- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е да правя секс на 13 години..
Темата е ебавка
а другият вариант е да си изключително тъпа.Избери си вариант-и двата са верни![]()
абе я си играй с куклите.. за кво ти е да правип секс на тези години! спокк цял живот ще ти дава х*йове.. поне си изживей детството !!
Никак не е нормално!
Поне изчакай да минеш 8 клас, тогава биологията ще те подготви..![]()
Вафла..
Кат си се прави прави..никой не мое ти каже нищо..дерзай
мисля че сама можеш да си отговориш на въпроса,НЕ НЕ НЕ!![]()
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
На 13 години не го прави, ако го направиш толкова малка после няма да ти е интересно. Пак и аз мисля че си има време за всичко. Така че не бързай сексът няма да ти избяга. Ако не е с това момче ще е с друго.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
даже си закасняла ако питаш мен .. трябвало е още в детската градина да почнеш .. и сега вече да си майка на близнаци телето от които е мъжко![]()
![]()
Първоначално написано от mArChEtYy
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Не е нормално !!! Сега можеш да си изпиеш млякото и да си легнеш защото определено си малко даже и да си мислиш такива работи![]()
--------------------------------------------------------
Тъ и аз да се включа..
аз го направих на 14.. мнооу тъпо, по тъпото беше че и тя беше на толкова, а е много интересно когато седнат 2 ма младока не виждали още половия орган на другия да правят секс.. просто е кумично..
да де след 2-3 тия път успяхме да направим нещо горе-доле на секс мясащо... но..
като човек с опит ще ти кажа не дей.. първият път винаги трябва да е първо с някой по голям(с повече опит) и второ поне да си на 16-17.. защото в противен случай няма да е секс ми"я бутни твва тука, ма чакай то не може да влезне" просто трагедия..
а първия път трябва да е хубаво, да не кажем невероятно..
на мен първия ми път беше много тъпо както казах по нагоре, затова и не го повторих до 16 годишна възраст.. няма смисъм да си разваляш представата за секс, и още по малко тоя пиклю дето е на 16 и се фали че е правил много секс, първо не го вярвам, второ до колкото разбрах ти искаш да правиш секс заради него.. защото той е правил, гъзар е и за да сте заедно тр се чукате?
сефтето винаги трябва да е когато си готова, и да е приятно...
на тоя 16 годишен сополанко, кажи му да дойде аз да му набия един в пърдялника да види какво, и да помисли другия път![]()
не е нормално , но не е и невиждано ...
Ако си от ромски произход ти е късно вече. Нормалните хора го правят към 16-17 годишна възраст. [ или се лъжа]
Ми то вече стана масово измежду малолетните тъй,че ...!
И като ти се хареса,и като се отприщиш: +1 курвa
Един съвет...Намери си по-малък приятел който евентуално е на твоя акъл и възраст...Тоя батко вече е минавал такива като тебе и ги има за бройки.Ти си поредната...
You have been warned.
rawrawrlarlawrlwalrawlrarl
Eстествено ,че не е нормално ,но в такова поколение и от 12 годишни почват.
според мен на 13 ти е рано... ако си решила няма как да те спрем, но наистина хубаво си помисли. Не го прави само, за да си като приятелките ти или нещо подоно. Това е мн лично и никoй не може да ти каже кога си готова, освен ако ти не го почувстваш наистина. Трябва да си абсолютно сигурна в човека, с които го правиш и да му имаш страшно голямо доверие...
малка си изчакай. знам, че хормоните ти бушуват и сегашният ти приятел ти обяснява колко много те обича и как ще е супер внимателен и че няма по подходящ момент да го направите, НО на 13 си недостатъчно пораснала за да разграничиш истинската обич от привличане и нагон, всяко момче на 16 би ти казало че те обича и че ще бъде внимателен само за да си легне с теб. За да изпиташ нещо различно от болка и отвращение при първия си път те съветвам да поизчакаш поне 2 3 години, тогава ще си със съвсем различно мислене и може би ще имаш сериозна връзка важно е да имаш доверие на човека до себе си да си 100% сигурна в този човек, което на 13 е трудно да се каже.
Хаха в днешно време всичко е нормално, но малко неща са морални и правилни. Съмнявам се да се чувстваш готова. Съветвам те да не го правиш заради него - след него ше има още момчета, пък девственост се губи само веднъж. Цял живот секс ше правиш, радвай си се детството още някоя-друга година, после го мисли другото.
Чиста любов.
Усмивка на дете.
Изведнъж кръв
и груби мъжки ръце.
~*~
Не - не е нормално! минимално 15-16 според мен
ще съжаляваш, дори и да няма гафове..просто не ти е нужен секс, говори с "гаджето"![]()
Много, ама много си малка! Изобщо не знам за къде бързаш...
И между другото- много са ми глупави теми. Защо не питате "да пишкам ли?"Форума е целият ви живот...ми помислете малко с главите си!
Готова ли си, от къде да те знам- ти си знаеш, прави каквото искаш...егати![]()
The grand essentials of happiness are: something to do, something to love, and something to hope for.
Не не е нормално и трябва да изчакаш.
Няма друго възможно мнение по темата!