- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Тест по Информационни технологий
Утре ще правя тест по информационни. Първата ми оценка по Информационни е 4и затова искам сега да искарам 6, за да имам 5 за срока. Намерих самият тест ( г-жата ги разпечтва от един сайт), направих го и ми излезнаха 3 грешки. Това пак е за 6, но все пак ако някой може да направи теста без грешка и да ми даде отговорите ще съм му много благодарна, защото самият тест след това не ти показва грешките. Моля ви без обиди. Знам, че ще кажете учи и т.н. и т.н. - уча! Просто искам да се подсигуря
. Защо тея Информационни ми развалят успеха и съм супер ядосана. Това е линкът на теста - http://www.ade.hit.bg/TEST6klas_2.exe
Много благодаря предварително на всички, който ми помогнат.
The Devil Fucks like God makes Love.
изкарах 19 точки сега като го направих..бих ти написала отговорите, но не знам дали всички са верни..![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Ами, те са 20 въпроса, значи имаш само 1 грешен, ако не те затруднявам, би ли ги написала...![]()
ТехнологиИ.
Първоначално написано от casey
1 - в
2 - б
3 - в
4 - б
5 - а
6 - в
7 - г
8 - г
9 - а
10 - б
11 - г
12 - а
13 - б
14 - а
15 - б
16 - в или г :>
17 - в
18 - б
19 - а
20 - а
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Горещо ти препоръчвам първо да научиш родния си език и чак тогава да се занимаваш с инфомационни технологиИ!!!Първоначално написано от casey
Оф, значи не мога да разбера защо само се заяждате заради правописни грешки. Да не би това да е форума - Граматика и Правопис - НЕ - това е тийнпроблем. Не мога да разбера какво толкова ви пречи и защо не спирате да се правите на интересни... Изглеждате страшно дребнави...Първоначално написано от didivid
![]()
+1Първоначално написано от casey
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.