.

Виж резултатите на анкетата: За или против родителските срещи?

Гласували
63. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ЗА - защото съм добър ученик и искам да се похваля пред родителите ми

25 39,68%
  • ПРОТИВ - защото съм много зле в даскалото и родителите ми ще ма навикват

15 23,81%
  • няма значение за мене - защото каквото и да кажат на родителите ми - мен не ме засяга

23 36,51%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Мега фен Аватара на iiordanova
    Тея родителски срещи за мен са голяма глупост.
    Учителите не казват нищо ново, само се оплакват от дисциплина и не учене. И все като се заканват пред нас "На родителската ще кажа кой какво прави.. бла-бла" и си мислят,че някой ще се стресне от тези неща,които ги слушаме от малки. И единственото различно нещо, за което говорят са екскурзии,застраховки и такива неща. Най-много да се подпишат за нещо и айде край на родителската.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Аз съм ЗА родителските срещи..Добра ученичка съм и няма от какво да се страхувам..
    Но има и ученици,които не са добре /смисъл = хулигани/ и би трябвало родителите да знаят,какво правят децата им.Но това няма да промени тези ученици-хулигани,,Но родителите трябва да знаят.Поне според мен е така..
    ооо мен винаги ме хвалят, но по биология доста ме дострашава, защото тогава в той час си показвам и лудата страна
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Фен Аватара на shadowcrew
    Град
    Бургас - София
    Родителите ми отказоха да идват повече в училище по каквито и да е поводи след 5 клас.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Нямат абсолютно никакъв смисъл тия родителски.
    Всеки път е "Определени хора от класа създават проблем, има няколко, които правят еди-какво-си", при което родителите казват "Кажете имена", а учителят отвръща "Не, няма да цитирам имена". Къв е смисълът?
    Много сме шумни, много отсъствия, лоша дисциплина. Мрън-мрън.

Имам в четвъртък родителска, все ми е тая какво ще кажат, ама понякога на майка ми й идват лоши идеи от тях + че ми мрънка за оценки (що съм имала 5 по физика, примерно, което е пълна дебилщина).
    охх и аз миналата седмица имах родителска среща, ама + и учениците и цитираха имена и т.н. , но да нямат никакъв смисъл
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Фен Аватара на shadowcrew
    Град
    Бургас - София
    Имат как да нямат - събират "дарения" от родителите!

Нашите са на смени и много рядко се случва да не са на работа, а и по принцип не им се ходи. Иначе мен не ме бърка изобщо. Пък и на нашите срещи искат само пари. XDDDDD
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Намирам ги за загуба на време. Нищо ново не се обсъжда, преповтарят се едни и същи реплики всеки път. Считам за най-продуктивна срещата на родителите в кафенето, което се намира точно срещу даскало.
    You are broken, I can fix you...

Senior Member Повече от фен Аватара на CBETO3APA
    За мен няма значение .... добра ученичка съм ...
    Понякога поставяш стени около себе си, не за да отблъснеш хората, а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие! ♥

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от xAddicteDx
    абе, кофти си е, защото имам отличен успех, но пък праа доста мизерии и наще чак срам ги хваща, ама просто съм такава.
    същото.. целия клас сме така - не обичаме да слушаме и все измисляме някакви простотии да правим !! Няколко пъти ми се е случвало господина по АЕ да ми казва, че си пиша упражненията, справям се добре, но просто не спиран да говоря . Не мога просто.. колкото и да се опитвам най-много един час издържам .. с всичките тези часове АЕ се побърквам .
    Иначе съм против, тъй като говорят какви ли неща, които не винаги за вярни, а просто няма как да се защитиш.. и то по простата причина, че не си там .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си