- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е да правя секс на 13 години..
Аз съм на 13 а приятелят ми на 16 .. Той го е правил не веднъж , но на мен ще ми е за първи път .. Страх ме е ,че ще боли .. И от това дали той ,че бъде див и безкруполен в секса..[/b]
Първоначално написано от didka155
Ти си на 13 и си тръгнала секс да правиш!?!?И след два дни-нова тема Бременна ли съм? Порасни малко и тогава.
+1001Първоначално написано от KpbCTHuKbT
Да, нормално е![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
Според мен ти си решаваш .. след като искаш и мислиш че си готова а и ако приятелят ти е съгласен ...но мисля че 13 е прекалено ранна възраст ..
![]()
++Първоначално написано от devilchetu160
![]()
...because days come and go...but my feelings for you are forever !!!
На 13 е все още рано..Но щом се чувстваш готова - няма какво да ти кажа..
Най-важното е да не се притесняваш..
А относно болката = при всеки е различно..При някои боли много,при някои даже няма и болка..
Същото е и с кръвта = при някои им е доста обилен,при други няма даже и капка кръв..
Но ще ти кажа = помисли отново и реши дали наистина искаш да го направиш![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Въпрос на личен избор. Каквото и да ти говорим тук, ти ако искаш ще го направиш.![]()
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
Не, кажи на бате си Педо Филов да почака две-три години.![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Ти тъп ли си е къв педофил е ? тва са 3 години не 30Първоначално написано от fenastz
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
Да, ама тя е на 13 - още дете. Помисли преди да демонстрираш невежеството си.Първоначално написано от eXpl0d3
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
+ Мъничко си...Първоначално написано от plum
![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
Първо се научи да се целуваш. Секс след 3-4 годинки поне (въпреки че сериозно ме съмнява да издържиш толкова, щом отсега питаш)
Нека маратонът да започне сега!
Ако те видя бих ти плеснал някой шамар.. Как ще правиш секс на 13 ти не си знаеш името бе момиче. След 2-3 години може и да ти дойде времето.
от колко време сте заедно
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Да нормално е все пак си на 13 и си закъсняла даже!Кво чакаш???Айде,че съученичките ти ще ти се присмиват сигорно си последната останала!Побързай!Няма време!Грабвай хуя,ти си на ход!![]()
Wazaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..............
По темата : Не е нормално да правиш секс на 13 !
това ми беше достатъчно ... НЕ не е нормално!!!Първоначално написано от didka155
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
по добре изчакаи още няколко годинки ако толкова искаш но си още малка
Според мен ще съжаляжаш се пак си на 13 годинки мн си мъничкапък и на 13 години е леко скучничко .... не се влечи към курвъ (току що ми го каза една моя приятелка просто предавам думи ... иначе недей моля те
)