- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Половинка на сребърно сърце - Best friends
По въпроса с трите половинки - да, има. Даже за Коледа си подарявахме с приятелките и едната ни даде точно такова сърчице. Много е готинко.![]()
http://www.prikachi.com/images.php?files/1330153x.jpgПървоначално написано от whitebunny
![]()
Sick of crying, tired of trying, yeah, I'm smiling, but inside, I'm dying..
някой ще пусне ли снимка на тфа сърце дето се дели на 3.. любопитно ми е![]()
smile-it's the second best thing you do with your lips
В стз пред универсалния имаше за около 10 лв ама цяло
Някой знае ли къде мога да намеря такива от София??
имам същото като на снимката![]()
в пловдив си го взех за 4 лв
![]()
и с приятелката ми делках ме парите
Ееее боже ... много ясно, че имам предвид за цяло - просто питам колко ще излезе половинката ... и аз вече си взех де ... цялото беше 10 лева ... какви модератори - боже мили - Много е смешно ... много сте прости бе !!!
Ние сме 3 най- добри приятелки, и за Коледа едната купи кръгче с надписа, и се дели на 3Първоначално написано от galu6a
![]()
Първоначално написано от co0L_gIrL
а от къде си?????? щот на мене мн ми тряа такова....![]()
![]()
![]()
Има,само че са отвратителни.Мойто порозовя на 3тя ден ;дПървоначално написано от ShowMeHowToLie
В моя град преди около година си взимахме и то в магазина си има клещи и там те питат на колко да ти го делят иначе е цяло после само ти дават връзки. 8 лева беше..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Току-що си получих подаръка от Плевен![]()
Половинката с "ю" е в мен, страхотно е сърчицето:![]()
Не мисля, че ще е по-скъпо от 10-15лв. Обаче все пак зависи от бижутерията, в която ще отидеш!
Не мисля, че ще е по-скъпо от 10-15лв. Обаче все пак зависи от бижутерията, в която ще отидеш!
Някой може ли да ми каже в Пловдив къде мога да намеря защото обиколих половината магазини за сребро и ми казаха че нямат :X:X. Вече нз къде да търся. Моля ви се![]()
![]()
Хора моля кажете ми от къде да си взема и аз такова. Аз съм от гр.Горна Оряховица близо до гр. Велико Търново. Дайте ми някоиместа където да мога да намеря. И моля кажете ми места от гр.Горна Оряховица. Благодаря Ви !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
От къде сте го взели ?Първоначално написано от sexybitchsexy
Л О К О П Л О В Д И В <3 Д Ж Ъ С Т И Н Б И Й Б Ъ Р <3
Хора моля кажете ми от къде да си взема и аз такова. Аз съм от гр.Горна Оряховица близо до гр. Велико Търново. Дайте ми някоиместа където да мога да намеря. И моля кажете ми места от гр.Горна Оряховица. Благодаря Ви !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
има за 3ма, виждала съм , поотедeлно не се продават , какъв е смисъла ?!,просто си купуваш цялото и готово другия няма да разбере,че си го изгубила
( предполагам че щом авторката търси една част много ясно че си е изгубила своята )
според мен това е по-добрия вариант ..по-разчупено и оригинално, вече всеки втори е с онея сърчица,
+ http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...c54dt7He_yQqhb
Хора моля кажете ми от къде да си взема и аз такова. Аз съм от гр.Горна Оряховица близо до гр. Велико Търново. Дайте ми някоиместа където да мога да намеря. И моля кажете ми места от гр.Горна Оряховица. Благодаря Ви !!! Но аз искам да дели на 2 . . . моля ви !!!
еми поразходи се из бижутериите, магазините където продават сребро, не е сложно.![]()
Не знам моето сърце е от дърво... много ефектно. Майка ми го е купила от Трявна.![]()