- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Водите ли си ДНЕВНИК
Такамм.. въпросът ми е водите ли си дневник? Защото аз се сетих че като малка постоянно си пишех нещо в дневника споделяхх но това беше преди 5-6-7 години. Сега като намерих един нов дневник все още празен реших да започна пак да си водя дневник и по този начин да си изливам душата.. да споделям..
Веднъж се надъхах и се отказах на другия ден.
Някак си ми се струва глупаво.
Трябва да сме новомодни ли?Първоначално написано от BabyDesi
Идеята на дневника е да намали когнитивния дисонанс и вътршното психично напрежение.
Не е като колан(да кажем), та да се фукаш.
Първоначално написано от iLovePussyJuice
Аз водя.
Водя дневник входяща/изходяща поща.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
като малка си имах,но след време ми омръзваше и го захвърлях..а сега толкова неща са ми на главата ,че аз самата не мога да ги формулирам,за да бъдат записани някъде..![]()
не, нямам ... дори да съм почвала да пиша, най-много 2 дена и дневникът бива захвърлен![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Не,мисля,че това е простотия
Водя си много отдавна.Имам около 5-6 изписани вече.
ДА,имам - но не пиша редовно..Напр. = деня,в който си ми се е случило нещо добро или лошо (което няма да забравя) и така![]()
![]()
Иначе не мисля,че това е простотия или пък е старомодно![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
по едно време имах, но вече не
Просто аз
не, не искам някой да го намери и да прочете неща, които само аз трябва да знам.. имам достатъчно умствен капацитет, за да запомням хубавите и лошите моменти![]()
Не, никога не съм
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
Преди 1-2 години съм писала последно в дневника си.Мисля пак да пиша.![]()
Вече не .
Не, но едно време си водех за известно времеСега ако го намеря някъде из архивите ще ми е страшно интересно да му хвърля едно око
![]()
Често съм се опитвала,ноо след 3/4 дена спирам да пиша ии..![]()
+1Първоначално написано от Shadowsogirl
![]()
nicolepcd