде да те знам- ти си знаеш, прави каквото искаш...егати
    The grand essentials of happiness are: something to do, something to love, and something to hope for.

Мега фен Аватара на machoka
    Не не е нормално и трябва да изчакаш.

Няма друго възможно мнение по темата!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си