- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Забавно ли ви е в училище?
От там ли са ви най-добрите приятели?
При мен не е така...Много ми е гадно и само чакам да дойде събота и неделя и да се видя с приятелите ми!![]()
![]()
![]()
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
Да, определено ми е забавно в училище. Там са една наистина голяма част от най-близките ми приятели и познати. Е, все пак и от други училища имам, но не може всички да сме от 1 училище, не го решавам аз. Иначе весело ми е, хубаво ми е, чувствам се добре. Даже като стане вече началото на Септември и изгарям от желание да тръгна на училище, защото ми е скучно.Абе .. хубаво ми е.
![]()
ами зависи ... в новия клас си имам компанийк от 3-4 човека, с които се разбираме добрено не мога да кажа най- добри приятели ... най- добрите ми приятели са далече от моето даскало, и чакам уикенда, за да ги видя
![]()
Да бе, велико, по 3-4 контролни на седмица, изпитване почти всеки час. Междучасия по десет минути и едно 20, колкото да прехвърлиш уроците за следващия час понеже си бил уморен да наблягаш вчера след училище на това, а кефа от това да понаправиш някоя глупост с приятели можеше и да го има, за останалото кратко време, ако не бяха камерите, които те карат да се чувстваш като в затвор. Айде да споменем и че и униформи ще сложат - лятото или пола си ще трябва да сменям за да вървя с поличка или ще цапам на 30-40 градуса в дълги гащи и обувки.
БОГ ДА БЛАГОСЛОВИ УЧИЛИЩЕ!
Че как,аз за даскалото живея.Двойки,клас лицемери и парвенюта,учители току що излезли от меките стени....какво повече да искам?
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
да,може да се каже,че ми е забавно и не най-добрите ми приятели не са ми в училище![]()
МОМИЧЕ!
На мен ми е много забавно в училище, както в междучасията, така и в часовете. С повече от най-близките ми приятели учим в едно училище, макар някои и да са в другата смяна. Пък, що се отнася до контролните, гадните даскали, изпитванията и оценките, в момента, в който звънецът бие и се съберем комапанията в коридора всичко се забравя.![]()
Първоначално написано от snufff
15.09.09-денят на най-голямата грешка в живота ми
никак не мие забавно,естествено има и изку4ения![]()
Зависи от каква гледна точка го гледам. Всяка вечер трябва да вися до 1-2, за да изкарвам прилични оценки и обикновено съм трупясала в даскало. Мразя си класа повече от всичко, направо при мисълта ми се повдига, малкото готини хора са се сдухали и единственото, което ме крепи е, че най-добрата ми приятелка е в класа и си правим кефа доколкото може. Като изключим, че класът ми е шибан и едва си изкарвам оценките, ми е забавно. Все се намира по нещо/някой да ми направи деня.
I will never bother you,
I will never promise to,
I will never follow you,
I will never bother you.
НЕ и аз сао чакам почивните дни и ваканцийте да се разбия с приятели![]()
Мен даскалото си ме кефи. Повечето учители са готини и преподават много добре. Часовете минават с доста шеги от наша страна и лафове на даскалите, които направо ни затапват. Едни от най - добрите ми приятели са от там и редовно след часовете отиваме някъде да разпуснем.
Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!
Същото е и при мен +Първоначално написано от cookie_master
![]()
ЕстестФено,че ми е забавно,как иначе ще искам да ходя?!![]()
![]()
![]()
![]()
в моя клас са само простаци![]()
да, забавно ми е в даскало![]()
+++Първоначално написано от CrAzYanDlaZy
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Мнооо ми е забавно.Особено ми е много забавно,че има коалиция на даскалите срещу нашия клас и в учителската се говори нон стоп против нас.И са решили,че тряя да ходиме да им се извиняваме за некви тъпотии... иначе е мн яко в клас,там са ми всичките приятели що годе.
Доста забавно даже.
Не ходя редовно обаче де...за съжаление :/
Забавно ми е в даскало.Правя някви щуротии и все съм център на внимание.![]()
![]()
Имам доста приятели от даскало.Учим готини неща по любимите ми предмети-химия;биология;математика. чителите ни разсмиват често.Абе изобщо как човек да се не радва на най-готините години от живота си - тийн-годините !
![]()
Не.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Еми... може да се каже, че да ^^ Имам си готина компания, с която сме от един клас... може да изглежда незряло, но просто си е така ^^ имам си доста приятели оттам. Колкото до даскалите...еми с някои се харесваме, с други - не, но не ми пука особено - ако ми е интересно по някой предмет се старая да го схвана и толкова.
От друга страна понякога хиииич не ми се седи и като си помисля колко яко си прекарвам лятото ми иде да заеба всичко xD
I'm yours.
не,за жалост . .
[size=2][i][b]All that we are is the result of what we have ever thought -Buddha.