Моята история е следната. От скоро излизам с едно момче, така да се каже хванах си ново гадже. Всичко добре засега, опознаваме се. Преди няколко дни излязохме на вън, хапнахме, изпихме по една биричка и дойде време да си ходим. Още в заведението усетих, че бирата започва да ми напомня за себе си, но аз съм си доста притеснителна по този въпрос (особено пред момче и то на втора-трета среща) и реших, че ще стискам. А и не беше толкова на зор положението, че да прекъсвам сладката приказка. Да ама само минута след като излязохме разбрах, че съм сбъркала, че не съм се отбила до WC-то. Така зверски ми се припишка, че направо… Мъча се да запазя максимална концентрация върху разговора, който водим, обаче зор ви казвам, ще се … напикая. До нас имаме около 20-ина минути пеша. Сториха ми се два часа. При това не, че компанията ми беше досадна, ми просто… . А той увлечен в някакви истории, върви си спокойно човечеца без да подозира за моя проблем. Е по едно време, накрая явно усети, защото ме попита, защото съм се разбързала. Накрая изплюх камъчето и си казах, че ми се пишка. На което той видимо подходи с разбиране, усмихна се и даже ми предложи да се отбия до (зад) едни постройки наблизо. Но за мен това беше абсурдно да го направя и единствената ми възможност беше да продължавам да стискам и да се надявам, че ще устискам. Разбързахме се, стигнахме до нас, нямаше много време за романтика, трябваше да тичам В крайна сметка стигнах… точно навреме и останах суха. Следващия път ми беше леко неудобно в началото, помислих си да не би да е изтълкувал погрешно моето бързане. Но все едно, все още сме си заедно и засега пича ми харесва.
А на вас случвало ли ви си е да попаднете в такава неловка ситуация?