- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Трябва ми съвет относно първия път.
Ami na 15 sum a priqtelkata mi e na 16.Tq iska da go napravim ,chuvstwam se gotov no ne znam kakvo da napravq,tq sushto e devstvena pls daite nqkoi suvet kak da postupq... blagodarq predvaritelno
И да кажа = Първия път не продължава много
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Най-точно казано!Първоначално написано от aloveyou
Нека маратонът да започне сега!
Само мога да кажа не чакай нема по хубаво нещо в живота от секса![]()
Отпускаш се и готово недей да го мислиш и планираш каквото ти дойде на момента това!
P.S ПИСАНЕТО НА КИРИЛИЦА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
Мда както спомена колежката по-горце не го планирай се пак няма да стане както си мислиш :P
![]()
щом иска утре минаваш през аптеката купуваш презервативи и я водиш у вас и се почвате какво му мислиш от тва по голям кеф няма половината момчета ревът че не им пускат ти тука не знаел какво да прави мъж ли си или какво
![]()
![]()
![]()
айде успех
Разбирам че сте готови! Много хубаво,направете го,но няма да е зле да попрочетете тук там по някои въпрос свързан със секса,трябва да сте много наясно,какво правите и какво може да направите! Успех !
Е т'ва е най-адекватното мнение за мене ...Първоначално написано от Stef93
Ааа да ама те хората не ти казаха най-важното за първия път (тва е голяма тайна внимавай!!!) тряя парво да наебеш гол охлюв иначе пишката ти пада на земята и после тряя оперативно да се намери ХХХуй точката за да се закрепи с помоща на 2000 лева който трябва да дадеш сорка,че сега разбираш
най-много да им прецакаш 1-вия пут с такива глупостиПървоначално написано от Stef93
s0 dEamN cRazyyYy...
Знай, че ако се притесняваш няма да вдигнеш самолетабез майтап
"Убий евреина и бъди патриот."
Хуан Перон
ПИШИ НА КИЛИРИЦА![]()
![]()
Не се увличайте много, че момичето на другия ден няма да може да ходи и да сяда нормално![]()
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!
Абе незнам за вас, но при мен първия път беше час и половина...Първоначално написано от aloveyou
![]()