- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Водите ли си ДНЕВНИК
преди имах,но брат ми го прочете и си спомням че ме скъсваше от бъзици![]()
Преди си водех, а сега пиша в него през 3-4 месеца![]()
In the eye oft the storm but I ain't scared
Cause after the storm There'll be calm somewhere![]()
old nick: lori
И аз преди водех, но сега вече не.``
имам си днeвник в който пиша само когато имам наистина нужда да напиша нещо ..[/b]
Понеже ми се насъбраха много неща реших да описвам тези "неща"- дневника ще ми се води приятел![]()
Нямам.
Попринцип тази идея ми харесва , като цел / да си четеш след време и да се хилиш/ , но бих водила такъв, ако наистина има много интересни неща , които да пиша вътре. Нещо , които един ден , като чета да ми става приятно. Докато сега просто мога да пиша ежедневни работа , които всеки върши - нищо интересно.
![]()
когато бях по-малка да,ама сега нещо се отказах...![]()
ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.
Също!!!Първоначално написано от aloveyou
![]()
![]()
![]()
![]()
Таен дневник,да..Преди имах и много пишех в него,но вече не..и за капак му загубих ключа..иначе може би още щях да си водя..![]()
никога не съм .. някво детинско ми се струва ..![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
тц тц по горе видях коментари от рода на тва е простотия и тем подобни. Пълни глупости!!! Как ще е простотия напротив това е начин след време да проследиш как ти е минавал живота.. да сравниш предишното си мислене със сегашното.. Да си припомниш кога къде и защо си се чувствал щастлив/а или тъжен/а .. Аз като бях 5-ти клас мисля си водех.. Еми да ви кажа сега като тръгна да го чета ми навява много приятни и сладки спомени.. Колко различно съм разсъждавала тогава.. Сега отскоро пак започнах да си водя дневник и не само, там си пиша стихотворения и тем подобни и не виждам нищо лошо.. След време тази тетрадка ще ми е златна и ще я чета С инетерес.. все пак тя побира най-важните ми мисли и чуства описани с думи..
Първоначално написано от aloveyou
Никога не съм си водила по простата причина, че не ми остава време, но наистина искам да си събирам мислите някъде.
Не.
Според мен е тъпо.
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
Не, не съм и имал.По едно време си мислех да си водя, но се отказах. Не са ми натежали толкова много чувствата.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
мдам, имам, но е на уърд документче..няма риск да го намери някой от нашите, а на компа ми никой не сяда
![]()
Нямам време/нерви за дневник. А и има с кого да си споделям, ако е толкова належащо.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666