- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Родителски срещи
Тея родителски срещи за мен са голяма глупост.
Учителите не казват нищо ново, само се оплакват от дисциплина и не учене. И все като се заканват пред нас "На родителската ще кажа кой какво прави.. бла-бла" и си мислят,че някой ще се стресне от тези неща,които ги слушаме от малки. И единственото различно нещо, за което говорят са екскурзии,застраховки и такива неща. Най-много да се подпишат за нещо и айде край на родителската.
ооо мен винаги ме хвалят, но по биология доста ме дострашава, защото тогава в той час си показвам и лудата странаПървоначално написано от SmilezZz
![]()
Живота е рисуване без гума за триене... : )
Родителите ми отказоха да идват повече в училище по каквито и да е поводи след 5 клас.
охх и аз миналата седмица имах родителска среща, ама + и учениците и цитираха имена и т.н. , но да нямат никакъв смисълПървоначално написано от PinkPan7her
Живота е рисуване без гума за триене... : )
Имат как да нямат - събират "дарения" от родителите!
Нашите са на смени и много рядко се случва да не са на работа, а и по принцип не им се ходи. Иначе мен не ме бърка изобщо. Пък и на нашите срещи искат само пари. XDDDDD
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Намирам ги за загуба на време. Нищо ново не се обсъжда, преповтарят се едни и същи реплики всеки път. Считам за най-продуктивна срещата на родителите в кафенето, което се намира точно срещу даскало.![]()
You are broken, I can fix you...
За мен няма значение .... добра ученичка съм ...![]()
Понякога поставяш стени около себе си, не за да отблъснеш хората, а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие! ♥
същото.. целия клас сме така - не обичаме да слушаме и все измисляме някакви простотии да правим !! Няколко пъти ми се е случвало господина по АЕ да ми казва, че си пиша упражненията, справям се добре, но просто не спиран да говоряПървоначално написано от xAddicteDx
. Не мога просто.. колкото и да се опитвам най-много един час издържам
![]()
.. с всичките тези часове АЕ се побърквам
.
Иначе съм против, тъй като говорят какви ли неща, които не винаги за вярни, а просто няма как да се защитиш.. и то по простата причина, че не си там.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33