- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сперма в пениса след секс?Спешно! :)
Не ми идва трети ден и се чудя ако съм правила секс без презерватив, ,момчето е свършило отвън,измило се е и после пак без презерватив има ли възможност да е останало в каналчето му сперма и после да излязла и да е станала работата.Пишете че ми е спешно.Искам да се успокоя!![]()
Ако прочета още една такава тема сигурно ще скоча от някой небостъргач. Не мога да разбера кое от "сексът без презерватив води до забременяване" не разбрахте! Ако не се забременяваше циганите нямаше да имат по 10 деца. измит, неизмит пак си е опасно! Дори от предеякулационната течност има възможност да се забременее.
Нека маратонът да започне сега!
Точно..Кратко..ЯсноПървоначално написано от SexyZnayko
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
трябва да се измие и да се "изходи" по малка нужда и чак тогава може би
++Първоначално написано от SexyZnayko
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
добре де ясно ми е това!Знам го,ама ето наложило ми се е един път да стане !всеки прави тъпи грешки,а и не на всеки живота е перфектен.Още повече не отговорихте на въпроса ми дали остава сперма в канала и сперматозоидите живи ли са изобщо там,при положение че са стояли поне 5 минути! Можеше с един кратък отоговор да или не дори да се приключи темата и да се заключи дори,ама вие искате да се подигравате.Няма значение,благодаря за отговора който ми дадохте
![]()
Явно форумите не са за помощи споделяне на опит ,а за подигравки и обвинения![]()
Първо правило във "Форумите" е първо четеш после питаш! Сперматозоидчетата живеят 24 часа извън семенниците (което е малко повече от 5те минути, които ти си им дала)!! ДА, сперма се задържа в каналчето!Първоначално написано от angelqueen
И КАКВО ЗНАЧИ ЕДИН ПЪТ МИ СЕ НАЛОЖИ???? Сега един път ще ти се наложи да си на ръба на нервна криза без да знаеш какво става докато не минат 14 дни. А в по-лошият случай ще ти се НАЛОЖИ да се разделиш с няколко стотин лева за аборт и ще се научиш че е НАЛОЖИТЕЛНО да имаш 1 презерватив в себе си!
Нека маратонът да започне сега!
направо още от сега скачайПървоначално написано от SexyZnayko
![]()
МОМИЧЕ!
по-принцип има такава вероятнст ,но е малска щом ти закаснява направи си тест ,а не чакай 14 днии не се притеснявай толкова мн има куп прични поради ,които може да ти закаснее
![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
А за тия тестове не ми се еналагало ама нали сеа рекламират новия Шурчек и доколкото аз разбирам точен по всяко време-значи че когато и да го ползваш дори и утре даже ще отчете верно-таака ли е или не?![]()
чайте вие чак до аборт го искарахте.. душко, просто си направи тест, ако е положителен има не малко хапчета по 30-40 лева които могът да прекъснат този проблем, не е нужно аборти и всякакви такива..
Нямам думи ;дПървоначално написано от angelqueen
Da da
Ако не се лъжа чак след като се изпикае му се прочиства инструмента![]()