.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 116
    em....az do sa sum imala dosta dnevnici v koito po4na da pisha max 1 sedmica i go zareja sled nqkolko meseca po4na nov i pak go zarqzvam....pri4inata e 4e nqmam dostatu4no vreme da otdelqm za pisane v dnevnik....i ve4e se otkazah ot takiva n6..

Цитирай Първоначално написано от yozii
    имам си днeвник в който пиша само когато имам наистина нужда да напиша нещо ..[/b]
    \/
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Нем.

Град
    Kyustendil
    Не това е глупаво за момче .. според мене
    [b][color=black]Espa

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Сега точно не .. Всъщност .. имам блог, който .. яко го заебах. И все пак ... имам си едно форумче, мое си, в което само аз мога да чета и пиша, и някак то ми се води като дневник. Иначе такъв на тетрадка .. хаха, от години не водя.

I'm inlove with a criminal...

Аз лично нямам .. но намерих дневника на майка ми .. Беше ми адски интересно да чета какво се е случвало с нея. ..

Имам 154-дневен дневник, който се е побрал в три тетрадки... Дните продължават да се увеличават.Много рядко обаче в дневниците си описвам нещо случило се през деня, да разказвам... Ежедневието ми често е доста сиво.Пиша за вътрешни преживявания или си пускам въображението на воля в рисуване/съчиняване/правене на таблици и схеми за разни измислени категории хора.

SoNormal
    Guest
    He.

Цитирай Първоначално написано от lipsvashh_mi
    като малка си имах,но след време ми омръзваше и го захвърлях..а сега толкова неща са ми на главата ,че аз самата не мога да ги формулирам,за да бъдат записани някъде..
    ++

Град
    WonderLand
    Не. Това, което трябва да се запомни, си го помня цял живот. Не ми тря да помня кога съм яла или срала.
    So sick of dime divas, fake bitches and masturbating motherfuckers !

като малка си имах,но след време ми омръзваше и го захвърлях..а сега толкова неща са ми на главата ,че аз самата не мога да ги формулирам,за да бъдат записани някъде..
    при мене е същото

Град
    Русе
    Като бях на 8 имах...

... Обичам те Ники ! ~*> (h)

Не. Пробвала съм ама, не пишех редовно...

да преди имах и пишех редовно но сега ми се случват прекалено много неща за да ги опиша абе и малко мързел относно писането

Супер фен Аватара на zoreto
    Не

Мега фен Аватара на Colouring
    Вече да. Супер странно ми е било как хората пишат няк'ви работи в тетрадка и си го пазят.. и е важно за тях.Това,което искат да си го помнят,ще го помнят и без дневник.Е,да..ама ето и аз ся имам.Не пиша к'во съм правила всеки ден и подобни работи,ами много важни и лични неща за мен.

ъъъъъъъ Кво е туй ?! ахахах
    ами нямам нямала съм и няма да имам поради мноо причини които май няма да изброявам ..

веднъж се надъхах писах 2,3 дни в него и се отказах

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    сега - НЕ.
    като малка - обожавах
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Град
    Russe
    Момче съм и мисля да имам .. мисля си че всеки един миг в живота трябва да се записва и да се помни все пак живеем само 1 живот нали ?

Повече от фен Аватара на whitediamond
    Не ми трябва.Нали си имам глава,за тази работа.Там си пазя всичко ,някои неща предпочитам да си ги запазя само за себе си,ако водиш дневник рискуваш някой любопитен да прочете някои неща,може би тези които не си искал да споделиш.Точно по тази причина не водя дневник.

Мега фен Аватара на Sisito941
    Цитирай Първоначално написано от sweet59kiss
    при мене е същото
    Дам,и аз съм така..То и като се сетя какво си писах там.. "Днеска излязох в еди колко си часа,играхме на кукли Барби,гонехме се с приятелчетата ми.." Ама и аз как помня.. Става ми смешно сега акто се сетя...Лапешки истории..била съм на 8-9 не повече..
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Мега фен Аватара на Sibel1990
    Град
    *Силистра*
    Да, но не пиша, само някои важни неща пък на 7/8 пишеш глупости сигурно незнам
    "Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    не нямал съм и няма да имам
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си