- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Изчерпа ли се Хана Монтана?
Кво е имала да изчерпва само не ми е ясно..
Всяко вдишване е квадратче към теб...
аа ужас..аз викам да ги махнат всички (Майли,Деми ии оная другата Селена )![]()
мхм.Първоначално написано от tanchu
![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Е, че те какво толкова дават, че да се изчерпи?Те тогава и Джонас брадърс са се изчерпали - аз ги гледам пакет.
![]()
а, деПървоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Първоначално написано от cookie_master
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Мислех си точно същото.Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
Според мен Дисни Ченъл трябва да се забрани със закон, по-тъпа програма няма, егати образователното за деца, няма що. Фокс Кидс беше чук, а пък КН на английски, по времето, по което въртяха само Том и Джери, Ед, Едд и Едди, Декстър и Пауър Пъфф Гърлс си беше класика. На 6 години бък английски не разбирах, но ми беше 300 пъти по-интересно. А на сегашните 6 годишни детството им минава в Хана Монтана и Училищен Мюзикъл....
I will never bother you,
I will never promise to,
I will never follow you,
I will never bother you.
От тия простички сериалченца децата нямат кво да научат... Примерен сюжет: Еди- коя си харесала еди-кой си, ама той харесва някоя друга, тя на свой ред не забелязва тоя дето го харесва и т.н.Първоначално написано от courtney
Иначе Том и Джери, Декстър, онова куче розовото с бабичката и дядката... Много хубави сериалчета имаше.. Сега като гледам на кво се радват по - малките.. Няма място за сравнение...![]()
Въй да е ;хПървоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
на мене основни фав. ми бяха изброените.
пък ся лапетата са луди.
от главата до петите във дисни![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Watch where you're going, you fool!Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
Ако помниш кой го казваше това
![]()
Audio ergo sum
Ед, Ед и Еди ееей няма такава простотияПървоначално написано от courtney
![]()
дори сега се попикавам да се смея с него
![]()
Дали се изчера? Не съм гледала много серии от 4 сезон, но определено липсва нещо на сериала, което преди присъстваше. И все пак мисля, че докато Майли расте, винаги могат да срещнат героинята с нови и нови неща. И все пак решението, да заснемат последен 5 сезон, е добро. Какво и да става на мен Майли ми остава една от най-големите любимки. Все пак, докато расте тя, раста и аз с нея.
Дядото? Не съм сигурна.. беше отдавнаПървоначално написано от ArrowsOfDeath
![]()
![]()
Боже,това,тоя Disney Channel е най-тъпото анти-образователно нещо,което съществува до момента.Ама детските са тъпи,тъпи,та вдлъбнати.Говорят само простотии тея измислени герои,после защо децата били изпростяли.На всичкото отгоре са супер грозни.
Ну погоди,Tom&Jerry,Ed,Edd and Eddy,Dexter,Two Stupid Dogs .. всичко това е толкова по-хубаво..
Един ТВ водещ, който е голям идиотПървоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
В един епизод смля от бой Къридж в Колизеума
![]()
Audio ergo sum
И Хана монтана и тва с Деми ловато са пълна пумия.И междодругото...аз мисля,че майли е по-хубаваУсмивката на Деми Ловато е няква супер огромна и хич не ми харесва
http://www.fadedyouthblog.com/wp-con...ato-disney.jpg
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Тва май съм го пропуснала.. горкото кучеПървоначално написано от ArrowsOfDeath
![]()
То няма какво да се изчерпи.Откакто Дисни купиха тоя канал,съм спрял всякакви контакти с него.То не бяха Хана Монтана,Педалс Брадърс и разни глупости.А Картуун Нетуорк на български направо фейлва.На 4 години,бях залепен за Картона,а сега въобще не го гледам.Смъъъъъъъърт за Хана Монтана и разните други идиотии!!!!!!!!!!!!!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
+1Първоначално написано от tanchu
![]()