- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ключове и ключодържатели
1ключ и 2 ключодържателя ( на училището и едно кръсче)
`only God can judge me!
4 ключа и 1 ключодържател със зодията ми. Имаше един период, в който ключодържателите ми бяха станали по обем колкото 2 юмрука на възрастен човек, свити един до руг.То не беше на кола ключодържател, зодийката ми, плюшено котенце, плюшено водно конче, кец,
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm inlove with a criminal...
3 ключа на една халка, нямам ключодържатели разни .
Първоначално написано от Jessie
![]()
![]()
![]()
аз сега съм с плюшена мечка,и половинка сърце бфф![]()
и котка ии пеперуда иии сърце![]()
1 ключ.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
и аз такаПървоначално написано от Neopitom3na
![]()
никви ключодържатели...
1 ключ!!! От колата!
2 ключа от къщата и 1 от апартамента 5 ключодържателя:
айфелова куличка от Франция
една метална рибка пак от Франция
един гущер с камъчета по него
едно надписче KISS
и едни 7 прозрачни топченца с някви бели неща в тях нанизани на една синя връзчица със слонче накрая - много ми е символично и много си го харесвам [7любимо число;синьо-любим цвят и слончето нoси късмет] случайна комбинация подарък ми е![]()
Имам 4 ключа.Преди имах един страхотен от Германия беше ми подарък от една много добра моя фр обаче нещо се счупи и сега съм с един най-обикновен червен.
Имам 4 ключа,от които ползвам само 1 ... Преди имах много ключодържатели,но сега имам само едно малко зарче да виси,да не е без хич ..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
1 ключч и многооо ключодържетели дето половината загубих![]()
` sтоя sама u sърцето мu sе kъsа, помня sамо kаk тu sъs мене skъsа ., лъжuте тu ехтят, аз паk sтраdам, не мога вsеku път dа тu прощавам .. ♫♪
1 ключ и 1 ключодържател (марихуанка) имаше и един пингвин дет го бях кръстила Споко ама го загубих ;[![]()
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!
![]()
3 ключа..единия за изхвърляне вече ;д
ии един жираф,една връзка от швейцария, едно мече, една верижка с топчета, едно момиченце от макдоналдс, една патица ;д едни от ейвън неща.. ;д
имам много ключодържатели защото когато ги махнах последния път си изгубих ключовете ии така..
2 ключа - за апартамента и за входа
2 ключодържатела - мечо пух и метално лагерче![]()
11 ключа и най обикновенна кожена примка с метална халка.
[b]Je fuis ce chemin, qui m'
Хах, и аз я имам..братовчед ми беше ходил до Париж и ми я беше взел за спомен..ама съм я завряла някъде и сега супер много ме е яд -.-Първоначално написано от spexx
Иначе имам 6 ключа..същност и аз си нямам идея защо са толкова много..ии 1 ключодържател-едно момиченце от сребро..супер сладурско е д;
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
2 ключа и една кожичка закачена за тях,дето е от 3 години.Иначе имам много ключодържатели,които не ползвам,а стоят забутани.
3 ключа и ключодържател мишка![]()