- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ТОЙ ИСКА А АЗ НЕ
Има едно момче което много обичам а той иска само секс какво да направя за да го разубедяя по някъкъв начин
Няма начин сори ако иска НАЧИ ИСКА И ТРЕА ДА МУ ГО ДАДЕШ!!!
GTA Stunting
Сама не виждаш какво пишеш - много ме обича и иска само секс. Ако толкова те обича ще те разбере, че още не си готова и не искаш. По - вероятно е да иска само секс и след него ще те изостави, така че първо ти го скъсай.
Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!
Първоначално написано от mech0
Първоначално написано от belinka
По темата: Няма как да го разубедиш .. недей да го правиш само заради едното му желание ще съжаляваш ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Виж ся... гледай каква е работата. Там е работата, че първо ти трябва правописен речник, за да е по-лесна комуникацията с него. Поне от сефте да те разбира какво иска си искала да кажеш. Второ, ако си от по-грозните направо му пускай, че иначе не се знае кога ще има друг влак за тебе. Ама, ако ся си от хубавите направо си търси някоя мутра с Ес-класа и дибел златен синджир (кило и нагоре) и два роба около него. Третия вариант и най-болезнения е да ти го натъпче както си му е редът.
Замажи ситуяцията с некоя всирка туй-онуй ,се пак нали те обича МНОГО ........
Не, определено пишеше че той много я обичал, ама нали знаеш че ако почти веднага си промениш мнението, то пише че не е редактирано, така че не е в мен грешката.Първоначално написано от Hilary_
![]()
Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!
ами а АКО ти го обичаш .. направи го .. не е болка за умиране .... не си личи после дали си или не си ..![]()
![]()
ее не знам тогава ..Първоначално написано от mech0
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ти па как можеш да обичаш такъв?
Да решим спора: Hilary_ е права, mech0 смени диоптъра.
АХАХХАХАХАХА вече обясних какво е станало, ама ти е толкова ограничен акъла, че и това не можеш да схванеш, нали ? Ама защо пък да не се обиждаме, нали така е по - лесно, вместо да мислим само да си показваме простотиите ?!?Първоначално написано от ILoveU2
Кратко точно и ясно ... Ще съжаляш![]()
При условие,че ТЯ НЕ ЖЕЛАЕ значи той няма да го получи..Не можеш да го задържиш щом това иска..даже според мене щом е така не се и опитвайПървоначално написано от Bixel
![]()
![]()
![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
Няма как да го разубедиш и както вече бяха казала,след секса - ще те оставе..Най-добре го скъсай ти..
А и не ми се вярва,че те обича толкова много = а иска само секс
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
От "обичам го" до "готова съм за секс" има много път ..
ima li na4in po koito da my kaja ne6to i taka da go razybedq ot toq seks
значи ся да направим равносметката любовта е по-възвишена от секса и същевремено идва първа стига глупости бе тия две думи са лишени от смисъл
Или му пускаш или го късаш няма друг варянтА той определено иска само секса и не те обича
![]()
--------------------------------------------------------
не си заслужава да бъдеш с него... щом е с теб само заради секса..![]()
Ще те потърси да те чука... Когато няма кво да чукаПървоначално написано от princessani
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
едва ли ще можеш
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
За първи (и надявам се последен) път съм съгласна с ХиларитоПървоначално написано от Hilary_
![]()
Грешките в живота ми го правят интересен!![]()
le parkour.. beatbox
.. break dance
Разкарай го , не си заслужава.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
от де на каде ако те обича ще чакаПървоначално написано от Bixel
+1Първоначално написано от mech0
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()