.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 94
    Повече от фен
    Град
    плд

Забавно ли ви е в училище?

От там ли са ви най-добрите приятели?

При мен не е така...Много ми е гадно и само чакам да дойде събота и неделя и да се видя с приятелите ми!
    Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!

Град
    around the world !
    Да, определено ми е забавно в училище. Там са една наистина голяма част от най-близките ми приятели и познати. Е, все пак и от други училища имам, но не може всички да сме от 1 училище, не го решавам аз. Иначе весело ми е, хубаво ми е, чувствам се добре. Даже като стане вече началото на Септември и изгарям от желание да тръгна на училище, защото ми е скучно. Абе .. хубаво ми е.

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    ами зависи ... в новия клас си имам компанийк от 3-4 човека, с които се разбираме добре но не мога да кажа най- добри приятели ... най- добрите ми приятели са далече от моето даскало, и чакам уикенда, за да ги видя

не особено

Да бе, велико, по 3-4 контролни на седмица, изпитване почти всеки час. Междучасия по десет минути и едно 20, колкото да прехвърлиш уроците за следващия час понеже си бил уморен да наблягаш вчера след училище на това, а кефа от това да понаправиш някоя глупост с приятели можеше и да го има, за останалото кратко време, ако не бяха камерите, които те карат да се чувстваш като в затвор. Айде да споменем и че и униформи ще сложат - лятото или пола си ще трябва да сменям за да вървя с поличка или ще цапам на 30-40 градуса в дълги гащи и обувки.
    БОГ ДА БЛАГОСЛОВИ УЧИЛИЩЕ!

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Че как,аз за даскалото живея.Двойки,клас лицемери и парвенюта,учители току що излезли от меките стени....какво повече да искам?
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Супер фен Аватара на cookie_master
    да,може да се каже,че ми е забавно и не най-добрите ми приятели не са ми в училище
    МОМИЧЕ!

Супер фен Аватара на Djuff
    УЧИЛИЩЕ РУЛЕЕЗ x33

Голям фен Аватара на Seductress
    На мен ми е много забавно в училище, както в междучасията, така и в часовете. С повече от най-близките ми приятели учим в едно училище, макар някои и да са в другата смяна. Пък, що се отнася до контролните, гадните даскали, изпитванията и оценките, в момента, в който звънецът бие и се съберем комапанията в коридора всичко се забравя.

Голям фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от snufff
    не особено
    15.09.09-денят на най-голямата грешка в живота ми

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    никак не мие забавно,естествено има и изку4ения

Зависи от каква гледна точка го гледам. Всяка вечер трябва да вися до 1-2, за да изкарвам прилични оценки и обикновено съм трупясала в даскало. Мразя си класа повече от всичко, направо при мисълта ми се повдига, малкото готини хора са се сдухали и единственото, което ме крепи е, че най-добрата ми приятелка е в класа и си правим кефа доколкото може. Като изключим, че класът ми е шибан и едва си изкарвам оценките, ми е забавно. Все се намира по нещо/някой да ми направи деня.
    I will never bother you,
    I will never promise to,
    I will never follow you,
    I will never bother you.

Град
    BurgasS
    НЕ и аз сао чакам почивните дни и ваканцийте да се разбия с приятели

Град
    София
    Мен даскалото си ме кефи. Повечето учители са готини и преподават много добре. Часовете минават с доста шеги от наша страна и лафове на даскалите, които направо ни затапват. Едни от най - добрите ми приятели са от там и редовно след часовете отиваме някъде да разпуснем.
    Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от cookie_master
    да,може да се каже,че ми е забавно и не най-добрите ми приятели не са ми в училище
    Същото е и при мен +

Ем с мойте идиоти немога се оплача

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    ЕстестФено,че ми е забавно,как иначе ще искам да ходя?!

в моя клас са само простаци
    да, забавно ми е в даскало

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    Цитирай Първоначално написано от CrAzYanDlaZy
    ами зависи ... в новия клас си имам компанийк от 3-4 човека, с които се разбираме добре но не мога да кажа най- добри приятели ... най- добрите ми приятели са далече от моето даскало, и чакам уикенда, за да ги видя
    +++
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Мнооо ми е забавно.Особено ми е много забавно,че има коалиция на даскалите срещу нашия клас и в учителската се говори нон стоп против нас.И са решили,че тряя да ходиме да им се извиняваме за некви тъпотии... иначе е мн яко в клас,там са ми всичките приятели що годе.

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Доста забавно даже.
    Не ходя редовно обаче де...за съжаление :/

Град
    в света на приключенията ..
    Забавно ми е в даскало.Правя някви щуротии и все съм център на внимание. Имам доста приятели от даскало.Учим готини неща по любимите ми предмети-химия;биология;математика. чителите ни разсмиват често.Абе изобщо как човек да се не радва на най-готините години от живота си - тийн-годините !

Не.
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Фен Аватара на YourFavouriteDrug
    Град
    Бургас :)
    Еми... може да се каже, че да ^^ Имам си готина компания, с която сме от един клас... може да изглежда незряло, но просто си е така ^^ имам си доста приятели оттам. Колкото до даскалите...еми с някои се харесваме, с други - не, но не ми пука особено - ако ми е интересно по някой предмет се старая да го схвана и толкова.
    От друга страна понякога хиииич не ми се седи и като си помисля колко яко си прекарвам лятото ми иде да заеба всичко xD
    I'm yours.

Град
    with Christopher Drew <3
    не,за жалост . .
    [size=2][i][b]All that we are is the result of what we have ever thought -Buddha.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си