- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с 3+ хора :)
Колко от вас са правили или искат да правят нетолкова инитмен секс? Тройки, четворки та и нагоре?
Нека маратонът да започне сега!
Темата е глупава.![]()
more then 4![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Не съм правила .. а иначе аз и той ме устройва най - много ..
Никакви други опции не желая ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Добре де, като те устройва да сте си само двамца не ви ли доскучава? Особено когато си с един човек по-дълго време? Пък и животът е кратък, аз мисля че трябва да се опита от всичко... или философията ми е грешна
Стандартен и ми е екстра! :P
Скука? .. че аз като го направя от скука ли ще е?Първоначално написано от SexyZnayko
Когато си повече време с някой е даже още по - добре .. това, че живота е кратък не значи, че трябва да се превърнеш в к*рва мината от целия квартал по отделно, а после и по тройки (мое мнение) ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ако фантазията ти работи няма да ти доскучее с един човекПървоначално написано от SexyZnayko
![]()
Тройка като идея ме привлича но не мисля че бих го направила.
Не съм чувствала до сега липса на друг освен партньора ми и не мисля и че ще почувствам. Според мен тези изпълнения са за хора без въображение.
Ако участва любимия ти човек е по-добре да сте само двамата. Ако групичката е от непознати, тогава вече ще се получи добра комбинацийка..примерно ти и още 3-4 човека. Пола вече според предпочитанията. Но, както казах, ако участва любимия човек - не деля![]()
аз и той; и аз и две момчетаПървоначално написано от SexyZnayko
,само толкова
Sleda ot liubovta
Ох, милата, "само толкова" ... да те ожали човекПървоначално написано от anichka12345678
![]()
![]()
Сексът е за двама![]()
Макар ,че понякога ме изкушава ,не бих го направила.![]()
Първоначално написано от SexyZnayko
![]()
![]()
ем принципно може и още ама от опит знам,че когато си с човек ,които обичаш и да се любят няма нищо по-добро от това.Като загубих любовта,вече го правиш от интерес,от задоволяване и от скука и от там са и тройките и други такива преживявания и в повечето случай третия човек понякое време става излишен и ако са някви близки приятели се получава и ревност и така.Иначе за хора ,които не са обвързани и нямат чувства няма лошо да експериментират.
Sleda ot liubovta
Първоначално написано от Hilary_
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Двама ,тва е положението иначе трябва да си ибати половия атлет да лангъркаш постоянно некви масовки.
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
четворка белот много ясно!
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
4![]()
![]()
Тройка с двама яки мъжаги много ясно.Обичам да ми отделят на мен внимание пък и повече от една пишка си е плюс.
+1Първоначално написано от Hilary_
![]()
I'm inlove with a criminal...
Всеки с предпочитанията си. Тъпо е да се поставят етикети според това, с колко души обича даден човек да го прави. Въпрос на личен избор и желания.![]()
а на колко си ?Първоначално написано от Fam0usGIRL