- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Водите ли си ДНЕВНИК
em....az do sa sum imala dosta dnevnici v koito po4na da pisha max 1 sedmica i go zareja sled nqkolko meseca po4na nov i pak go zarqzvam....pri4inata e 4e nqmam dostatu4no vreme da otdelqm za pisane v dnevnik....i ve4e se otkazah ot takiva n6..
\Първоначално написано от yozii
/
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
да![]()
Не това е глупаво за момче .. според мене![]()
[b][color=black]Espa
Сега точно не .. Всъщност .. имам блог, който .. яко го заебах.И все пак ... имам си едно форумче, мое си, в което само аз мога да чета и пиша, и някак то ми се води като дневник. Иначе такъв на тетрадка .. хаха, от години не водя.
![]()
I'm inlove with a criminal...
Аз лично нямам .. но намерих дневника на майка ми .. Беше ми адски интересно да чета какво се е случвало с нея...
Имам 154-дневен дневник, който се е побрал в три тетрадки... Дните продължават да се увеличават.Много рядко обаче в дневниците си описвам нещо случило се през деня, да разказвам... Ежедневието ми често е доста сиво.Пиша за вътрешни преживявания или си пускам въображението на воля в рисуване/съчиняване/правене на таблици и схеми за разни измислени категории хора.
He.
++Първоначално написано от lipsvashh_mi
Не. Това, което трябва да се запомни, си го помня цял живот. Не ми тря да помня кога съм яла или срала.
So sick of dime divas, fake bitches and masturbating motherfuckers !
Не. Пробвала съм ама, не пишех редовно...
да преди имах и пишех редовно но сега ми се случват прекалено много неща за да ги опиша![]()
абе и малко мързел относно писането
![]()
![]()
Вече да.Супер странно ми е било как хората пишат няк'ви работи в тетрадка и си го пазят.. и е важно за тях.Това,което искат да си го помнят,ще го помнят и без дневник.Е,да..ама ето и аз ся имам.Не пиша к'во съм правила всеки ден и подобни работи,ами много важни и лични неща за мен.
![]()
ъъъъъъъ Кво е туй ?! ахахах
ами нямам нямала съм и няма да имам поради мноо причини които май няма да изброявам ..![]()
![]()
веднъж се надъхах писах 2,3 дни в него и се отказах![]()
сега - НЕ.
като малка - обожавах![]()
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Момче съм и мисля да имам .. мисля си че всеки един миг в живота трябва да се записва и да се помнивсе пак живеем само 1 живот нали ?
Не ми трябва.Нали си имам глава,за тази работа.Там си пазя всичко ,някои неща предпочитам да си ги запазя само за себе си,ако водиш дневник рискуваш някой любопитен да прочете някои неща,може би тези които не си искал да споделиш.Точно по тази причина не водя дневник.
Дам,и аз съм така..То и като се сетя какво си писах там..Първоначално написано от sweet59kiss
![]()
![]()
"Днеска излязох в еди колко си часа,играхме на кукли Барби,гонехме се с приятелчетата ми.." Ама и аз как помня..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Става ми смешно сега акто се сетя...Лапешки истории..била съм на 8-9 не повече..
![]()
![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Да, но не пиша, само някои важни неща пък на 7/8 пишеш глупости сигурно незнам![]()
![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
не нямал съм и няма да имам![]()
![]()
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein