.
Затворена тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Сперма в пениса след секс?Спешно! :)

Не ми идва трети ден и се чудя ако съм правила секс без презерватив, ,момчето е свършило отвън,измило се е и после пак без презерватив има ли възможност да е останало в каналчето му сперма и после да излязла и да е станала работата.Пишете че ми е спешно.Искам да се успокоя!

Ако прочета още една такава тема сигурно ще скоча от някой небостъргач. Не мога да разбера кое от "сексът без презерватив води до забременяване" не разбрахте! Ако не се забременяваше циганите нямаше да имат по 10 деца. измит, неизмит пак си е опасно! Дори от предеякулационната течност има възможност да се забременее.
    Нека маратонът да започне сега!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от SexyZnayko
    Ако прочета още една такава тема сигурно ще скоча от някой небостъргач. Не мога да разбера кое от "сексът без презерватив води до забременяване" не разбрахте! Ако не се забременяваше циганите нямаше да имат по 10 деца. измит, неизмит пак си е опасно! Дори от предеякулационната течност има възможност да се забременее.
    Точно..Кратко..Ясно
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

трябва да се измие и да се "изходи" по малка нужда и чак тогава може би

Супер фен Аватара на psych0
    ++
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

добре де ясно ми е това!Знам го,ама ето наложило ми се е един път да стане ! всеки прави тъпи грешки,а и не на всеки живота е перфектен.Още повече не отговорихте на въпроса ми дали остава сперма в канала и сперматозоидите живи ли са изобщо там,при положение че са стояли поне 5 минути! Можеше с един кратък отоговор да или не дори да се приключи темата и да се заключи дори,ама вие искате да се подигравате.Няма значение,благодаря за отговора който ми дадохте
    Явно форумите не са за помощи споделяне на опит ,а за подигравки и обвинения

Цитирай Първоначално написано от AlaBalaa
    мерси ще знам за следващия път

Цитирай Първоначално написано от angelqueen
    добре де ясно ми е това!Знам го,ама ето наложило ми се е един път да стане ! всеки прави тъпи грешки,а и не на всеки живота е перфектен.Още повече не отговорихте на въпроса ми дали остава сперма в канала и сперматозоидите живи ли са изобщо там,при положение че са стояли поне 5 минути! Можеше с един кратък отоговор да или не дори да се приключи темата и да се заключи дори,ама вие искате да се подигравате.Няма значение,благодаря за отговора който ми дадохте
    Явно форумите не са за помощи споделяне на опит ,а за подигравки и обвинения
    Първо правило във "Форумите" е първо четеш после питаш! Сперматозоидчетата живеят 24 часа извън семенниците (което е малко повече от 5те минути, които ти си им дала)!! ДА, сперма се задържа в каналчето!

И КАКВО ЗНАЧИ ЕДИН ПЪТ МИ СЕ НАЛОЖИ???? Сега един път ще ти се наложи да си на ръба на нервна криза без да знаеш какво става докато не минат 14 дни. А в по-лошият случай ще ти се НАЛОЖИ да се разделиш с няколко стотин лева за аборт и ще се научиш че е НАЛОЖИТЕЛНО да имаш 1 презерватив в себе си!
    Нека маратонът да започне сега!

Супер фен Аватара на cookie_master
    направо още от сега скачай
    МОМИЧЕ!

И КАКВО ЗНАЧИ ЕДИН ПЪТ МИ СЕ НАЛОЖИ???? Сега един път ще ти се наложи да си на ръба на нервна криза без да знаеш какво става докато не минат 14 дни. А в по-лошият случай ще ти се НАЛОЖИ да се разделиш с няколко стотин лева за аборт и ще се научиш че е НАЛОЖИТЕЛНО да имаш 1 презерватив в себе си!
    защо трябва да чакам 14 дни,знам че звучи ужасно,ама не ми се карай повече моля те! явно съм много тъпа и задръстена,ама какво да правя незнам просто ;(

Супер фен Аватара на galu6a
    по-принцип има такава вероятнст ,но е малска щом ти закаснява направи си тест ,а не чакай 14 дни и не се притеснявай толкова мн има куп прични поради ,които може да ти закаснее
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    А за тия тестове не ми се еналагало ама нали сеа рекламират новия Шурчек и доколкото аз разбирам точен по всяко време-значи че когато и да го ползваш дори и утре даже ще отчете верно-таака ли е или не?
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Повече от фен Аватара на c0ci
    ууууууууууууу аман

чайте вие чак до аборт го искарахте.. душко, просто си направи тест, ако е положителен има не малко хапчета по 30-40 лева които могът да прекъснат този проблем, не е нужно аборти и всякакви такива..

Цитирай Първоначално написано от angelqueen
    Цитирай Първоначално написано от AlaBalaa
    мерси ще знам за следващия път
    Нямам думи ;д
    Da da

Ако не се лъжа чак след като се изпикае му се прочиства инструмента

Голям фен
    трябва да отиде до тоалетна и след това да се измие иначе да остава ако не е отишъл до тоалетна

Мега фен Аватара на Rofl4e
    е направи си тест бе .. шуър чек.. около 3 лв е ..

Мега фен Аватара на machoka
    Не

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си